Αυτές οι κορυφαίες ποικιλίες αντιπροσωπεύουν τους καλύτερους θηλυκοποιημένους σπόρους της συλλογής μας για το 2021. Διαθέτουν υψηλά επίπεδα THC, ασυναγώνιστα προφίλ τερπενίων και αποδόσεις που θα κρατήσουν τα βάζα γεμάτα για μήνες. Αυτές οι ποικιλίες παράγουν αποκλειστικά θηλυκοποιημένα φυτά, εξοικονομώντας πολύ χρόνο στους καλλιεργητές, αφού δεν χρειάζεται να εντοπίσουν και να απομακρύνουν τα αρσενικά φυτά από τον χώρο της καλλιέργειας.

Αυτές οι ποικιλίες ακολουθούν την εναλλαγή των εποχών σε εξωτερικούς χώρους, ανθίζοντας προς το τέλος του καλοκαιριού. Σε εσωτερικό χώρο, οι καλλιεργητές έχουν τον πλήρη έλεγχο όσον αφορά στη διάρκεια της φάσης βλάστησης. Αφήστε τα φυτά στο στάδιο βλάστησης για όσο διάστημα θέλετε και περάστε στη φάση της άνθισης, μειώνοντας το φως σε 12 ώρες την ημέρα.

1. Royal Gorilla

Η Royal Gorilla είναι μια από τις πιο ισχυρές ποικιλίες που διατίθενται από τη Royal Queen Seeds. Καταφέραμε να φέρουμε αυτή τη μοναδική ποικιλία κάνναβης από τις ΗΠΑ, το μόνο μέρος που ήταν διαθέσιμη μέχρι σήμερα. Με μέσο επίπεδο THC 25%, που φτάνει μέχρι και στο εντυπωσιακό 30% ανάλογα με τον φαινότυπο, αυτό το απίστευτο θηρίο θα σας στείλει στον έβδομο ουρανό...ή θα σας καθηλώσει στον καναπέ!

Royal Gorilla

Royal Gorilla
Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
500 - 550 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
130 - 170 cm
Μέσα Οκτώβρη
Διαύγεια, Ηρεμία

Αγορά Royal Gorilla

2. Wedding Gelato

Αυτή η μοναδική ποικιλία παράγει σκούρα μοβ άνθη επικαλυμμένα με τριχίδια και διαθέτει σκούρους πορτοκαλί ύπερους. Κληρονόμησε την εκπληκτική ομορφιά της από τις θρυλικές ποικιλίες Wedding Cake, Gelato και Gelato 33. Η Wedding Gelato είναι μια ταχύτατη, κυρίως Indica ποικιλία, η οποία παράγει 450–550g/m² μετά από σύντομο χρόνο ανθοφορίας 8–9 εβδομάδων. Οι ποικιλίες από τις οποίες προέκυψε της προσδίδουν επίσης τεράστια επίπεδα THC της τάξης του 25% και ένα από τα πιο γλυκά προφίλ τερπενίων στον πλανήτη. Προετοιμαστείτε για μια ισχυρή επίδραση που θα γίνει αισθητή σε όλο σας το σώμα και που θα προσφέρει ευφορία στο μυαλό σας για πολλές ώρες, κάθε φορά.

Wedding Gelato

Wedding Gelato
Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
350-400 gr/plant
130 - 200 cm
Αρχές Οκτώβρη
Ευφορία, Ηρεμία, Σωματική Χαλάρωση, Χαρά

Αγορά Wedding Gelato

3. Green Crack Punch

Η ποικιλία Green Crack Punch προέρχεται από τον συνδυασμό Green Crack και Purple Punch. Αυτές οι δύο ποικιλίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες όσο αφορά στην αναλογία Indica-Sativa και επομένως ταιριάζουν απόλυτα. Ο απόγονος τους διαθέτει 60% Sativa και 40% Ιndica γενετικά χαρακτηριστικά, και παράγει έως και 500g/m² μετά από ανθοφορία 8–9 εβδομάδων. Οι κεντρικές συστοιχίες ανθών αυτής της ποικιλίας είναι ψηλές και πλατιές, με αποχρώσεις του μοβ, του πράσινου, του πορτοκαλί και του κίτρινου χρώματος να επικρατούν. Η περιεκτικότητα της σε THC φτάνει το 18% και προσφέρει μια πιο ήπια και ισορροπημένη επίδραση που καταπραΰνει το σώμα, διατηρώντας ταυτόχρονα το μυαλό σε εγρήγορση.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Green Crack Punch

4. Sherbet Queen

Αυτή η ποικιλία με τα έντονα χαρακτηριστικά Indica παράγει μερικά από τα πιο ρητινώδη άνθη που έχουμε δει ποτέ. Τα μπουμπούκια της είναι μικρά και συμπαγή, διαθέτουν πανέμορφους κίτρινους ύπερους και ένα στρώμα τριχιδίων τόσο παχύ που είναι σχεδόν λευκό. Η ποικιλία Sherbet Queen προήλθε από τις ποικιλίες Pink Panties και Sunset Sherbet και κληρονόμησε μια τεράστια περιεκτικότητα σε THC της τάξεως του 24%, καθώς και ένα γλυκό και φρουτώδες προφίλ τερπενίων. Μετά την κατανάλωση, θα νιώσετε μια σημαντική επίδραση στο σώμα. Νιώστε τους μύες σας να χαλαρώνουν, την όρεξή να αυξάνεται, καθώς το μυαλό σας εξερευνά φιλοσοφικά και υπαρξιακά μονοπάτια.

Sherbet Queen

Sherbet Queen
Pink Panties x Sunset Sherbet
450 - 525 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 24 %
Sativa 15% Indica 85%
450 - 500 gr/plant
140 - 180 cm
Οκτώβριος
Βαρύ, Διαύγεια, Ηρεμία, Υπνηλία

Αγορά Sherbet Queen

5. Royal Runtz

Η Royal Runtz δεν αστειεύεται. Τα πυκνά και ρητινώδη άνθη της διαθέτουν μεγάλες ποσότητες THC και τερπένια που ενισχύουν τη γεύση. Με περιεκτικότητα σε THC της τάξης του 27%, κατέχει τον τίτλο μιας από τις ισχυρότερες ποικιλίες της RQS. Μετά από μερικές ρουφηξιές, θα νιώσετε την καλή διάθεση και την ευφορία να σας κατακλύζει. Αν και οι γεύσεις από καραμέλα και φρούτα θα σας δελεάσουν για να συνεχίσετε να καπνίζετε, θα πρέπει να κάνετε λίγα βήματα τη φορά με αυτή την ποικιλία, μέχρι να βρείτε το ιδανικό σημείο.

Αυτή η ποικιλία παράγει εξαιρετικές σοδειές τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Τα φυτά που καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους φτάνουν τα 90–130cm και παράγουν έως και 500g/m². Προετοιμαστείτε για τη συγκομιδή των ανθών 8–9 εβδομάδες μετά την έναρξη της ανθοφορίας. Τα υπαίθρια φυτά γίνονται ψηλότερα, φτάνουν τα 160–180cm και παράγουν 400–450g/φυτό. Προετοιμαστείτε για τη συγκομιδή και την ξήρανση των μπουμπουκιών στα μέσα Οκτωβρίου.

Royal Runtz
Gelato x Zkittlez
450 - 500 gr/m2
90 - 130 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
400 - 450 gr/plant
160 - 180 cm
Μέσα Οκτώβρη
Ευφορία, Χαρά

Αγορά Royal Runtz

6. Legendary OG Punch

Η ποικιλία Legendary OG Punch είναι ψηλή, πυκνή και παράγει έναν πλούσιο θόλο από μπουμπούκια. Οι κεντρικές συστοιχίες ανθών της είναι πυκνές και διαθέτουν σκούρο πράσινο χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με τα λαμπερά τριχίδιά της. Οι καλλιεργητές μας δημιούργησαν αυτό το μοναδικό υβρίδιο διασταυρώνοντας προσεκτικά τις ποικιλίες Legend OG και Purple Punch για αρκετές γενιές. Έτσι, προέκυψε η ποικιλία Legendary OG Punch, η οποία είναι πολύ ανθεκτική και μπορεί να ευδοκιμήσει σε πολλά κλίματα. Σε εσωτερικό χώρο, θα παράγει μια ικανοποιητική σοδειά της τάξης των 500–550g/m², μετά από μια περίοδο ανθοφορίας 8 εβδομάδων. Τα μπουμπούκια της, όπου κυριαρχούν ελαφρώς τα Ιndica γενετικά χαρακτηριστικά, διαθέτουν 19% THC, ενώ τα αναζωογονητικά και φρουτώδη τερπένια, λιμονένιο και πινένιο, κυριαρχούν στο μείγμα.

Legendary OG Punch

Legendary OG Punch
Legend Og x Purple Punch
350 - 400 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Αρχές Οκτώβρη
Διαύγεια, Ηρεμία

Αγορά Legendary OG Punch

7. Fat Banana

Η ποικιλία Fat Banana είναι ο απόγονος των διάσημων ποικιλιών Banana και OG Kush. Φυσικά, είναι γεμάτη γεύση και είναι εξαιρετικά ισχυρή. Αυτή η διασταύρωση διαθέτει 70% γενετικά χαρακτηριστικά Indica και 30% Sativa. Τα πυκνά και ρητινώδη μπουμπούκια της παράγουν μια απίστευτη περιεκτικότητα σε THC της τάξης του 25%. Αυτή η ποικιλία προσφέρει μια ισχυρή σωματική επίδραση και τροπική γεύση που ενεργοποιεί την πνευματική χαλάρωση. Το άγχος εξαφανίζεται και η αίσθηση της ευφορίας κυριαρχεί. Οι φρουτώδεις γεύσεις καθιστούν αυτήν την ποικιλία μια εξαιρετική προσθήκη σε φαγητά, όπως το banana bread και τα brownies.

Η Fat Banana δεν θα σας κάνει να περιμένετε. Προσφέρει έναν πλούσιο θόλο από ρητινώδη μπουμπούκια σε μόλις 7–8 εβδομάδες μετά την έναρξη της ανθοφορίας. Τα φυτά εσωτερικού χώρου αποδίδουν έως και 400g/m² και δεν ξεπερνούν τα 140cm σε ύψος. Τα φυτά που καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις 450–500g/φυτό και φτάνουν σε ύψος τα 200cm. Τα υπαίθρια φυτά θα είναι έτοιμα για κλάδεμα στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ηρεμία

Αγορά Fat Banana

8. Sweet ZZ

Πολλοί χρήστες κάνναβης επιλέγουν ποικιλίες μόνο με βάση τη δραστικότητα. Ωστόσο, η γοητεία της ποικιλίας Sweet ZZ υπερβαίνει το ψυχοτρόπο αποτέλεσμα της. Οι ψηλές και γεμάτες γεύση συστοιχίες ανθών της αναγκάζουν τους χρήστες να επανέρχονται συχνά σε αυτήν την ποικιλία. Κληρονόμησε τη γλυκιά και φρουτώδη γεύση της από τις ποικιλίες Grape Ape και Grapefruit. Ανεξάρτητα από το πώς καταναλώνεται, προσφέρει μια έντονη γεύση εσπεριδοειδών στα νόστιμα μπουμπούκια. Η Sweet ZZ είναι μια ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica και προσφέρει επίπεδα THC της τάξης του 22%. Η καταπραϋντική, σωματική επίδραση της γίνεται γρήγορα αισθητή και διαρκεί για ώρες.

Η Sweet ZZ είναι μια πολύ παραγωγική ποικιλία με σχετικά γρήγορο χρόνο ανθοφορίας 7–9 εβδομάδων. Όταν καλλιεργείται σε εσωτερικό χώρο, θα προσφέρει έως 600g/m² ενώ φτάνει σε ύψος τα 140cm. Τα φυτά εξωτερικού χώρου που καλλιεργούνται σε γλάστρες ή σε παρτέρια στον κήπο παράγουν έως 550g/φυτό και φτάνουν σε ύψος τα 200cm. Αναμένετε τη συγκομιδή των υπαίθριων φυτών στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Εβδομάδες
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ηρεμία, Καθήλωση

Αγορά Sweet ZZ

9. Purple Queen

Η Purple Queen θα σας μείνει αξέχαστη. Αυτή η Μοβ Βασίλισσα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα φυτά. Τα εντυπωσιακά άνθη της διαθέτουν λαμπερό πράσινο πυρήνα και φέρουν σκούρες μοβ αποχρώσεις. Τα μεγάλα φύλλα, σε έντονο ροζ χρώμα, είναι εξίσου δελεαστικά. Αυτό το μοναδικό χρώμα οφείλεται στα φλαβονοειδή, γνωστά ως ανθοκυανίνες, τα οποία παράγουν ένα φάσμα χρωμάτων από το κόκκινο έως το μαύρο. Η Purple Queen είναι μια κυρίως Indica ποικιλία και είναι απόγονος των Hindu Kush και Purple Afghani. Είναι ιδανική για το βράδυ, όταν τα ηρεμιστικά της αποτελέσματα μπορούν να εκτιμηθούν πλήρως. Τα πολύχρωμα άνθη της παράγουν THC με περιεκτικότητα 22% και ένα προφίλ τερπενίων που χαρακτηρίζεται από νότες εσπεριδοειδών.

Η Purple Queen έχει μια μακρά περίοδο ανθοφορίας 9–11 εβδομάδων, αλλά η συγκομιδή αξίζει την αναμονή. Τα φυτά εσωτερικού χώρου παράγουν έως 500g/m² και φτάνουν σε ύψος τα 80–120cm. Τα φυτά που καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους προσφέρουν μια τεράστια συγκομιδή που μπορεί να φτάσει έως και τα 700g/φυτό, ενώ φτάνουν τα 210cm και είναι έτοιμα για συγκομιδή τον Οκτώβριο.

Purple Queen

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Οκτώβριος
Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Purple Queen

10. Cookies Gelato

Ως απόγονος των δύο πιο νόστιμων ποικιλιών, η ποικιλία Cookies Gelato διαθέτει ένα προφίλ τερπενίων που θα απογειώσει τους γευστικούς σας κάλυκες. Η Girl Scout Cookies της έδωσε φρουτώδεις και γήινες νότες, ενώ η Gelato 33 την προίκισε με δυνατές δόσεις γλυκιάς γεύσης. Πέρα από τη γεύση, η Cookies Gelato διαθέτει επίσης ένα από τα υψηλότερα επίπεδα THC στον κατάλογο της RQS, φτάνοντας το εκπληκτικό 28%. Με μια τέλεια ισορροπία Indica και Sativa, προσφέρει μια επίδραση που συγκλονίζει το σώμα και οδηγεί το μυαλό σε μια κατάσταση εκστατικής διέγερσης.

Cookies Gelato

Cookies Gelato
Girl Scout Cookie X Gelato 33
550 - 600 gr/m2
90 - 130 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 28%
Sativa 50% Indica 50%
600 - 650 gr/plant
140 - 180 cm
Μέσα Οκτώβρη
Ηρεμία, Ισορροπημένη, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Cookies Gelato

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.