Νέο Seedfinder κάνναβης—βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

 • Βιολογικό Ενισχυτικό Ανθοφορίας
 • Viologiko Enishitiko Anthoforias

Βιολογικό Ενισχυτικό Ανθοφορίας

Μήπως τα άνθη σας φαίνονται λίγο ταλαιπωρημένα κατά την περίοδο συγκομιδής; Αναμένετε τεράστια άνθη, αλλά συχνά καταλήγουν να είναι μικρά και άνοστα; Το Βιολογικό Ενισχυτικό Ανθοφορίας RQS θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα κι ακόμη περισσότερα! Αξιοποιήστε τις βιταμίνες, τα μακροθρεπτικά συστατικά και τα ιχνοστοιχεία του για μεγαλύτερα, νοστιμότερα και πιο κολλώδη άνθη.
(2) Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

Αγοράστε και κερδίστε 15 Πόντοι
  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (1)

Βιολογικό Ενισχυτικό Ανθοφορίας: Για Μεγαλύτερα, Νοστιμότερα Και Πιο Ρητινώδη Μπουμπούκια

Το Βιολογικό Ενισχυτικό Ανθοφορίας θα απογειώσει την ποιότητα των μπουμπουκιών σας. Ετοιμαστείτε για περισσότερη ρητίνη, μεγαλύτερες αποδόσεις και πλουσιότερη γεύση. Αυτό το εξ ολοκλήρου vegan προϊόν περιέχει έναν συνδυασμό τριών διεγερτικών προϊόντων σε υγρή μορφή (3 × 75ml).

Thicker Flowers

Τα φυτά κάνναβης κατά την περίοδο ανθοφορίας έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις ως προς την πρόσληψη τροφής και το Thicker Flowers ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες αυτές. Αυτή η 100% vegan πηγή φωσφόρου και καλίου προάγει την ανθοφορία και την παραγωγή κανναβινοειδών. O φώσφορος ενισχύει την υγεία του ριζικού συστήματος και τον σχηματισμό των λουλουδιών και το κάλιο ενισχύει την άμυνα και το μέγεθος των μπουμπουκιών.

Χορηγήστε το μετά τη μετάβαση σε κύκλο φωτισμού 12/12 σε εσωτερικό χώρο ή μόλις αρχίσει η ανθοφορία σε εξωτερικό χώρο. Εφαρμόστε το με προσοχή εάν το χρησιμοποιείτε μαζί με το Bat Guano και το Easy Bloom, καθώς η χρήση και των τριών λιπασμάτων ταυτόχρονα μπορεί να οδηγήσει σε θέματα τοξικότητας. Χορηγήστε το με νερό κάθε μέρα, ξεκινώντας με 0.1ml ανά λίτρο. Αυξήστε κατά 0.1ml ανά εβδομάδα. Μειώστε σε 0.5ml την 7η εβδομάδα και συνεχίστε να μειώνετε κατά 0.1ml μέχρι να έρθει η ώρα του ξεπλύματος των φυτών με καθαρό νερό.

Bigger Flowers

Το Bigger Flowers περιέχει μια σειρά από ένζυμα, βιταμίνες και διεγερτικά ανάπτυξης που είναι ζωτικής σημασίας για τον βέλτιστο σχηματισμό μπουμπουκιών. Η προσθήκη φουλβικού και χουμικού οξέος παρέχει ιχνοστοιχεία που προωθούν την παραγωγή ανθών και βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση

Αυτή η φόρμουλα είναι συμβατή με όλα τα άλλα προϊόντα της RQS. Μπορείτε να την αξιοποιήσετε καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης του φυτού. Κατά τη διάρκεια του σταδίου ανάπτυξης, χρησιμοποιήστε 0.5ml ανά λίτρο κάθε μέρα ή 1ml κάθε δεύτερη μέρα μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα της ανθοφορίας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε 0,8ml κατά την τρίτη εβδομάδα ανθοφορίας κι 1ml για την υπόλοιπη περίοδο ανθοφορίας μέχρι το ξέπλυμα με σκέτο νερό.

Sweeter Flowers

Το Sweeter Flowers αξιοποιεί ένα μείγμα αμινοξέων και καλίου για την ενίσχυση της βιοσύνθεσης των τερπενίων. Με άλλα λόγια, έχει ως αποτέλεσμα ανώτερες γεύσεις και πλουσιότερα αρώματα!

Είναι συμβατό με όλα τα λιπάσματα της RQS. Χρησιμοποιήστε το μόνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων της ανθοφορίας πριν από το ξέπλυμα των φυτών. Χρησιμοποιήστε 0.4ml ανά λίτρο την 5η εβδομάδα ανθοφορίας κατά το πότισμα, 0.7ml την 6η εβδομάδα, 0.8ml την 7η εβδομάδα κι 1ml την 8η εβδομάδα.

Αποθηκεύστε και τα τρία διεγερτικά προϊόντα σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, όπου η θερμοκρασία είναι πάνω από 10°C. Φυλάξτε τα μακριά από παιδιά και ζώα. Ανακινήστε τα πριν από τη χρήση.


  Από P. N. Στις 28/Apr/2022 :

  Τίτλος : Pascal Niro
  Σχόλιο : excellant produit le résultat est formidable


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Κάνε μια ερώτηση
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Κάνε μια ερώτηση

συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ