ΗΜΕΡΕΣ ΗΠΑ — Έκπτωση έως και 50% στις ποικιλίες USA Μεγάλη Εξοικονόμηση 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Επισκόπηση

Το Πρόγραμμα Καλλιεργητών της RQS ("RQS Growers Club") είναι ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβών για όλους τους πιστούς πελάτες της Royal Queen Seeds. Όλοι οι πελάτες που έχουν ένα προφίλ στην RQS θα εγγραφούν ως Καλλιεργητές RQS ("RQS Growers Club"), αφού ολοκληρώσουν μια αγορά στον ιστότοπο www.royalqueenseeds.gr. Με αυτό το Πρόγραμμα, οι πελάτες μας θα λαμβάνουν Πόντους για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές που πραγματοποιούν στην ιστοσελίδα μας www.royalqueenseeds.gr. Οι πελάτες δεν λαμβάνουν πόντους για αγορές που πραγματοποιούνται σε φυσικά καταστήματα λιανικής της Royal Queen Seeds. Η μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο RQS Growers Club είναι ότι το μέλος πρέπει να είναι 18+ ετών. Η Royal Queen Seeds δεν φέρει ευθύνη αν οποιοδήποτε ανήλικος παραβεί την εν λόγω προϋπόθεση.

Όλοι οι Πόντοι και οι επιπλέον Ανταμοιβές ανήκουν στη Royal Queen Seeds. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, μονομερώς, κάθε συνδρομή μέλους ή να ακυρώσει ή να τροποποιήσει το Πρόγραμμα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή, όλοι οι Πόντοι που δεν έχουν εξαργυρωθεί θα χαθούν, χωρίς καμία υποχρέωση ή ευθύνη.

2. Ιδιότητα μέλους

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να γίνετε μέλος. Όλοι οι Πόντοι ανήκουν σε ένα μεμονωμένο άτομο, και επομένως οι πόντοι δεν μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ λογαριασμών. Μπορείτε να εγγραφείτε απευθείας στο www.royalqueenseeds.gr. Οι πελάτες θα παραμείνουν στην τρέχουσα βαθμίδα τους, εφόσον πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια για τους επόμενους 12 μήνες.

3. Ανταμοιβές

Α) Όλοι οι εγγεγραμμένοι πελάτες θα κερδίζουν έναν πόντο για κάθε ευρώ που δαπανούν στον ιστότοπό μας. Δεν θα λάβουν πόντους Ανταμοιβής για παραγγελίες που πληρώνονται με πόντους. Οι Αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις περιλαμβάνουν την αγορά κανονικών και σε έκπτωση ειδών που πωλούνται αποκλειστικά στον ιστότοπο της Royal Queen Seeds (www.royalqueenseeds.gr). Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους μέσω ενεργειών στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας κριτικές στον ιστότοπο της Royal Queen Seeds, συστήνοντας την ιστοσελίδα μας σε φίλους ή αν εγγραφείτε στο newsletter της RQS. Οι πόντοι θα προστεθούν στο υπόλοιπο σας μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από την αποθήκη μας. Σε περίπτωση ακύρωσης, επιστροφής ή μη παραλαβής της παραγγελίας, οι Πόντοι θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό του πελάτη.

Β) Γενέθλια: Θα λάβετε μια ανταμοιβή σε Πόντους για τα γενέθλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία γέννησης στο προφίλ σας στην RQS είναι σωστή.

Γ) Ως "σύσταση" ορίζεται ένα άτομο που δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ αγορά στη Royal Queen Seeds και η πρώτη του παραγγελία γίνεται με τη χρήση αναγνωριστικού σύστασης ("referral ID") ή συνδέσμου σύστασης ("referral link"). Όταν αποστέλλεται μια παραγγελία που πραγματοποιήθηκε κατόπιν σύστασης, οι Πόντοι πιστώνονται και στους δύο λογαριασμούς—και στον πελάτη που έκανε τη σύσταση και στον παραλήπτη της παραγγελίας.

Δ) Οι πόντοι που αποκτούνται αφήνοντας μια Κριτική θα πιστωθούν μόλις αυτή εγκριθεί και αναρτηθεί στον ιστότοπο μας. Αυτό το μπόνους θα ισχύσει μόνο για προϊόντα που αγοράζονται από τον πελάτη.

4. Οφέλη των μελών

Το RQS Growers Club αποτελείται από τέσσερα επίπεδα ή βαθμίδες: Αρχάριος Καλλιεργητής, Καλλιεργητής, Έμπειρος Καλλιεργητής και VIP Καλλιεργητής. Κάθε επίπεδο επιτυγχάνεται με βάση τα παρακάτω κριτήρια, απολαμβάνοντας τα αντίστοιχα οφέλη:

Αρχάριος Καλλιεργητής (0-99 €)

  • Κερδίστε 1 Πόντο για κάθε € που δαπανάτε
  • Μάθετε πρώτοι τα πάντα (προσφορές, εκπτώσεις)

Καλλιεργητής (100-299 €):

  • Κερδίστε 1 Πόντο για κάθε € που δαπανάτε
  • 1 Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ Σπόρος με την πρώτη σας παραγγελία σε αυτή τη βαθμίδα

Έμπειρος Καλλιεργητής (300-999 €):

  • Κερδίστε 1 Πόντο για κάθε € που δαπανάτε
  • 3 Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ Σπόροι με την πρώτη σας παραγγελία σε αυτή τη βαθμίδα

VIP Καλλιεργητής (περισσότερα από 1000 €)

  • Κερδίστε 2 Πόντους για κάθε € που δαπανάτε
  • 10 Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ Σπόροι με την πρώτη σας παραγγελία σε αυτή τη βαθμίδα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση με UPS (Προαιρετικό) *
  • ΔΩΡΕΑΝ Διακριτική Συσκευασία (Προαιρετικό)

*Η ΔΩΡΕΑΝ παράδοση με UPS ισχύει μόνο για τις χώρες όπου μπορεί να προσφερθεί η υπηρεσία. Παρακαλούμε, ελέγξτε τις Πληροφορίες Αποστολής
Όλα τα οφέλη μιας νέας βαθμίδας θα είναι διαθέσιμα στην πρώτη σας παραγγελία, μετά την επίτευξη του εκάστοτε επιπέδου. 
Το μέλος θα απολαμβάνει τα οφέλη ενός επιπέδου για έναν χρόνο αφότου το φτάσει και θα πρέπει να κερδίσει αρκετούς πόντους για να το διατηρήσει για ένα ακόμη έτος. Σε αντίθετη περίπτωση, το μέλος θα μεταπηδήσει στο προηγούμενο επίπεδο.
Ορισμένα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μόνο για μέλη. Οι ειδικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες μόνο για μέλη του Προγράμματος Καλλιεργητών της RQS.

5. Απόρρητο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα, συμφωνείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα συναλλαγών σχετικά με το Πρόγραμμα Καλλιεργητών της RQS και τη Royal Queen Seeds. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τους Πόντους και τις Ανταμοιβές του Προγράμματος, ενημερώσεις αναφορικά με το πρόγραμμα αλλά και συναφές υλικό κατά την κρίση της Royal Queen Seeds. Τα μέλη μπορούν να ζητήσουν να απεγγραφούν από τη λήψη ειδοποιήσεων του newsletter μας επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης μας.

Μία από τις κορυφαίες μας προτεραιότητες είναι να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών του ιστοτόπου μας είναι ασφαλείς. Συμβουλευτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας. Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα, συμφωνείτε με τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων από την Royal Queen Seeds και δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση
[email protected]

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.