10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ROYAL QUEEN SEEDS

Θέλετε να αποκτήσετε 10% έκπτωση στην επόμενη σας παραγγελία θηλυκοποιημένων σπόρων; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας αφήσετε κάποια σχόλια για τις ποικιλίες μας που έχετε δοκιμάσει!

Στη Royal Queen Seeds πάντα ψάχνουμε τρόπους για να βελτιώσουμε την ποιότητα της εξυπηρέτησης σας, καθώς και την ποιότητα γενετικής της κάνναβης μας. Γι' αυτό και θέλουμε τα σχόλια σας για τα προϊόντα μας, αλλά και την εξυπηρέτηση μας!

Για να σας ευχαριστήσουμε για το κόπο και το χρόνο σας, προσφέρουμε ένα κουπόνι έκπτωσης 10% σε όλους τους πελάτες μας που θα γράψουν κριτική για τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα μας.

Είναι εφικτό να γράψετε την κριτική σας, ακόμα και αν έχετε προμηθευτεί προϊόντα της Royal Queen Seeds μέσω κάποιου τοπικού προμηθευτή.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό στη παρακάτω διεύθυνση: "Δημιουργήστε το λογαριασμό σας"

Cannabis seeds with discount

 

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.