• Υφασμάτινη Γλάστρα Tyson x RQS
  • Υφασμάτινη Γλάστρα Tyson x RQS

Υφασμάτινη Γλάστρα Tyson x RQS

Η Tyson 2.0 και η RQS συνεργάστηκαν για να σας φέρουν την Υφασμάτινη Γλάστρα Tyson x RQS. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της διαθέτει χρώματα και λογότυπα που θα προσθέσουν σοβαρό στιλ στο χώρο καλλιέργειάς σας. Κατασκευασμένες από λειτουργικό και φιλικό προς το περιβάλλον ύφασμα, αυτές οι γλάστρες ρυθμίζουν τέλεια την υγρασία του εδάφους και εμποδίζουν την κυκλική ανάπτυξη των ριζών χάρη στον αερισμό.
Επιλέξτε χωρητικότητα
  • 11 L
  • 15 L
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 5.90

€ 5.90 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Υφασμάτινη Γλάστρα Tyson x RQS: Μια Αρμονική Συγχώνευση Καλλιεργητικής Τεχνογνωσίας

Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε το καλλιεργητικό σας παιχνίδι με την Υφασμάτινη Γλάστρα Tyson x RQS Fabric Pot. Αυτό το προϊόν αρμονικής τεχνογνωσίας συνδυάζει τη μάρκα Tyson 2.0 με την καινοτόμα υφασμάτινη γλάστρα της RQS, φέρνοντάς σας μια επαναστατική εμπειρία καλλιέργειας και εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Κατασκευασμένη από φιλικό προς το περιβάλλον ύφασμα, αυτή η λειτουργική γλάστρα διαθέτει γκρι χρώμα ώστε να ξεχωρίζουν τα νέα πράσινα λογότυπα της Tyson 2.0 και της RQS.

Είναι ιδανική για χώμα, καθώς το υλικό της γλάστρας επιτρέπει τη βέλτιστη ανταλλαγή αέρα μεταξύ του καλλιεργητικού μέσου και του εξωτερικού κόσμου, αποτρέποντας την κυκλική ανάπτυξη των ριζών. Το ύφασμα επιτρέπει επίσης στο χώμα να συγκρατεί την υγρασία ενώ αποστραγγίζει το υπερβολικό νερό, προστατεύοντας τα φυτά από τη σήψη των ριζών. Στο τέλος κάθε κύκλου, απλώς την πλένετε και την αποθηκεύετε μέχρι την επόμενη καλλιεργητική περίοδο.

Διαθέσιμη σε μεγέθη των 11 λίτρων και 15 λίτρων, η Υφασμάτινη Γλάστρα Tyson x RQS θα προσθέσει ένα σοβαρό στιλ στον χώρο καλλιέργειάς σας, ενώ θα διευκολύνει και την απόκτηση μιας εξαιρετικής σοδειάς.

    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.