Ατμοποιητής VapCap M 2019

Περιεχόμενο συσκευασίας

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 Δωρεάν Σπόροι Κάνναβης
Στα πλαίσια μιας βιομηχανίας ηλεκτρονικών συσκευών, παραμέτρων και έξυπνης τεχνολογίας, ο VapCap M προσφέρει την πολυπόθητη απλότητα. Αυτός ο ατμοποιητής είναι εύκολος στη χρήση, χωρά στην τσέπη και ποτέ δεν ξεμένει από μπαταρία.
€ 75.00 tax incl. In Stock
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα

Μέθοδοι πληρωμής: VisaMaster CardBank transfer και Bitcoin

Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

DynaVap - VapCap M 2019: Ένας Ατμοποιητής Φλόγας Πραγματικό Αριστούργημα

Ο DynaVap αναβάθμισε όπως κάθε χρόνο τον ατμοποιητή VapCap M. Η ανθεκτική συσκευή τσέπης που προέκυψε είναι ιδανική για ταξίδια, εύκολη χρήση στο σπίτι και διακριτική για δημόσια άτμιση. Ο εξαιρετικός φορητός σχεδιασμός επιτρέπει στον ατμοποιητή να ταιριάζει απόλυτα στο χέρι και κρύβεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στην χούφτα του χεριού.

Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δεν απαιτείται φόρτιση και δεν εμφανίζονται προειδοποιήσεις "χαμηλής μπαταρίας". Μια καλή παλιομοδίτικη φλόγα βουτανίου κάνει τη δουλειά. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν την μη ηλεκτρονική λειτουργία ξεπερασμένη, όμως η συγκεκριμένη συσκευή είναι πολύ εξελιγμένη. Για την μετάδοση της θερμότητας αξιοποιεί αγωγή (μεταφορά θερμότητας μέσω επαφής) και συναγωγή (άνοδος του θερμού αέρα και κάθοδος του ψυχρού αέρα), με σκοπό μια απολαυστική εμπειρία κάνναβης. Δεν υπάρχουν κουμπιά ελέγχου θερμοκρασίας—η θέση της φλόγας υποδεικνύει το ύψος της θερμοκρασίας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ

Ο 2019 M διαθέτει αναβαθμισμένο θάλαμο εκχύλισης. Τα χαρακτηριστικά αυτής της νεότερης έκδοσης διευκολύνουν τη φόρτιση και τη ροή του αέρα. Οι σχεδιαστές επίσης ανανέωσαν τον βασικό κορμό του ατμοποιητή, προσθέτοντας μια ροδοειδή λαβή που κάνει την άτμιση πιο εύκολα διαχειρίσιμη.

Η DynaVap έχει επίσης επενδύσει σημαντικό χρόνο στην αναδιαμόρφωση του δακτυλίου ελέγχου ροής αέρα. Είναι πλέον μεγαλύτερος, καλύτερα προσαρμοσμένος και απορροφά πολύ περισσότερο αέρα. Η προσθήκη πτυχών επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν την οπή μέσω της αφής. Μια μεγάλη σε μέγεθος πτυχή - "the rocker" - προστέθηκε στην άλλη πλευρά της συσκευής. Αυτή η επιφάνεια από χάλυβα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν την οπή ακόμη και στο σκοτάδι.

Οι αεραγωγοί helix στο ακροφύσιο του μοντέλου 2018 έχουν αντικατασταθεί από μια οφιοειδή δομή. Αυτό βελτιώνει τη ροή αέρα και την εναλλαγή θερμότητας. Οι εν δυνάμει χρήστες θα εκπλαγούν ευχάριστα διαπιστώνοντας ότι ο νέος ατμοποιητής M είναι αρθρωτός. Έτσι, το ακροφύσιο του μοντέλου 2018 μπορεί να συνδυαστεί με τον κορμό του μοντέλου 2019 και αντίστροφα.

Συνοψίζοντας, ο ατμοποιητής 2019 M είναι ένα ευέλικτο, φορητό και εξαιρετικά σχεδιασμένο προϊόν.

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ RQS

Για να σας γλυκάνει ακόμα περισσότερο, η Royal Queen Seeds, με την αγορά του VapCap M 2019 προσφέρει δωρεάν ένα grinder και τρεις τυχαίους σπόρους κάνναβης!

***Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν πως ο VapCap M 2019  Χρήσης δε συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά δωρεάν σπόρων της Royal Queen Seeds.***

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.