Γράψτε μια Κριτική και Λάβετε Έκπτωση 10%

Θέλετε να λάβετε 10% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας από τη Royal Queen Seeds; Απλώς γράψτε μας μια σύντομη κριτική για ένα προϊόν που έχετε ήδη δοκιμάσει και η έκπτωση είναι δική σας!

Στη Royal Queen Seeds, η ανατροφοδότηση των πελατών σημαίνει τα πάντα για εμάς. Μας βοηθά να γνωρίζουμε τι κάνουμε σωστά και πού μπορούμε να βελτιωθούμε. Αν γράψετε μια κριτική, δεν θα εξοικονομήσετε μόνο 10% στην επόμενη παραγγελία σας, αλλά θα μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και να αναπτύξουμε μια πιο ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Τρόπος Υποβολής Κριτικής

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να υποβάλετε μια κριτική, οπότε θα είναι η ευκολότερη έκπτωση 10% που θα κερδίσετε ποτέ! Απλώς δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό σε αυτή τη σελίδα και πείτε μας τη γνώμη σας για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας για να λάβετε τον κωδικό έκπτωσης.

Τρόπος Υποβολής Κριτικής

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Κουπόνι Έκπτωσης

Αφού προσθέσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο καλάθι σας, μεταβείτε στο μενού ολοκλήρωσης της αγοράς για να εισαγάγετε τον κωδικό έκπτωσης και εξοικονομήστε 10%.

Οδηγίες για Κριτικές

 • Οι κριτικές που χρησιμοποιούν προσβλητικό λεξιλόγιο δε θα δημοσιεύονται.
 • Ο σχολιαστής πρέπει να έχει αγοράσει το προϊόν για να υποβάλει μια κριτική.
 • Κριτικές που διαφημίζουν ή αναφέρουν οποιαδήποτε άλλη μάρκα ή εταιρεία δε θα δημοσιεύονται.
 • Οι επαναλαμβανόμενες κριτικές (spam) δε γίνονται δεκτές και θα αφαιρoύνται αμέσως.
 • Δεν επιτρέπονται κριτικές υπηρεσιών. Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση μιας αγοράς θα λάβετε ένα email με μια πρόσκληση για να υποβάλετε μια κριτική στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε για την υποβολή κριτικών σχετικά με τις υπηρεσίες μας, την Ekomi.

Έκπτωση για Κριτικές; Ερωτήσεις και απαντήσεις

  ⌛ Για πόσο χρονικό διάστημα είναι ενεργό το κουπόνι;
  Αφού γράψετε μια κριτική, θα έχετε έως και έξι μήνες για να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό έκπτωσης 10%.
  🌱 Ποια προϊόντα μπορώ να αγοράσω με τον κωδικό έκπτωσης;
  Μπορείτε να επιλέξετε από όλη την γκάμα προϊόντων μας! Ρίξτε μια ματιά σε ολόκληρη τη σειρά σπόρων, αξεσουάρ και άλλων προϊόντων μας για να αποφασίσετε σε ποια θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα.
  🎫 Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερα από ένα κουπόνια στην ίδια παραγγελία;
  Όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό έκπτωσης ανά αγορά για να εξοικονομήσετε 10% με την παραγγελία σας.
  📝 Υπέβαλα μια κριτική, αλλά δεν έλαβα το κουπόνι μου. Τι μπορώ να κάνω;
  Πρώτον, θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η κριτική σας πληροί τις οδηγίες μας. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να λάβετε ένα email με τον κωδικό έκπτωσής σας εντός μίας εργάσιμης ημέρας από τη σύνταξη της κριτικής σας. Εάν όχι, επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια.
  🕚 Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να κάνω μια κριτική μετά την παραλαβή του προϊόντος μου;
  Μπορείτε να υποβάλετε την κριτική σας όποτε θέλετε—η επιλογή είναι δική σας! Όποτε είστε έτοιμοι, συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για να αγοράσετε το προϊόν και υποβάλετε την κριτική σας.
  📣 Μπορώ να γράψω περισσότερες από μία κριτικές για το ίδιο προϊόν;
  Όχι, μπορείτε να αφήσετε μόνο μία κριτική ανά προϊόν. Αν θέλετε να επωφεληθείτε ξανά στο μέλλον από την έκπτωση 10%, χαρίστε στον εαυτό σας ένα ακόμα προϊόν της RQS και γράψτε μας μια κριτική!

  Ειστε 18 χρονων ή ανω;

  Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

  Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

  Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
  είστε
  18 χρονών ή άνω.