ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Επισκόπηση

Το RQS Grower Program είναι ένα πρόγραμμα πιστότητας που ξεκίνησε για όλους τους πελάτες της Royal Queen Seeds. Όλοι οι πελάτες που έχουν ένα προφίλ στην RQS θα εγγραφούν στο RQS Growers Club μετά την ολοκλήρωση μιας αγοράς στο www.royalqueenseeds.gr. Με αυτό το πρόγραμμα, οι πελάτες θα λαμβάνουν Green Coins και Loyalty Points για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές που πραγματοποιούνται στη διεύθυνση www.royalqueenseeds.gr. Οι πελάτες δεν λαμβάνουν ούτε Green Coins ούτε Loyalty Points για αγορές που γίνονται σε φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης της Royal Queen Seeds. Η μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο RQS Grower Club είναι ότι το μέλος θα πρέπει να είναι 18+ ετών. Η Royal Queen Seeds δεν θα αναλάβει την ευθύνη, εάν οποιοδήποτε ανήλικο άτομο παραβλέψει αυτόν τον όρο.

Όλα τα Green Coins, τα Loyalty Points και οι πρόσθετες ανταμοιβές ανήκουν στη Royal Queen Seeds. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, μονομερώς, οποιαδήποτε ιδιότητα μέλους ή να ακυρώσει ή να τροποποιήσει το πρόγραμμα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε αυτήν την περίπτωση, όλα τα μη εξαργυρωμένα Green Coins και τα Loyalty Points θα ακυρωθούν χωρίς καμία υποχρέωση ή ευθύνη.

2. Ιδιότητα μέλους

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να γίνετε μέλος. Όλα τα Green Coins και τα Loyalty Points ανήκουν μόνο σε ένα άτομο, επομένως τα Green Coins ή τα Loyalty Points δεν μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ λογαριασμών. Μπορείτε να εγγραφείτε απευθείας στο www.royalqueenseeds.gr. Οι πελάτες θα παραμένουν στην τρέχουσα βαθμίδα τους, εφόσον πληρούν τα κριτήρια εντός των επόμενων 12 μηνών.

3. Ανταμοιβές

Α) Όλοι οι εγγεγραμμένοι πελάτες θα κερδίζουν ένα Green Coin και ένα Loyalty Point για κάθε ευρώ που δαπανάται στον ιστότοπό μας. Καμία ανταμοιβή δε θα ισχύει για παραγγελίες που πληρώνονται με Green Coins. Τα Green Coins και τα Loyalty Points μπορούν επίσης να συλλεχθούν μέσω ενεργειών στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας μια κριτική στην ιστοσελίδα της Royal Queen Seeds, συστήνοντάς μας σε έναν φίλο ή κάνοντας εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο της RQS. Τα Green Coins και τα Loyalty Points θα προστεθούν στο υπόλοιπό σας μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από την αποθήκη μας. Σε περίπτωση ακύρωσης, επιστροφής ή μη παράδοσης της παραγγελίας, τα Green Coins και τα Loyalty Points θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό του πελάτη.

Β) Γενέθλια: Θα λάβετε μια ανταμοιβή μπόνους στα γενέθλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία γέννησής σας είναι σωστή στο προφίλ σας στην RQS.

Γ) Ως "σύσταση" ορίζεται ένα άτομο που δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ αγορά στη Royal Queen Seeds και η πρώτη του παραγγελία γίνεται με τη χρήση αναγνωριστικού σύστασης ("referral ID") ή συνδέσμου σύστασης ("referral link"). Όταν αποστέλλεται μια παραγγελία που πραγματοποιήθηκε κατόπιν σύστασης, οι Πόντοι πιστώνονται και στους δύο λογαριασμούς—και στον πελάτη που έκανε τη σύσταση και στον παραλήπτη της παραγγελίας.

Δ) Οι πόντοι που αποκτούνται αφήνοντας μια Κριτική θα πιστωθούν μόλις αυτή εγκριθεί και αναρτηθεί στον ιστότοπο μας. Αυτό το μπόνους θα ισχύσει μόνο για προϊόντα που αγοράζονται από τον πελάτη.

4. Οφέλη μελών

Το RQS Growers Club αποτελείται από τέσσερα επίπεδα ή στάδια: Starter, Grower, Greenfinger και VIP. Κάθε επίπεδο επιτυγχάνεται με βάση τα παρακάτω κριτήρια και θα προσφέρει τα οφέλη που αναφέρονται επίσης:

Starter (0-149€)

  • Κερδίστε 1 Green Coin και 1 Loyalty Point για κάθε € που δαπανάτε
  • Γίνετε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν τα νέα μας (προωθήσεις, εκπτώσεις)

Grower (150-399€):

  • Κερδίστε 1 Green Coin και 1 Loyalty Point για κάθε € που δαπανάτε
  • 1 Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ Σπόρος με την πρώτη σας παραγγελία σε αυτό το επίπεδο

Greenfinger (400-999€):

  • Κερδίστε 1 Green Coin και 1 Loyalty Point για κάθε € που δαπανάτε
  • 3 Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ Σπόροι με την πρώτη σας παραγγελία σε αυτό το επίπεδο

VIP (περισσότερα από 1000€)

  • Κερδίστε 2 Green Coins και 2 Loyalty Points για κάθε € που δαπανάτε
  • 10 ΔΩΡΕΑΝ Σπόροι με την πρώτη σας παραγγελία σε αυτό το επίπεδο
  • ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση UPS (προαιρετικά) *
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Stealth (προαιρετικά)

*Η ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση UPS ισχύει μόνο για τις χώρες στις οποίες μπορεί να παρέχεται η υπηρεσία. Παρακαλούμε ελέγξτε τις Πληροφορίες Αποστολών μας
Όλα τα νέα οφέλη θα είναι διαθέσιμα στην πρώτη παραγγελία μετά την επίτευξη του καινούριου επιπέδου.

Ορισμένα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μόνο για μέλη. Ειδικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες μόνο για μέλη του RQS Growers Club.

5. Ιδιωτικότητα και email

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, συμφωνείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα συναλλαγών σχετικά με το RQS Growers Club και τη Royal Queen Seeds. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις ανταμοιβές του προγράμματος, τις ενημερώσεις του προγράμματος και άλλα συναφή θέματα κατά τη διακριτική ευχέρεια της Royal Queen Seeds. Τα μέλη μπορούν να διαγραφούν από τη λήψη ειδοποιήσεων και ενημερωτικών δελτίων πατώντας στο κουμπί "Unsubscribe" που περιλαμβάνεται στο email. Μία από τις πρώτες προτεραιότητές μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή. Ελέγξτε την Πολιτική Απορρήτου μας. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, συμφωνείτε με τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων από τη Royal Queen Seeds και επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί την πολιτική απορρήτου μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.