• El Patron
 • El Patron
 • El Patron
 • El Patron
 • El Patron

El Patron

AMG x Shiva

Συνδυάζοντας τη γενετική των AMG και Shiva, οι σπόροι κάνναβης El Patron είναι ο πυρήνας ενός υβριδίου που κέρδισε το Highlife Cup με εξαιρετικές επιδράσεις και εύρωστα φυτά που μπορούν να ανθίσουν σε διάφορες εγκαταστάσεις, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
(129) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
25x
€ 180.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 32.50

€ 32.50 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (97)
 • Εικόνες πελατών (3)

Σπόροι El Patron: Η Απόγονος των AMG και Shiva

Η αγορά σπόρων κάνναβης μπορεί να είναι μια αρκετά αβέβαιη διαδικασία. Αν δεν έχετε δοκιμάσει προηγουμένως την ποικιλία, δεν μπορείτε να γνωρίζετε τι ακριβώς θα λάβετε από αυτήν. Παρόλ' αυτά, όμως, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αναγνωρίσετε την ποιότητα της ποικιλίας που έχετε μπροστά σας. Ένας παράγοντας που μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε είναι το αν η ποικιλία έχει κερδίσει κάποια βραβεία. Η El Patron συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ποικιλίες που έχουν βραβευτεί. Κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία "Common Weed Cultured in Soil" στο Highlife Cup—με κριτές μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για την κάνναβη, οι οποίοι διασφαλίζουν την αξιοπιστία της διοργάνωσης.

Οι σπόροι El Patron δημιουργήθηκαν από τη διασταύρωση των μητρικών ποικιλιών AMG και Shiva. Η AMG (Amnesia Mac Ganja) είναι ένα υβρίδιο κυρίως Sativa με 22% THC και διεγερτικές επιδράσεις. Αντιθέτως, η Shiva είναι μια Indica ποικιλία με γεύση που θυμίζει κάρδαμο και μια θεραπευτική επίδραση. Διασταυρώνοντας αυτές τις δύο ποικιλίες, οι καλλιεργητές μας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ισορροπημένο υβρίδιο, το οποίο διαθέτει 60% Sativa γενετικά χαρακτηριστικά και 40% Indica. Τα φυτά που καλλιεργούνται από τους σπόρους El Patron είναι γεμάτα με THC και φρουτώδη τερπένια.

Επιδράσεις, Γεύση και Άρωμα της Ποικιλίας El Patron

Πολλοί καλλιεργητές λατρεύουν το ανέβασμα των Sativa ποικιλιών. Άλλοι προτιμούν τις επιδράσεις των Indica. Οι σπόροι El Patron βρίσκονται στο ιδανικό σημείο ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές. Παρέχει και τα δύο είδη επιδράσεων σε σχεδόν τέλεια αναλογία. Αφού καπνίσετε ή ατμίσετε τα άνθη της, θα αντιληφθείτε την αρχή ενός ελαφρού πνευματικού ανεβάσματος. Οι νευρώνες σας θα αρχίσουν να εκστασιάζονται, θα γίνεται περισσότερο παρατηρητικός και οι δημιουργικές σκέψεις θα αρχίσουν να αναδύονται από το υποσυνείδητο. Μετά από κάμποση ώρα, αυτές οι επιδράσεις θα αρχίσουν να μετατρέπονται σε μια απαλή σωματική χαλάρωση που θα ενθαρρύνει τον διαλογισμό και τις υγιείς, φιλοσοφικές σκέψεις. Οι πολύπλευρες επιδράσεις της El Patron την καθιστούν μια ποικιλία ιδανική για όλες τις ώρες τις ημέρας. Είναι ιδανική για κάπνισμα με φίλους, σε πάρτι αλλά μπορεί να γίνει και ένας ιδανικός σύντροφος για ένα πιο πνευματικό, μοναχικό κάπνισμα.

Η El Patron είναι μια αγαπημένη ποικιλία των καλλιεργητών κάνναβης. Τα άνθη της παράγουν έντονη γεύση και αρώματα εσπεριδοειδών και Kush. Όταν συνδυάζονται, αυτές οι γεύσεις ταιριάζουν τέλεια με κέικ, brownies και άλλες γλυκές συνταγές.

Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας των Θηλυκοποιημένων Σπόρων Κάνναβης El Patron

Οι σπόροι El Patron δεν είναι πολύ απαιτητικοί. Αυτοί οι σπόροι καλλιεργούνται εξαιρετικά καλά τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές καλλιέργειες. Η Indica γενετική τους έρχεται στο προσκήνιο ως προς τον τρόπο ανάπτυξης, παράγοντας ένα φυτό με σχετικά μικρό ύψος και αρκετή πλευρική ανάπτυξη. Οι καλλιεργητές μπορούν να τιθασεύσουν την άγρια φύση της χρησιμοποιώντας τεχνικές κλαδέματος και LST. Η απόδοση της σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρου είναι μεσαίου επίπεδου.

El Patron data sheet
Τύπος ποικιλίας: ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ
THC: 22%
CBD: Χαμηλός
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 550 - 600 gr/plant
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 90 - 130 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 140 - 200 cm
Χρόνος Άνθισης: 9 - 10 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Οκτώβρη
Γενετικό Υπόβαθρο: AMG x Shiva
Τύπος: Sativa 60% Indica 40%
Επίδραση: Ισχυρά Αποτελέσματα, Καθήλωση
Κλίμα: Μεγάλη Διάρκεια Καλοκαιριού
Γεύση: Βοτανική, Πιπεράτη

  Από S. G. Στις 02/Jul/2024 :

  Τίτλος : Great strain
  Σχόλιο : Great strain, tall full plant. Late bloomer which is nice for a small garden grower . A bit harsh on the throat for some that partake.

  Από O. T. Στις 02/Jul/2024 :

  Τίτλος : Sinus
  Σχόλιο : Eine meiner Lieblingssorten! Mein Nachbar - Kiffer seit über 25 Jahren, war wirklich sprachlos von der Sorte. Der war so dicht, der konnte einfach nicht mehr reden!

  Από A. S. Στις 16/May/2024 :

  Τίτλος : Wonderful
  Σχόλιο : Great plant: so frosty looking, tastes like fruity dessert, dense buds, and very stoney smoke!

  Από T. S. Στις 25/Apr/2024 :

  Τίτλος : Mr. G
  Σχόλιο : A1

  Από J. B. Στις 11/Apr/2024 :

  Τίτλος : erinnert mich an Amnesia TOP SORTE...
  Σχόλιο : Tolle sorte hat was von Amnesia, geschmack richtig nice buds etwas kleiner als andere Sorten

  Από S. W. Στις 09/Apr/2024 :

  Τίτλος : Herr W
  Σχόλιο : Nice product good yield

  Από J. A. Στις 09/Apr/2024 :

  Τίτλος : Best strain for newbie’s
  Σχόλιο : I’m currently growing her made mistakes of under watering and at one point snapping the taproot when she was a seedling now she’s in veg give her a try if you’re a first timer

  Από H. Z. Στις 09/Apr/2024 :

  Τίτλος : H.Z.
  Σχόλιο : Sehr angenehm und inspiriert Süßer Geschmack Sehr zu empfehlen Top preis und Leistung Super Versand Sehr zu empfehlen

  Από A. B. Στις 27/Mar/2024 :

  Τίτλος : Ann
  Σχόλιο : Wächst und gedeiht prächtig! Einer meiner Favoriten in Sachen Ertrag und Geschmack!

  Από J. C. Στις 23/Jan/2024 :

  Τίτλος : Stone stuff
  Σχόλιο : Very hard buds. Love it :)

  Από N. M. Στις 23/Nov/2023 :

  Τίτλος : amazing
  Σχόλιο : In love with this strain!! amazing taste, magical effects and easy grow process!!!!

  Από J. D. Στις 17/Aug/2023 :

  Τίτλος : Goeie
  Σχόλιο : Mooie plant mer mooie toppen erg lekker om te roken

  Από S. R. Στις 09/Aug/2023 :

  Τίτλος : very good plants
  Σχόλιο : la pianta e germogliata bene ora che e in pre fioritura ha un buonissimo odore , ho usato solo un po di guano la pianta e molto sana , la sto coltivando indoor su vaso da 6lt e alta 90cm

  Από S. K. Στις 04/Jul/2023 :

  Τίτλος : Beautiful and easy strain to grow
  Σχόλιο : I highly recommend growing this strain for all levels. She's easy during veg but a little finicky w/ nutes during flower. Be careful not to burn her in flower and note that she's a late bloomer. She didn't begin to bulkup until almost week 9. Enjoy!

  Από N. T. Στις 22/Jun/2023 :

  Τίτλος : Coley
  Σχόλιο : Grows absolutely beautiful buds and compact canopy


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37835 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.