• Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage + 5

Tropical Mirage Limited Edition

Forbidden Zkittlez x Melonade

Η Tropical Mirage δημιουργήθηκε για να σας κρατά δημιουργικούς. Ως αποτέλεσμα μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ της RQS και του DJ/παραγωγού Henry Saiz, αυτή η ποικιλία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βυθίσει σε μια κατάσταση δημιουργικής ενέργειας. Απελευθερωθείτε από τη συμβατικότητα με την Tropical Mirage, μια ανεβαστική ποικιλία που θα διεγείρει το μυαλό και τη φαντασία σας.
(10)
Γράψτε μια κριτική
Pack:
Pack 1
€ 49.50
Pack 2
€ 67.50
Pack 3
€ 90.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 49.50

€ 55.00 (-9%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (1)
 • αξιολογήσεις (8)

Η Tropical Mirage (Limited Edition): Μια Συμφωνία Έμπνευσης και Δημιουργικότητας

Είστε έτοιμοι να καλλιεργήσετε την Tropical Mirage στο σπίτι; Να είστε γρήγοροι—οι σπόροι αυτής της ποικιλίας περιορισμένης έκδοσης εξαντλούνται γρήγορα. Παραγγείλετε τους δικούς σας σήμερα και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα:

 • Πακέτο 1 –– Περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο πακέτο με 5 σπόρους + 2 αποκλειστικές αφίσες
 • Πακέτο 2 –– Περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο πακέτο με 5 σπόρους + 2 αποκλειστικές αφίσες + 1 μπλουζάκι + αυτοκόλλητα + κουτί
 • Πακέτο 3 –– Περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο πακέτο με 5 σπόρους + 2 αποκλειστικές αφίσες + 1 μπλουζάκι + αυτοκόλλητα + κουτί + 1 αποκλειστικό δίσκο βινυλίου του τραγουδιού Tropical Mirage του DJ Henry Saiz, που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της ποικιλίας μας

Η Tropical Mirage γεννήθηκε από το πάθος για δημιουργικότητα και ελευθερία. Είτε είστε επαγγελματίας μουσικός είτε εικαστικός καλλιτέχνης είτε απλά θέλετε να απελευθερώσετε την εσωτερική σας δημιουργικότητα στον ελεύθερο χρόνο σας, η Tropical Mirage είναι η τέλεια συντροφιά, με φρουτώδη τροπικά αρώματα και μια αναζωογονητική, ενεργητική επίδραση που θα σαγηνεύσει το καλλιτεχνικό σας πνεύμα και σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα δημιουργικά σας όρια.

Video id: 881698258

Πώς είναι να Καπνίζεις Tropical Mirage

Η Tropical Mirage δημιουργήθηκε από τη Forbidden Zkittlez και τη Melonade είναι μια εξαιρετικά αρωματική και υψηλής δραστικότητας ποικιλίας. Χάρη σε ένα μοναδικό μείγμα εξωτικών τερπενίων, η Tropical Mirage "θα σας μεταφέρει σ' έναν τροπικό παράδεισο, συνδυάζοντας νότες ώριμων φρούτων με φρεσκάδα εσπεριδοειδών και μια νότα μενθόλης", λέει ο συνδημιουργός της, DJ Herny Saiz.

Με 24% THC, είναι πολύ ισχυρή και προσφέρει την αναζωογονητική, εγκεφαλική ενέργειά της μέσα σε λίγα λεπτά από τη πρώτη εισπνοή. Όποια και αν είναι η δημιουργική σας διέξοδος, η Tropical Mirage θα εξάψει τη φαντασία σας και θα σας αφήσει γεμάτους νέες ιδέες και κίνητρα. "Η κάνναβη είναι η τέλεια συντροφιά για τη δημιουργική μου διαδικασία", προσθέτει ο Henry. Με την Tropical Mirage, ο Henry και η ομάδα της RQS σας προσκαλούν να απελευθερώσετε το μυαλό σας, να συνδεθείτε με την ψυχή σας και να εκφραστείτε με τους πιο αληθινούς τρόπους για εσάς.

Καλλιέργεια της Tropical Mirage

Η Tropical Mirage είναι τόσο ευχάριστη στην καλλιέργεια όσο και κατά τη χρήση. Η Tropical Mirage είναι τόσο ευχάριστη στην καλλιέργεια όσο και στη χρήση. "Είναι ένα φυτό με κομψή δομή, καλυμμένο με πυκνά, πλούσια σμαραγδένια άνθη", τονίζει ο Henry.

Αυτά τα φυτά που είναι κατά 60% Indica και φτάνουν σε διαχειρίσιμα ύψη των 60–90cm σε εσωτερικούς χώρους, ενώ τα φυτά εξωτερικού χώρου φτάνουν τα 120–150cm. Με την έντονη βλαστική ανάπτυξή της και τον γρήγορο χρόνο ανθοφορίας της, η Tropical Mirage θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο ιδιότροπους καλλιεργητές. Τα φυτά χρειάζονται περίπου 8–9 εβδομάδες άνθισης για να είναι έτοιμα για συγκομιδή σε εσωτερικούς χώρους, ενώ τα φυτά Tropical Mirage σε εξωτερικούς χώρους είναι συνήθως ώριμα για συγκομιδή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Επιπλέον, η ανθεκτικότητά της στο στρες, τα παράσιτα και τις δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες καθιστά την Tropical Mirage την τέλεια ποικιλία για καλλιεργητές που ζουν σε εύκρατες περιοχές.

Σύμφωνα με τον Henry, υπάρχει ένα τελευταίο βασικό σημείο που πρέπει να τονιστεί:

"Κατά την ανάπτυξη και την ανθοφορία, εκπέμπει ένα σχεδόν ανεπαίσθητο άρωμα, καθιστώντας την ιδανική για διακριτική και ασφαλή καλλιέργεια. Ωστόσο, η μέγιστη ισχύς του αρώματός της αποκαλύπτεται κατά τις τελευταίες εβδομάδες της φάσης ανθοφορίας και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμασης."

Tropical Mirage Limited Edition:Διαθέσιμη Μόνο Μέχρι Εξαντλήσεως των Αποθεμάτων

Tropical Mirage Limited Edition data sheet
CBD: Χαμηλός
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
Επίδραση: Δημιουργικότητα, Ευφορία, Ηρεμία, Χαρά
Γεύση: Βοτανική, Εσπεριδοειδών, Καυσίμου, Μύρτιλο
Χρόνος Άνθισης: 8 - 9 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Μέσα Οκτώβρη
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 60 - 90 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 120 - 150 cm
Τύπος ποικιλίας: ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ
THC: 24 %
Τύπος: Sativa 40% Indica 60%
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 650-750 gr/plant
Γενετικό Υπόβαθρο: Forbidden Zkittlez x Melonade

  Από D. C. Στις 29/Apr/2024 :

  Τίτλος : Boo ya
  Σχόλιο : Seed popped in 12 hours that's a first time I've ever seen that ,I have high hopes for this cultivar

  Από R. S. Στις 09/Apr/2024 :

  Τίτλος : Herr Smith
  Σχόλιο : Der absolute Hammer dieses tropic mirage..hab ja schon viel geerntet aber dieses Pflänzchen dreht ja völlig durch..von oben bis unten christal klarer thc...der Harz läuft tropfenförmig der Blüte herunter..man könnte denken sie schimmert aber nein es ist der pure Wahnsinn.geschmacklig u breitnis überwältigend...i love you tropic mirage...

  Από T. K. Στις 21/Mar/2024 :

  Τίτλος : 🤤
  Σχόλιο : OMG i Love the odor and taste of These buds 😍 Top 3 ever smoked

  Από D. B. Στις 04/Mar/2024 :

  Τίτλος : 100% Keimquote
  Σχόλιο : Alle Samen sind perfekt gekeimt und wachsen auch alle super ohne Probleme

  Από O. R. Στις 02/Feb/2024 :

  Τίτλος : Fantastic genetics
  Σχόλιο : The seeds that germinated for me are absolute monsters, never had fan leaves as large and the end product was exceptionally on point. I did however have 3 seeds that just wouldn't sprout, other than that I would still recommend these beasts.

  Από C. O. Στις 22/Jan/2024 :

  Τίτλος : Stron genetic
  Σχόλιο : Powerful genetics. Full of life in the seedling and vegetative phase. Strong blooming phase with incredible organoleptic (colours and fragrance intense and attractive). Recommended!

  Από J. S. Στις 18/Dec/2023 :

  Τίτλος : Super fast germinating
  Σχόλιο : I soaked 2 of my 3 seeds for 24 hrs then into peat pellets. 12 hours later the first broke the surface, 6 hours after that the 2nd. Can't wait to see how quickly these girls grow. A1 seed and love the listed effects.

  Από H. E. Στις 12/Dec/2023 :

  Τίτλος : No regrets
  Σχόλιο : I need more time to germinate seeds bcoz my all pots are busy with sweet skunk seedlings, but people has to see the Pack3.


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν
From Brandon lane | 2024-02-20 22:40:41

How many seeds is in the tropical mirage pack

Royal Queen Seeds Team

The pack includes 5 seeds.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.