By Luke Sumpter

A legkönnyebben termeszthető kannabisz törzsek kezdők számára.

Οι ευκολότερες ποικιλίες κάνναβης για αρχάριους

A legkönnyebben termeszthető kannabisz törzsek kezdők számára


Εάν ξεκινάτε τώρα το ταξίδι της καλλιέργειας κάνναβης, οι εύκολες στην καλλιέργεια ποικιλίες θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σας. Παρόλο που θα πρέπει να φροντίσετε καλά τα φυτά σας, οι ανθεκτικές και φιλικές προς τους αρχάριους ποικιλίες καλλιεργούνται πιο εύκολα και συγχωρούν τα λάθη.

Πριν φυτέψετε έναν σπόρο στο χώμα, σας συνιστούμε να σκεφτείτε τι είδους ποικιλία θέλετε να καλλιεργήσετε. Σκεφτείτε πόσο χώρο έχετε στη διάθεσή σας, πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε, τι επιδράσεις και γεύσεις απολαμβάνετε όταν καπνίζετε. Επίσης, λάβετε υπόψη τι καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην περιοχή σας και το κλίμα.

Εξερευνήστε τις παρακάτω κατηγορίες για να βρείτε τις καλύτερες και πιο εύκολες ποικιλίες που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

Κόστος

Οι αρχάριοι καλλιεργητές συχνά δεν θέλουν να επενδύσουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε ένα νέο χόμπι. Εάν αυτό ισχύει και για εσάς, σας συνιστούμε να αγοράσετε φθηνότερους σπόρους. Αυτό σημαίνει λιγότερη πίεση για να παράγετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, δημιουργώντας μια πιο ευχάριστη και απλή εμπειρία καλλιέργειας. Ωστόσο, οι "φτηνοί σπόροι" δεν ισοδυναμούν με κακή γενετική. Πολλές φθηνότερες ποικιλίες προσφέρουν εξαιρετικές αποδόσεις και άνθη υψηλής ποιότητας.

 • Special Queen

Στα 4,50€ για έναν σπόρο, η Special Queen προσφέρει μια φανταστική απόδοση της επένδυσής σας. Προέρχεται από ένα μείγμα γενετικής από το Μεξικό, την Κολομβία και άλλα μέρη, και παρέχει μια μακράς διαρκείας ευφορική επίδραση που στοχεύει τόσο στο σώμα, όσο και στο μυαλό. Με περιεκτικότητα 18% σε THC και μέση απόδοση 550g/m², η Special Queen προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Special Queen

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Special Queen 1

 • Special Kush

Η ποικιλία Special Kush διαθέτει μια μεγάλη λίστα από θετικά χαρακτηριστικά, αλλά η τιμή παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά. Με 4€ για κάθε σπόρο, οι καλλιεργητές μπορούν να εξασφαλίσουν μπουμπούκια Indica υψηλής ποιότητας στην ίδια τιμή με έναν καφέ. Χρησιμοποιώντας φώτα LED και οργανικά θρεπτικά συστατικά, θα παράγετε πλήθος μπουμπουκιών σχεδόν χωρίς κόστος.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Βαρύ, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Special Kush 1

Ταχύτητα

Η ταχύτητα παραμένει το πιο ελκυστικό γνώρισμα για πολλούς καλλιεργητές κάνναβης. Ταχύτερα φυτά σημαίνει λιγότερος χρόνος αναμονής για τη συγκομιδή. Επιπλέον, η ταχύτητα προσφέρει επίσης έναν βαθμό μυστικότητας: Όσο πιο γρήγορα φέρετε τα φυτά μέσα ή να διαλύσετε το δωμάτιο καλλιέργειάς, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να μάθουν οι άλλοι το μυστικό σας. Δείτε δύο από τις ταχύτερες ποικιλίες μας παρακάτω.

 • Royal Dwarf

Με ύψος μόλις 70cm όταν αναπτυχθεί πλήρως, η Royal Dwarf φτάνει από τον σπόρο στη συγκομιδή σε μόλις οκτώ εβδομάδες. Ωστόσο, μη θεωρήσετε ότι το μικρό μέγεθος ισοδυναμεί με χαμηλές αποδόσεις. Αυτή η χαριτωμένη ποικιλία παράγει μια εντυπωσιακή σοδειά της τάξεως των 200g/m² στο τέλος της φάσης ανθοφορίας. Είτε έχετε περιορισμένο χώρο, είτε θέλετε να είστε όσο πιο διακριτικοί γίνεται, η ποικιλία Royal Dwarf είναι η καλύτερη επιλογή.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
Skunk x Ruderalis
150 - 200 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Εβδομάδες
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
50 - 90 cm
9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
Δημιουργικότητα, Παρακίνηση

Αγορά Royal Dwarf

 • Easy Bud

Η Easy Bud πήρε το όνομα της λόγω της αποτελεσματικότητάς της. Προσφέρει ένα φύλλωμα γεμάτο άνθη σε μόλις οκτώ εβδομάδες μετά από τη σπορά. Αυτή η γρήγορη ποικιλία προσφέρει μια σημαντική περιεκτικότητα THC της τάξεως του 12%, παράλληλα με τα τερπένια εσπεριδοειδών. Απολαύστε μια απόδοση 275–325g/m² όταν καλλιεργείτε την ποικιλία σε εσωτερικούς χώρους.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 Εβδομάδες
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Easy Bud

Οσμή

Η μυρωδιά παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία επιλογής των ποικιλιών. Μερικοί καλλιεργητές απολαμβάνουν την ελευθερία να επιλέγουν τις πιο αρωματικές ποικιλίες που μπορούν να βρουν, ενώ άλλοι είναι περιορισμένοι λόγω των δρακόντειων νόμων ή των αδιάκριτων γειτόνων. Οι δύο παρακάτω ποικιλίες έχουν πιο διακριτική μυρωδιά από το σύνηθες και είναι ιδανικές για όσους προτιμούν μια καλλιέργεια που δεν τραβά την προσοχή.

 • Royal Jack

Η ποικιλία Royal Jack παράγει πυκνά, κωνικά μπουμπούκια γεμάτα με τριχίδια και πορτοκαλί ύπερους. Αν και αυτά τα αναδίδουν νότες από πιπέρι, βότανα και μπαχαρικά όταν καπνίζονται, παραμένουν σχετικά διακριτικά κατά τη φάση της ανθοφορίας. Προσθέστε ένα φίλτρο άνθρακα και θα εξαλείψετε τυχόν διαρροή τερπενίων από τα φυτά σας.

Royal Jack

Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Δημιουργικότητα, Παρακίνηση

Αγορά Royal Jack Auto

 • Quick One

Η ποικιλία Quick One γίνεται από φιντάνι ώριμο φυτό σε μόλις εννέα εβδομάδες και διατηρεί χαμηλό προφίλ σε όλη αυτήν την πορεία. Ως απόγονος των Lowryder 1 και Old School Indica, ασκεί μια καταπραϋντική επίδραση στο σώμα, η οποία απομακρύνει τις ανησυχίες και τα άγχη!

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 Εβδομάδες
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Quick One

Ανθεκτικότητα

Οι βοτανολόγοι, οι περιστασιακοί κηπουροί και εμπορικοί καλλιεργητές συμφωνούν: η κάνναβη μπορεί να δεχθεί πλήγματα. Αν και όλες οι ποικιλίες διαθέτουν έναν βαθμό ανθεκτικότητας, οι καλλιεργητές έχουν αναπτύξει ποικιλίες που εμφανίζουν ιδιαίτερη αντίσταση σε παράσιτα, παθογόνα ή δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Οι δύο παρακάτω ποικιλίες κάνουν την καλλιέργεια παιχνιδάκι, μειώνοντας την απειλή των παρασίτων ή της μούχλα που εμποδίζει την ανάπτυξη των φυτών σας.

 • Royal Critical

Η ποικιλία Royal Critical αποτελεί εξαιρετική επιλογή για αρχάριους καλλιεργητές που θέλουν να γνωρίσουν την υπαίθρια καλλιέργεια. Η φυτοχημική της άμυνα κάνει εξαιρετική δουλειά για την προστασία από τα έντομα που διαφορετικά θα έσπαγαν τα φύλλα του φυτού. Σπείρετε τα φυτά σε κοντινή απόσταση για να ενισχύσετε περαιτέρω τις άμυνες τους.

Royal Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Βαρύ, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Critical

 • Royal Gorilla

Η μούχλα αποτελεί σημαντική απειλή για τους καλλιεργητές κάνναβης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ευτυχώς, ποικιλίες όπως η Royal Gorilla είναι λιγότερο ευαίσθητες στις καταστάσεις που δημιουργούν αυτά τα ενοχλητικά παθογόνα. Εκτός από τη μούχλα, η Royal Gorilla είναι ανθεκτική απέναντι σε πολλές άλλες περιβαλλοντικές ανωμαλίες.

Royal Gorilla

Royal Gorilla
Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
500 - 550 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
130 - 170 cm
Μέσα Οκτώβρη
Διαύγεια, Ηρεμία

Αγορά Royal Gorilla

Σοδειά

Οι καλλιεργητές κάνναβης κάνουν ό,τι μπορούν για να εξασφαλίσουν εξαιρετικές αποδόσεις. Φυσικά, τα επαρκή θρεπτικά συστατικά, το νερό και ο φωτισμός αποκαλύπτουν τις πραγματικές δυνατότητες κάθε φυτού, αλλά η γενετική παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό του μεγέθους κάθε συγκομιδής.

 • Skunk XL

Η ποικιλία Skunk XL διατηρεί ένα συμπαγές μέγεθος καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης, καθιστώντας την ιδανική για κρυφές καλλιέργειες. Ωστόσο, το ανάστημά του φυτού δεν επηρεάζει αρνητικά την απόδοσή του. Οι αρχάριοι καλλιεργητές μπορούν να επιτύχουν απόδοση σε εσωτερικούς χώρους έως και 650g/m² και έως και 675g/φυτό, αν καλλιεργούν στην ύπαιθρο. Μια καθηλωτική επίδραση και γεύσεις καραμέλας και φρούτων κάνουν την καλλιέργεια της Skunk XL πραγματικά να αξίζει.

Skunk XL

Skunk XL
Skunk 1 x Afghan
600 - 650 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 17%
Sativa 50% Indica 50%
625 - 675 gr/plant
160 - 200 cm
Οκτώβριος
Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση

Αγορά Skunk XL

 • Green Crack Punch

Γεμίστε τα βάζα σας μέχρι πάνω με το Green Crack Punch. Αυτή η εκπληκτική ποικιλία παράγει πλήθος από ψηλά και λεπτά μπουμπούκια που προσφέρουν μια "ηλεκτρισμένη", πνευματική επίδραση. Αναμείνατε έως και 500g/m² από φυτά εσωτερικού χώρου που καλλιεργούνται με φώτα καλής ποιότητας. Εάν καλλιεργείτε σε εξωτερικό χώρο, τα φυτά σας θα παράγουν έως 600g/φυτό.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Green Crack Punch

Μέγεθος

Τα μικρά φυτά προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο. Έτσι, μπορείτε να καλλιεργήσετε ακόμη και μέσα σε τροποποιημένα ντουλάπια και κουβάδες 5 λίτρων. Δεύτερον, είναι πολύ πιο δύσκολο να εντοπιστούν, προσθέτοντας περισσότερη μυστικότητα στις κρυφές καλλιέργειες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 • Sweet Skunk Automatic

Αυτό ο μυστικός πρωταγωνιστής ξεχωρίζει με ύψος μόλις 80cm. Ωστόσο, η μέθοδος low-stress training μπορεί να κρατήσει τον θόλο του φυλλώματος του σε απόσταση περίπου 40 εκατοστών πάνω από το έδαφος. Περιβάλλετε τα υπαίθρια φυτά σας με άλλα συντροφικά είδη, όπως η αγριαψιθιά και η λεβάντα για να αποκρύψετε περαιτέρω την παρουσία τους.

Sweet Skunk Automatic

Sweet Skunk Auto
Early Skunk x Critical x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
60 - 110 gr/plant
60 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Διαύγεια, Χαρά

Αγορά Sweet Skunk Auto

 • Critical Kush

Η ποικιλία Critical Kush έχει χαμηλό ύψος που φτάνει τα 60cm σε εσωτερικούς χώρους και μόνο τα 100cm σε εξωτερικούς χώρους. Η κορυφή της φυλλωσιάς της παραμένει κοντά στο έδαφος και εκτός θέασης. Παρά τη μικροκαμωμένη της φύση, εξακολουθεί να παράγει φανταστικά αποτελέσματα: 500-550g/m² σε εσωτερικούς χώρους και 550g/φυτό σε εξωτερικούς χώρους.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Critical Kush

CBD

Το CBD ή κανναβιδιόλη, προσφέρει ψυχική ανάταση, χωρίς ψυχοδραστικές επιδράσεις. Οι ποικιλίες που είναι πλούσιες σε CBD είναι ιδανικές για χρήση τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και της νύχτας, παρέχοντας ηρεμία όποτε το επιθυμείτε. Οι δύο ποικιλίες με CBD που θα βρείτε παρακάτω προσφέρουν υψηλά επίπεδα αυτού του κανναβινοειδούς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 • Tatanaka Pure CBD

Αυτή η ποικιλία έχει λάβει το όνομά της από τον άνθρωπο της ιατρικής των Ινδιάνων Tatanka Iyotake. Αυτή η ποικιλία με υψηλό ποσοστό CBD συνδυάζει μεγάλες ποσότητες κανναβινοειδών μαζί με 0,15–0,25% THC. Μπορείτε να ατμίσετε τα άνθη όλη την ημέρα για να χαλαρώσετε, χωρίς ψυχοτρόπα αποτελέσματα.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
Elixir Vitae x Medical CBD
400 - 450 gr/m2
70 - 110 cm
6 - 8 Εβδομάδες
THC: 0,15 - 0,25%
Sativa 30% Indica 70%
400 - 450 gr/plant
100 - 160 cm
Αρχές Οκτώβρη
Διαύγεια, Ηρεμία

Αγορά Tatanka Pure CBD

 • Fast Eddy

Η Fast Eddy είναι μια αξιόπιστη και γρήγορη στη συγκομιδή ποικιλία που προέρχεται από θρυλική γενετική κάνναβης Cheese και από την ποικιλία Juanita la Lagrimosa. Αυτοί οι δύο τιτάνες μεταβίβασαν στον απόγονό τους ίσες ποσότητες THC και CBD, δημιουργώντας μια ισορροπημένη ποικιλία με ισχυρή ευφορική επίδραση, που όμως εξισορροπείται με τη βοήθεια του CBD.

Fast Eddy

Fast Eddy Automatic
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
Διαύγεια, Ηρεμία

Αγορά Fast Eddy Automatic

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37823 αξιολογήσεις