• Easy Roots Trichoderma

Easy Roots Trichoderma

Οι μικροβιακές εισροές είναι ένα από τα μυστικά της βιολογικής καλλιέργειας. Οι μύκητες Trichoderma είναι από τους πιο ωφέλιμους και έχουν ερευνηθεί διεξοδικά. Αυτοί οι μύκητες αυξάνουν τον κύκλο των θρεπτικών συστατικών στο έδαφος, ενισχύουν την αντοχή των φυτών σε ασθένειες και καταπολεμούν ενεργά τα παθογόνα μικρόβια στο υπόστρωμα. Προσθέστε αυτήν τη σκόνη στο τέλος κάθε καλλιέργειας.
(3)
Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 18.27

€ 21.50 (-15%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (3)

Trichoderma: Ενισχύστε την Υγεία και τη Ζωτικότητα των Φυτών

Το Trichoderma είναι ένα γένος μυκήτων που υπάρχει στα περισσότερα εδάφη, από τους κήπους μέχρι τα δάση. Μικροοργανισμοί όπως αυτοί οι μύκητες είναι σημαντικά όπλα στη φαρέτρα του βιολογικού καλλιεργητή. Η εφαρμογή αυτής της ταπεινής μορφής ζωής ως φυσική εισροή θα βοηθήσει τα φυτά σας να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, ενώ θα τα προστατεύσει και από ασθένειες.

Easy Roots Trichoderma Powder: Μια Αποδεδειγμένη Φυσική Στρατηγική

Μελέτες δείχνουν ότι το γένος Trichoderma περιλαμβάνει μύκητες που προάγουν την ανάπτυξη των φυτών (PGPF) καθιστώντας τα θρεπτικά συστατικά διαθέσιμα στα φυτά μέσω του κύκλου των θρεπτικών συστατικών, απορροφώντας ενώσεις που διεγείρουν την ανάπτυξη και ενισχύοντας την αντίσταση των φυτών απέναντι σε ασθένειες. Εκτός από την ενίσχυση της αντοχής των φυτών, η σκόνη Trichoderma καταστέλλει άμεσα την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών που προκαλούν ασθένειες και έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της υγείας και της παραγωγικότητας των φυτών. Αν και αυτοί οι μύκητες πιθανότατα υπάρχουν ήδη στο χώμα σας σε κάποιον βαθμό, ο περαιτέρω εμβολιασμός των γλαστρών και των δοχείων του κήπου σας θα επιτρέψει στα φυτά σας να επωφεληθούν από αυτούς τους μικροβιακούς συμμάχους.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Trichoderma για Φυτά

Εάν θέλετε το φυτό σας να ευδοκιμήσει, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος χρήσης του Trichoderma της RQS:

 • Αρχική εισροή: Για να ξεκινήσετε, ανακατέψτε 1–2g σκόνης Trichoderma σε νερό και χορηγήστε το διάλυμα εμποτίζοντας το έδαφος
 • Συντήρηση: Εφαρμόστε 0.5–1g κάθε 30 ημέρες για να διατηρήσετε έναν υγιή πληθυσμό

Λόγω του ότι είναι σε μορφή πούδρας, συνιστούμε τη χρήση αναπνευστικού εξοπλισμού κατά τον χειρισμό της σκόνης Trichoderma. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του, αποφύγετε την έκθεση του προϊόντος στο άμεσο ηλιακό φως και αποθηκεύστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος. Επειδή το Trichoderma ευδοκιμεί σε ένα ευρύ φάσμα pH, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την υγεία πολλών άλλων φυτών.

Easy Roots Trichoderma Fungi (50g): Ανάλυση

Συστατικά
Trichoderma koningii 1 x 109CFU/g
Βακτήρια ριζόσφαιρας 103CFU/g
Υπόστρωμα Dextrose -
Χημική σύνθεση και ιδιότητες
Κοκκομετρία <120μm
Οργανική ύλη 65%
pH 4.5
Άζωτο (N) 0.2%
Φώσφορος (P2O5) 0.3%
Κάλιο (K2O) 0.2%

RQS Nutrients: Τα καλύτερα
λιπάσματα για την κάνναβη

ΒΛΑΣΤΗΣΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Trichoderma
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Φύκη
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(προετοιμασία εδάφους)
μεταφύτευση
μεταφύτευση
μεταφύτευση
μεταφύτευση
μεταφύτευση
μεταφύτευση
Μη συμβατό (εκτός κι αν χρησιμοποιείται σε ξεχωριστές φάσεις της ανάπτυξης) Υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο (ελέγξτε τις ειδικές οδηγίες για κάθε προϊόν)

  Από C. S. Στις 27/Mar/2024 :

  Τίτλος : Plants are lovely and lush
  Σχόλιο : Been using once a month as spray on plant and soil plant look lovely and green

  Από A. S. Στις 21/Mar/2024 :

  Τίτλος : Efficace
  Σχόλιο : Dare alle piante un "inizio" sano significa sostanze nutritive, sostanze nutritive, sostanze nutritive. Utile per fornire supporto anche dopo la fase di trapianto

  Από M. H. Στις 18/Oct/2023 :

  Τίτλος : My plants look much happier
  Σχόλιο : I got this stuff about two week ago and gave my plants a root drench and it has really picked them up and the buds even though they are in week five of flower they have ramped up the stink levels with extra fruit smell and look more sugary coated and the sticky ness has gone to a different level on my watermelon auto flower all three got a drench I’m super excited to try these babies would recommend this stuff to my fellow brothers from another mother and my sisters from another mister 👍


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.