• Trainwreck Auto
  • Trainwreck Auto

Trainwreck Auto

Trainwreck x Big Skunk Auto

Η Trainwreck Auto είναι μια εξαιρετική, κυρίως Sativa, ποικιλία που μπορεί να σας προσφέρει ευφορία και κίνητρο. Με το μοναδικό τους άρωμα, αυτά τα άνθη θα σας μείνουν αξέχαστα και είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερα. Οι σπόροι Trainwreck Auto ταιριάζουν σε κάθε καλλιεργητή και μπορούν να καλλιεργηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο με εξαιρετικές αποδόσεις.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • Παράμετροι
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Αγοράστε Σπόρους Trainwreck Αυτόματης Άνθισης: Μια Αξέχαστη Μίξη Τερπενίων

Η Καταγωγή των Σπόρων Trainwreck Auto

Η Trainwreck Auto είναι απλά η αγαπημένη ποικιλία Trainwreck που έχει διασταυρωθεί με τη γενετική της Big Skunk Auto. Αυτό το πάντρεμα είχε ως αποτέλεσμα ένα γενετικό προφίλ 85% Sativa, 15% Indica και 5% Ruderalis και περίπου 19% THC. Μπορεί να μην είναι το πιο γρήγορο φυτό αυτόματης άνθισης εκεί έξω, αλλά οι δυνατότητές του ως προς την απόδοση και το σθένος του αντισταθμίζουν την επιπλέον αναμονή που περιλαμβάνει η καλλιέργεια αυτής της ποικιλίας-σούπερ σταρ.

Αρώματα και Γεύσεις της Trainwreck Automatic

Ακριβώς όπως στη θηλυκοποιημένη εκδοχή της, οι σπόροι Trainwreck Automatic προσφέρουν ένα δελεαστικό μείγμα αρωμάτων και γεύσεων. Ο καπνός που παράγει είναι πυκνός και μυρωδάτος, γλυκός και ταυτόχρονα γήινος με νότες πεύκου. Ένας έμπειρος ουρανίσκος θα ανιχνεύσει επίσης πικάντικους τόνους πιπεριού, για ένα όμορφα ισορροπημένο προφίλ τερπενίων. Μετά από μερικές εισπνοές, η κάνναβη Trainwreck Autoflower θα σας κάνει να έχετε χαρούμενες σκέψεις, ενώ θα νιώθετε κίνητρο και ενέργεια—γεγονός που την καθιστά ιδανική για στιγμές που θέλετε να δουλέψετε πάνω σε κάτι που έχετε αναβάλει.

Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας των Σπόρων Trainwreck Auto

Όταν επιλέγετε τους σπόρους Trainwreck Αυτόματης Άνθισης για την επόμενη καλλιέργειά σας, μπορείτε να αναμένετε φυτά που θα ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στιλ ή περιβάλλον καλλιέργειας. Παραμένουν σε πολύ διαχειρίσιμο ύψος, γύρω στα 80–130cm σε εσωτερικό χώρο και γίνονται λίγο ψηλότερα φτάνοντας τα 130–160cm σε εξωτερικό χώρο. Όσον αφορά στον χρόνο, αυτό το φυτό χρειάζεται λίγο περισσότερη υπομονή σε σύγκριση με τα περισσότερα φυτά. Να υπολογίσετε ότι η συγκομιδή της Trainwreck Autoflower θα γίνει 12–13 εβδομάδες μετά τη βλάστηση των σπόρων. Ωστόσο, η αναμονή αξίζει τον κόπο, καθώς αυτή η ποικιλία μπορεί να προσφέρει 450–500g/m² σε εσωτερικό χώρο και έως 175g ανά φυτό σε εξωτερικό χώρο.

Trainwreck Auto data sheet
Τύπος ποικιλίας: ΑΥΤΟ-ΑΝΘΙΖΟΜΕΝΟΙ
Γενετικό Υπόβαθρο: Trainwreck x Big Skunk Auto
THC: 19%
CBD: Χαμηλός
Τύπος: Sativa 80% Indica 15% Ruderalis 5%
Χρόνος Άνθισης: 8 - 10 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: 12 - 13 after sprouting
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 130 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 130 - 160 cm
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 90 - 175g/plant
Κλίμα: Μεγάλη Διάρκεια Καλοκαιριού
Επίδραση: Διαύγεια, Παρακίνηση, Χαρά
Γεύση: Γήινη, Καραμελένια, Πεύκου, Πιπεράτη
    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.