Γιατί να Αγοράσετε από την RQS?

Γιατί να αγοράσετε από τη Royal Queen Seeds όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την καλλιέργεια κάνναβης; Επειδή είμαστε η καλύτερη τράπεζα σπόρων στην Ευρώπη και προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλούς σπόρους!

Δωράκια με κάθε παραγγελία: Συμπεριλαμβάνουμε δωρεάν σπόρους σε όλες τις παραγγελίες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οικολογικών-βιώσιμων δώρων.


Δωρεάν αποστολή: Διακριτική και δωρεάν αποστολή εντός 3–5 ημερών. Διατίθεται δωρεάν υπηρεσία μερικής/πλήρους υπαναχώρησης εντός 14 ημερών—δεν απαιτείται εξήγηση.


Εξυπηρέτηση πελατών VIP: Επικοινωνήστε με την ομάδα των ειδικών μας μέσω email ή τηλεφωνικά για να σας βοηθήσουν κατά τη διαδικασία της καλλιέργειας. Μας υποστηρίζουν οι χιλιάδες θετικές απόψεις των πελατών μας!

Προηγμένη γενετική: Είμαστε η κύρια τράπεζα σπόρων στην Ευρώπη, με υψηλής ποιότητας γενετική και νέες κυκλοφορίες που καθορίζουν τις τάσεις στον κλάδο.


RQS Growers Club: Γίνετε μέλος της κοινότητας των καλλιεργητών μας κι αποκτήστε πρόσβαση σε δώρα και προσφορές που είναι διαθέσιμα μόνο στη σελίδα μας.

Το σημείο αναφοράς σας για την κάνναβη: Είμαστε οι κορυφαίοι ειδικοί για τη μαριχουάνα και την καλλιέργειά της. Βρείτε νέα άρθρα κάθε μέρα σε 17 γλώσσες κι εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.