Αναφορά καπνίσματος: Royal Jack Autoflowering

Η Royal Jack Automatic είναι μια ταχύτερη έκδοση της πασίγνωστης ποικιλίας κάνναβης Jack Herer, χάρη σε μια μικρή προσθήκη γενετικής Ruderalis. Έτσι, η επίδρασή και η γεύση της παραμένουν πιστές στην πρωτότυπη ποικιλία. Η περιεκτικότητά της σε THC κυμαίνεται γύρω στο 16%.

Είναι πολύ εύκολο να καλλιεργηθεί, αλλά σήμερα, σκεφτήκαμε να επικεντρωθούμε στον καπνό της. Καπνίσαμε μερικά γραμμάρια Royal Jack Automatic για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι να περιμένετε! Ιδού η αναφορά μας:

Jack Herer Autoflowering Cannabis

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ROYAL JACK AUTOMATIC

Μόλις ανοίξαμε το βάζο, παρατηρήσαμε ένα φρέσκο, πιπεράτο άρωμα που έμοιαζε με Haze και ήταν πολύ κοντά στην Jack Herer που είχαμε δοκιμάσει στο παρελθόν. Αν μη τι άλλο, ήταν λίγο πιο ήπιο και με ελαφρώς πιο έντονο άρωμα βοτάνων.

Τα άνθη ήταν σχετικά πυκνά, δεδομένου ότι προέρχονταν από μια ποικιλία αυτο-άνθισης, αλλά σίγουρα δεν ήταν σκληρά. Σχετικά με την εμφάνιση τους, αυτή ανταποκρίθηκε πλήρως στα δικά μας πρότυπα ποιότητας. Κάθε μπουμπούκι ήταν "γεμάτο", στρογγυλό και πράσινο, με πινελιές χρυσών κηλίδων και αρκετούς ορατούς κρυστάλλους για να δώσουν λίγη λάμψη.

Τα μπουμπούκια ήταν κολλώδη, αλλά όχι υπερβολικά, καθώς έσπασαν ωραία και απελευθέρωσαν μια δεύτερη έκρηξη λεπτού αρώματος, όταν τα θρυμματίσαμε με το χέρι πριν το άλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ομοιόμορφο και ιδανικό για χρήση, είτε σε πίπα, είτε σε τσιγάρο. Εφόσον είχαμε τα χαρτάκια στο χέρι, στρίψαμε ένα τσιγάρο με Royal Jack Automatic και ετοιμαστήκαμε να το ανάψουμε.

Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ROYAL JACK AUTOMATIC

Ο καπνός είχε την ίδια ακριβώς γεύση με την Jack Herer: άρωμα πεύκου με γήινες νότες στην εισπνοή και γλυκό χάσις με ρητινώδη επίγευση στην εκπνοή. Μερικοί από εμάς βήξαμε μία ή δύο φορές, αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Έχουμε δοκιμάσει πολλές ποικιλίες αυτο-άνθισης τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε οι προσδοκίες μας ήταν μέτριες. Ωστόσο, μας εξέπληξε ευχάριστα με το περίπλοκο και πλήρες γευστικό προφίλ της. Οι περισσότεροι από εμάς νιώθαμε ακόμη, πολύ αμυδρά, τη γεύση της Royal Jack Automatic σχεδόν μισή ώρα αργότερα.

Μας αρέσει να "τα δίνουμε όλα", όταν πρόκειται για την ωρίμανση της κάνναβης. Έτσι, ο καπνός της Royal Jack Automatic μας φάνηκε πολύ απαλός και διακριτικός στον ουρανίσκο.

Jack Herer Cannabis Bud

ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ROYAL JACK AUTOMATIC

Όταν πια πήραμε την τρίτη τζούρα, οι περισσότεροι από εμάς αισθανθήκαμε μια αξιοσημείωτη εγκεφαλική επίδραση που ξεκίνησε με μια αίσθηση γαργαλήματος στη μύτη και στο μέτωπο. Αυτή η επίδραση ενισχύθηκε τα επόμενα 20 με 30 λεπτά και έπειτα κυριάρχησε μια ευφορία που μας οδήγησε στο να γελάμε με τα πάντα. Η αίσθηση ήταν αρκετά δημιουργική και συζητούσαμε ακατάπαυστα. Μας βοήθησε ακόμη και στο να καταγράψουμε νέες ιδέες για την επόμενη αναφορά καπνίσματος!

Video id: 266470429

ROYAL JACK AUTOMATIC: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Η Royal Jack Automatic δεν ήταν τόσο ισχυρή όσο η πρωτότυπη Jack Herer, αλλά ήταν πιο λειτουργική. Είναι ένας πολύ καλός καπνός για όποιον θέλει ένα ωραίο ευτυχισμένο συναίσθημα, χωρίς υπερβολική ενέργεια. Οι έμπειροι καπνιστές ενδέχεται να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν το δοκιμάσουν πρώτα ένα σαββατοκύριακο και το καταναλώσουν με μέτρο πριν ή κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι προκάλεσε ξηροστομία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κοντά σας άφθονη ποσότητα από το αγαπημένο σας ποτό, αν αποφασίσετε να καπνίσετε Royal Jack Automatic. Πέραν αυτού, πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη ποικιλία που θα προτείναμε σε όσους αναζητούν μια ποικιλία Sativa μεσαίας ισχύος, ειδικά αν βιάζονται να μαζέψουν ωραία μπουμπούκια.

Η Jack Herer είναι μια εξαιρετική ποικιλία που πήρε το όνομά της από έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ήταν ένας ακούραστος ακτιβιστής που πάλεψε για τη νομιμοποίηση της κάνναβης και συγγραφέας του βιβλίου "The Emperor Wears No Clothes", που είναι γνωστό, επίσης, και ως "Hemp Bible". Ήταν μια ισχυρή φωνή στο κίνημα της κάνναβης μέχρι το θάνατό του το 2010.

Buy Royal Jack Automatic

Η Jack Herer είναι μια εξαιρετική ποικιλία που πήρε το όνομά της από έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ήταν ένας ακούραστος ακτιβιστής που πάλεψε για τη νομιμοποίηση της κάνναβης και συγγραφέας του βιβλίου "The Emperor Wears No Clothes", που είναι γνωστό, επίσης, και ως "Hemp Bible". Ήταν μια ισχυρή φωνή στο κίνημα της κάνναβης μέχρι το θάνατό του το 2010.

Αγοράστε Royal Jack Automatic

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.