Royal Cheese Auto: Προετοιμάστε τον Εαυτό σας για Εξαιρετικά Skunky Αρώματα
Η ποικιλία κάνναβης Royal Cheese Auto, γνωστή και ως Cheese Auto, προέρχεται από τη θρυλική ποικιλία Cheese. Καθώς δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτή η ποικιλία έχει αποκτήσει φήμη για τα πικάντικα αρώματα και τις χαλαρωτικές επιδράσεις που προσφέρει. Ομοίως, η Royal Cheese Auto κληρονόμησε επίσης τους γρήγορους χρόνους καλλιέργειας και τις ευφορικές επιδράσεις της βραβευμένης μητρικής ποικιλίας Royal Critical Auto. Συνολικά, η Cheese Auto διαθέτει 50% γενετική Indica, 30% Sativa και 20% Ruderalis.
Αρώματα, Γεύσεις και Επιδράσεις της Ποικιλίας Royal Cheese Auto: Νιώστε την Απόλυτη Σωματική Χαλάρωση και Καθαρό Μυαλό
Οι σπόροι Royal Cheese Auto δημιουργούν φυτά που είναι γεμάτα με πικάντικες, αρωματικές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των τερπενίων και των αρωματικών ενώσεων θείου, που συνδυάζονται για να εκπέμπουν αρώματα skunk και τυριού. Τέλος, τα υψηλά επίπεδα του τερπενίου βήτα-καρυοφυλλένιο προσθέτουν νότες πιπεριού στο μείγμα. Εν τω μεταξύ, το THC που φτάνει το 15% προσφέρει μια ζεστή, καταπραϋντική και χαλαρωτική αίσθηση, που κρατά το μυαλό καθαρό και σε ετοιμότητα. Απολαύστε αυτά τα άνθη το βράδυ για να νιώσετε ευφορία που ακολουθείται από έντονη πείνα.
Καλλιέργεια Σπόρων Κάνναβης Royal Cheese Auto: Εκμεταλλευτείτε τον Γρήγορο Κύκλο Καλλιέργειας
Οι σπόροι κάνναβης Royal Cheese Auto βλασταίνουν με συνέπεια και παράγουν υγιή σπορόφυτα υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Βλαστήστε τους σπόρους χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της χαρτοπετσέτας για καλύτερα αποτελέσματα και μεταφέρετέ τους σε γλάστρες των 11 λίτρων, όταν η ρίζα τους φτάσει σε μήκος περίπου τα 2cm. Ξεκινήστε να λειτουργείτε τα φώτα σας για 24 ώρες την ημέρα, μόλις ξεπροβάλλει το σπορόφυτο από το χώμα. Μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας καλλιέργειας, τα φυτά σας θα φτάσουν περίπου στα 10cm. Κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας, εξετάστε το ενδεχόμενο να εφαρμόσετε την τεχνική εκπαίδευσης LST εάν θέλετε να διατηρήσετε τα φυτά σας στα 60cm καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου καλλιέργειας. Αν προτιμάτε να καλλιεργήσετε ψηλότερα φυτά με μεγάλο κορμό, αφήστε τα ανεκπαίδευτα και θα ξεπεράσουν τα 100cm σε εσωτερικό χώρο και 120cm σε εξωτερικό χώρο. Εάν σκοπεύετε να μετακινήσετε τα φυτά σας έξω, τοποθετήστε τα σε μια ηλιόλουστη θέση και φροντίστε να τα κρατάτε καλά ποτισμένα σε ξηρά κλίματα.
Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, τα φυτά θα τεντωθούν ελαφρά και θα αρχίσουν να αναπτύσσουν πυκνά, κωνικά άνθη. Αραιώστε το φυτό κάθε εβδομάδα χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι κλαδέματος για να εξασφαλίσετε ότι κάθε ανθός εκτίθεται στο άμεσο φως. Μπορείτε να μειώσετε τον κύκλο φωτισμού σε εσωτερικό χώρο σε 18 ώρες σε λειτουργία και έξι ώρες εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για εξοικονόμηση ενέργειας. Ξεπλύνετε τα φυτά σας με σκέτο νερό κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες του κύκλου καλλιέργειας, σταματώντας τη χορήγηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Μετά από έναν συνολικό χρόνο καλλιέργειας 11–12 εβδομάδων, προετοιμαστείτε για συγκομιδή έως και 475g/m² από φυτά εσωτερικού χώρου και 210g/φυτό από αυτά που καλλιεργούνται σε εξωτερικό χώρο.