• RQS Filter Tips
 • RQS Filter Tips

RQS Filter Tips

Εάν ψάχνετε φιλτράκια για τα τσιγάρα κάνναβης σας, θα ήταν έξυπνο να επιλέξετε τα καλύτερα στην αγορά: Τα φιλτράκια της Royal Queen Seeds. Για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη εμπειρία καπνίσματος, σας προσφέρουμε τα φιλτράκια RQS, τα οποία είναι επάξια ανάμεσα στα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά σήμερα.
 4.5/5 (23) Γράψτε μια κριτική
Επιλέξτε ποσό
 • 1 Booklet
 • 1 Box (32)
€ 0.50 No stock
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

Online only!

Η φαρμακευτική μαριχουάνα έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τα τελευταία χρόνια. Έτσι, έχει γίνει ευρέως γνωστό πώς υπάρχουν συγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης που λειτουργούν καλύτερα σε διαφορετικές περιπτώσεις ανθρώπων. Η επιλογή μιας ποικιλίας, ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από τη δράση της, το ιατρικό ιστορικό και την παρούσα κατάσταση κάποιου, αλλά σχετίζεται και με το πόσο δραστική ή αρεστή είναι με βάση τις προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου.

Φυσικά, είναι κάλο να γνωρίζετε πως αγοράζετε από μια εταιρία που δε διαθέτει μόνο προϊόντα ιατρικής χρήσης στη σελίδα της, αλλά εξειδικεύεται και στην καλλιέργεια και εμπορεύεται σπόρους κάνναβης από ντόπιους καλλιεργητές. Επιλέξτε, λοιπόν, να αγοράσετε σπόρους από μια εταιρία που ξέρετε πως νοιάζεται για εσάς και είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα έχετε σχετικά με τις αγορές σας και τις τράπεζες σπόρων.

Μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες κάνναβης είναι καλό να καταναλώνονται χρησιμοποιώντας φιλτράκι. Ένα τσιγάρο χωρίς αυτό, επιτρέπει σε διάφορα σωματίδια να οδηγηθούν στο στόμα σας με κάθε τζούρα που κάνετε. Είναι ευεργετικό, λοιπόν, να χρησιμοποιήτε τα ασφαλή και οικονομικά φιλτράκια της Royal Queen Seeds, ώστε να έχετε ένα "καθαρό" και ξέγνοιαστο κάπνισμα. Αυτό δείχνει πως πραγματικά ενδιαφέρεστε για την εμπειρία καπνίσματος, καθώς δεν είστε διατεθειμένος να ανταλλάξετε την πραγματική άνεση και απόλαυση με τη στιγμιαία ικανοποίηση. Παρόλ' αυτά, δε χρειάζεται πολύς χρόνος για να τοποθετήσετε το φιλτράκια σε οποιαδήποτε συσκευή καπνίσματος. Σας προτείνουμε να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος με την πρώτη, ώστε να αποφύγετε τη σπατάλη χρημάτων σε φιλτράκια που είναι πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά για την πίπα, το τσιγάρο ή τις υπόλοιπες συσκευές σας.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε με ευκολία τις καλύτερες ποικιλίες κάνναβης χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως έχετε μια κατώτερη εμπειρία καπνίσματος. Πολλοί τείνουν να υπεραναλύουν τη λειτουργικότητα του φίλτρου πιστεύοντας πως θα επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία καπνίσματος που θα έχουν. Αυτό πολύ απλά δεν ισχύει. Τα φιλτράκια δεν παρεμποδίζουν το THC να περάσει στο χρήστη ούτε και μειώνουν την αίσθηση και την πυκνότητα του καπνού.


  By B. L. on 02/Oct/2018 :
  (5)

  Τίτλος : Perfect
  Comment : Perfect size and very good quality.

  By U. K. on 25/Sep/2018 :
  (5)

  Τίτλος : Tips
  Comment : Very useful!

  By D. L. on 14/May/2018 :
  (5)

  Τίτλος : merci
  Comment : tout a était rapidement livré et de bonne qualité !!!! a ami vous a recommander et je vous recommanderez certainement !!! :)

  By S. Z. on 16/Apr/2018 :
  (5)

  Τίτλος : Pratiques et juste taille
  Comment : Bon taille pour grandes et petites feuilles

  By L. C. on 02/Apr/2018 :
  (5)

  Τίτλος : very good
  Comment : excellent

  By Z. Z. on 12/Dec/2017 :
  (5)

  Τίτλος : Excellent!
  Comment : Easy to roll, very nice tips. Recommended.

  By S. D. on 24/Oct/2017 :
  (5)

  Τίτλος : TOP
  Comment : Qualità e prezzo OTTIMI!

  By R. C. on 05/Jun/2017 :
  (4)

  Τίτλος : Its okay
  Comment : great item to add to your order for fun if you dig the rqs brand

  By F. M. on 01/Jun/2015 :
  (4)

  Τίτλος : résultat
  Comment : Remplit parfaitement son rôle !

  By V. S. on 11/Dec/2014 :
  (5)

  Τίτλος : nice
  Comment : Very good quality

  By P. M. on 06/Nov/2014 :
  (5)

  Τίτλος : Comode !
  Comment : ba c'est des calles quoi, avec du style en +.

  By I. S. on 05/Nov/2014 :
  (5)

  Τίτλος : best choise
  Comment : Wer gerne selbst dreht der ist glücklich wenn er diese Tips hat. Perfekt am liebsten nie wieder ohne.

  By G. C. on 02/Oct/2014 :
  (5)

  Τίτλος : si pratique
  Comment : On arrache plus ses paquets de cigarettes

  By J. R. on 21/Jul/2014 :
  (4)

  Τίτλος : Nickel
  Comment : Les filtres rqs donne un look qui tue à notre bedo grace au lion ;) super ;) et livraison super rapide même pas 48 h merci pr les cadeaux

  By S. B. on 01/May/2014 :
  (5)

  Τίτλος : filtrini - tips
  Comment : Veramente perfetti, un po' meno lunghi in larghezza, per questo molto migliori di altri. Really perfect, a bit less long in width, so that much better than others.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.