• Μάσκα RQS
 • Μάσκα RQS
 • Μάσκα RQS

Μάσκα RQS

Χρειάζεστε μια προστατευτική μάσκα προσώπου; Αυτές οι μάσκες υψηλής ποιότητας, διαθέσιμες σε τρία πρωτότυπα σχέδια, αποτελούν φράγμα έναντι των παθογόνων. Ο εργονομικός σχεδιασμός και τα ρυθμιζόμενα λουράκια επιτρέπουν μέγιστη άνεση, κάνοντας τη μάσκα να προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του προσώπου σας. Επιπλέον, μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, καθώς μπορείτε να την πλύνετε όσες φορές θέλετε.
Επιλέξτε χρώμα
 • Michelangelo
 • Μαύρος
 • Πράσινος
€ 12.00
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

Μάσκα RQS: Επαναχρησιμοποιήσιμη Μάσκα 3 Στρωμάτων

Σε περιόδους που είναι σημαντικό να προστατευτούμε, καθώς και να προστατεύσουμε και τους γύρω μας, αυτή η επαναχρησιμοποιήσιμη μάσκα είναι η ιδανική επιλογή. Διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά σχέδια, με prints που σχετίζονται με την κάνναβη και τραβούν τα βλέμματα.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της εξασφαλίζει μέγιστη άνεση. Τοποθετείστε τη μάσκα πάνω στο πρόσωπο σας τραβώντας τα λουράκια γύρω από το κεφάλι σας. Όντας ελαστική και από τις δύο πλευρές, μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να καλύπτει πλήρως το στόμα και τη μύτη σας, χωρίς να αφήνει ανοίγματα στις άκρες. Όταν ρυθμιστεί σωστά, η μάσκα θα προσαρμοστεί τέλεια στο σχήμα του προσώπου σας.

Επιπλέον, η μάσκα αποτελείται από τρία προστατευτικά στρώματα και περιλαμβάνει ένα επαναχρησιμοποιήσιμο φίλτρο. Το σκληρό εξωτερικό στρώμα είναι αδιάβροχο, ενώ το εσωτερικό στρώμα είναι απαλό. Το ενδιάμεσο στρώμα διευκολύνει την αναπνοή και έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Αυτό το στρώμα είναι αφαιρούμενο και μπορεί να αντέξει αρκετούς κύκλους πλύσης.

Η υπόλοιπη μάσκα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί επ' αόριστον, αρκεί να τηρείτε τις ενδεδειγμένες οδηγίες πλύσης. Μην την πλένετε με χλωρίνη και μην την σιδερώνετε. Στεγνώστε την σε μέγιστη θερμοκρασία 60ºC.

Υφάσματα
Μάσκα Flaptech: 80% πολυεστέρας 20% πολυαμίδιο
Εξωτερικό στρώμα: 80% πολυεστέρας 20% ελαστάνη
Εσωτερικό στρώμα: 82% πολυαμίδιο 18% ελαστάνη

Είναι πολύ σημαντικό να αλλάξετε το ενδιάμεσο στρώμα μετά από περίπου 24 ώρες και να μην φέρετε σε επαφή μια λερωμένη μάσκα με καθαρά ρούχα. Λάβετε προφυλάξεις ενώ χειρίζεστε λερωμένες μάσκες και κατά τη διαδικασία της πλύσης τους.

Παρακαλούμε, όπως λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση αλλαγών/επιστροφών για λόγους υγιεινής.

Αυτή η μάσκα δεν αποτελεί Ιατρική Συσκευή (Medical Device - MD) και δεν είναι Ατομικός Εξοπλισμός Προστασίας (Personal Protective Equipment - PPE)

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.