By Luke Sumpter

Fat Banana:  I Pio Megáli kai Iskhirí Pikilía Banana Kush

Fat Banana:  I Pio Megáli kai Iskhirí Pikilía Banana Kush

Τροποποιημένη κάνναβη

Στο κοντινό μέλλον, η κουλτούρα της κάνναβης θα μεταμορφωθεί από ένα νέο, πανίσχυρο υβρίδιο. Η Fat Banana είναι αυτή η λάμψη μιας ουτοπικής εποχής. Για να επιτύχουν αυτό το κατόρθωμα, οι κορυφαίοι καλλιεργητές της RQS αναζήτησαν την καλύτερη γενετική και επένδυσαν χρόνο για να σχεδιάσουν μια αυτοκρατορική επίδραση. Ξεκινώντας με ένα αυστηρό πρόγραμμα επιλογής για τον εντοπισμό των πιο ισχυρών στελεχών Banana OG με τις μεγαλύτερες αποδόσεις, η πρόκληση ήταν τότε να συνδυάσουμε όλα τα πλέον επιθυμητά χαρακτηριστικά και να εξαλείψουμε τις λίγες ελλείψεις που έχει η γενετική Banana OG. Με προσεκτική διασταύρωση, βελτιώνοντας και σταθεροποιώντας τους απογόνους σε μια μανιακή αναζήτηση για κολλώδη πράσινη τελειότητα, αναδύθηκε η Fat Banana.

Καλλιέργεια υψηλών αποδόσεων

Σε εσωτερικούς ή σε εξωτερικούς χώρους σε θερμότερα κλίματα, αναμένονται μεγάλα, χυμώδη μπουμπούκια που λαμπυρίζουν λόγω της ρητίνης. Τα μη εκπαιδευμένα φυτά μπορούν να γίνουν λίγο ψηλότερα από τον μέσο θάμνο Indica, αλλά η κεντρική συστοιχία με τα μπουμπούκια είναι πραγματικά ένα μοναδικό αξιοθέατο. Από την άλλη πλευρά, η Fat Banana είναι ευέλικτη και ανταποκρίνεται καλά στις τεχνικές κλαδέματος και εκπαίδευσης.

Η ανθοφορία σε εσωτερικούς χώρους θα είναι αρκετά γρήγορη, καθώς απαιτούνται μόλις 8 εβδομάδες, έναντι των 12-12 που συνηθίζεται. Οι καλλιεργητές της υπαίθρου θα πρέπει να προετοιμαστούν για τεράστια κλαδιά και μπουμπούκια. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, μια εντυπωσιακή συγκομιδή θα μπορούσε να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Η βιολογική καλλιέργεια συνιστάται ιδιαίτερα. Εκτός από τις έγκαιρες δόσεις ενισχυτικών άνθισης, η Fat Banana δεν έχει ειδικές διατροφικές απαιτήσεις. Τα περισσότερα φυτά ανταποκρίνονται καλύτερα σε συχνά ποτίσματα με θρεπτικά διαλύματα ελαφριάς/μεσαίας συγκέντρωσης. Ωστόσο, εξαιρετικές αποδόσεις μπορούν να επιτευχθούν και με υδροπονικά μέσα, απλώς θα πρέπει να ξεπλύνετε προσεκτικά τα φυτά σας με σκέτο νερό κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Καλλιέργεια υψηλών αποδόσεων

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ηρεμία

Αγορά Fat Banana

Μια επίδραση που θα σας καθηλώσει στον καναπέ

Οι άνθρωποι και οι χιμπατζήδες μοιράζονται το 95–98% του ίδιου DNA, σύμφωνα με τους γενετιστές. Ομοίως, η Fat Banana έκανε ένα τεράστιο εξελικτικό άλμα προς τα εμπρός για να αφήσει πίσω την ποικιλία Banana OG. Η περιεκτικότητά της σε THC μπορεί να υπερβεί το 25%. Με το άνοιγμα της σακούλας, θα απολαύσετε φρουτώδη αρώματα του δάσους με νότες kush. Τα λαμπερά μπουμπούκια είναι γεμάτα από τριχίδια.

Μερικές ρουφηξιές θα είναι αρκετές για να μεταφέρουν τον περιστασιακό χρήστη απευθείας στη χώρα των ονείρων, ενώ οι πιο έμπειροι χρήστες θα έχουν μια σύντομη ευκαιρία να απολαύσουν την έκρηξη της γεύσης της μπανάνας, προτού νιώσουν μια έντονα καθηλωτική επίδραση. Μια ακόρεστη πείνα θα ακολουθήσει, εάν μπορέσετε να παραμείνετε λειτουργικοί. Η χαμηλή όρεξη και η αϋπνία δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα. Η αντίσταση είναι μάταιη. Γεμίστε το ψυγείο, βρείτε μια ταινία για να παρακολουθήσετε και να χαλαρώσετε στον καναπέ. Η Fat Banana είναι η νέα υπερδύναμη της κάνναβης.

Fat Banana Automatic: Όχι Λιγότερο Εντυπωσιακή

Η περαιτέρω βελτίωση της Fat Banana είναι πρακτικά αδύνατη. Ο συνδυασμός μιας έντονης σωματικής επίδρασης με υπέροχες γεύσεις τροπικών φρούτων αποτελεί το όνειρο κάθε χρήστη. Για να κάνουμε την καλλιέργεια αυτής της ποικιλίας πιο εύκολη για τους αρχάριους καλλιεργητές, πήραμε την παρθένα γενετική της και δημιουργήσαμε μια από τα πιο ισχυρές και παραγωγικές ποικιλίες αυτόματης άνθησης στη Γη.

Διασταυρώνοντας ένα ανθεκτικό στέλεχος αυτής της ποικιλίας με την εξίσου νόστιμη Cookies Auto, οι καλλιεργητές μας παρήγαγαν απογόνους με γενετική 70% Indica, 20% Sativa και 10% Ruderalis.

Η Fat Banana Automatic παράγει έντονα, κωνικά μπουμπούκια που σχεδόν στάζουν ρητίνη. Αν πλησιάσετε το φυτό, θα δείτε αυτήν την παχύρρευστη ουσία να ξεχειλίζει από τα άνθη. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φτάνουν στο βολικό ύψος των 100cm και παράγουν έως 450g/m², ενώ τα φυτά εξωτερικού χώρου φτάνουν τα 120cm και αποδίδουν μεταξύ 90 και 175g/φυτό. Αυτή η μικρή ποικιλία μπορεί εύκολα να μην γίνει αντιληπτή υπό τις σωστές συνθήκες, καθιστώντας την ιδανική υποψήφια για κρυφές εσωτερικές και εξωτερικές καλλιέργειες.

Αν και τα άνθη μπορεί να φαίνονται μικρά και αθώα, κρύβουν ένα δυνατό φυτοχημικό μυστικό. Χρειάζεται μόνο μια ρουφηξιά για να νιώσετε την 22% περιεκτικότητά της σε THC μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και για να ξεκινήσει να αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς CB1. Προτιμήστε να καταναλώσετε αυτά τα μπουμπούκια το βράδυ για να απολαύσετε πραγματικά την χαλαρωτική αγκαλιά τους.

Fat Banana

Fat Banana Auto
Fat Banana x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70-100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 22%
Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
90 - 175g/plant
80 - 120 cm
9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
Διαύγεια, Ηρεμία

Αγορά Fat Banana Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.