By Luke Sumpter

Watermelon Autο: Εβδομαδιαία Αναφορά Καλλιέργειας

blog cover

Σκέφτεστε να καλλιεργήσετε τη Watermelon Automatic; Τότε είστε στο σωστό μέρος! Παρακάτω, θα μάθετε πώς ακριβώς καλλιέργησα αυτήν την ποικιλία, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών της ρύθμισης του φωτισμού και του προγράμματος των θρεπτικών συστατικών. Αν σας αρέσουν τα φρουτώδη τερπένια, οι χαλαρωτικές επιδράσεις και οι γρήγορες σοδειές, δεν θέλετε να τη χάσετε!

Αναφορά Καλλιέργειας Watermelon Auto: Λίστα εξοπλισμού

 • Κουτί: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Φώτα: MIGRO 200+
 • Εξαερισμός: Blauberg Turbo - E 100
 • Φίλτρο: Prima Klima filter PK 100/125
 • Ανεμιστήρας: Oscillating Koala Fan
 • Υγραντήρας: Beurer LB 45
 • Χώμα: Biobizz Light·Mix
 • Γλάστρα: 11l Air-Pot
 • Σπόρος: Royal Queen Seeds
 • Θρεπτικά Συστατικά: Biobizz και RQS Organic Nutrition

Αναφορά Καλλιέργειας Watermelon Auto: Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 1)

Καλώς ήρθατε στην αρχή του ημερολογίου μου για την καλλιέργεια της Watermelon Auto! Για να ξεκινήσω, έπρεπε πρώτα να βλαστήσω επιτυχώς τον σπόρο μου. Μπορεί να φαίνεται κάτι απλό, αλλά τα πράγματα συχνά πάνε στραβά σε αυτό το στάδιο. Οι καλλιεργητές είτε αφήνουν τους σπόρους τους να στεγνώσουν είτε τους διατηρούν πολύ υγρούς, γεγονός που τους κάνει να σαπίζουν. Μάθετε τι έκανα για να γίνουν όλα όπως πρέπει.

 • Καλλιεργητικό Μέσο: Πριν βλαστήσω τον σπόρο μου στο χώμα, ετοίμασα ένα κατάλληλο καλλιεργητικό μέσο. Ξεκίνησα γεμίζοντας το Air-Pot μου με 5 λίτρα Biobizz Light·Mix. Στη συνέχεια, πρόσθεσα τα ακόλουθα συστατικά:

50g RQS Easy Boost Organic Nutrition
10g RQS Rhizobacter
5g RQS Mycorrhiza Mix

Ingredients for Seedling Stage
Ingredients for Seedling Stage

Τα θρεπτικά συστατικά σε αυτό το μείγμα θα καλύψουν τις περισσότερες από τις διατροφικές ανάγκες του φυτού μου σε όλα τα πρώτα στάδια του κύκλου ανάπτυξης. Ομοίως, η χορήγηση ουσιών μέσω του χώματος βοήθησαν στην ενίσχυση της πρόσληψης των θρεπτικών συστατικών και στην καταπολέμηση των παθογόνων που προκαλούν ασθένειες στα σπορόφυτα, όπως διάφοροι μύκητες που σαπίζουν τις ρίζες. Αφού πρόσθεσα αυτές τις ουσίες, τις ανακάτεψα καλά με το χώμα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσα άλλα 5 λίτρα Biobizz Light·Mix στο Air-Pot και ανακάτεψα ξανά. Έπειτα, πότισα το καλλιεργητικό μέσο μέχρι κορεσμού.

 • Βλάστηση: Έκανα μια τρύπα βάθους 2 εκατοστών στη μέση της επιφάνειας του καλλιεργητικού μέσου, στη συνέχεια έβαλα τον σπόρο και πασπάλισα λίγο RQS Rhizobacter και Mycorrhiza Mix για να διασφαλίσω τον πρώιμο εμβολιασμό. Κάλυψα το σημείο με μια λεπτή στρώση Light·Mix και ψέκασα με νερό.
 • Φωτισμός: Αργότερα, έστησα το σύστημα φωτισμού μου. Πήρα μερικούς ιμάντες με καστάνιες πρόσδεσης και κρέμασα τις λάμπες MIGRO 200+ από το επάνω μέρος του κουτιού της καλλιέργειάς μου. Κρέμασα κάθε λάμπα 35cm από τη μέση οριζόντια και 35cm κάθετα από την κορυφή του Air-Pot μου. Συνέδεσα τις λάμπες μου με ένα χρονόμετρο και τις έβαλα να λειτουργούν για 24 ώρες κάθε μέρα μετά την ανάδυση του βλαστού από το χώμα.
 • Κατάσταση φυτού: Καθώς η εβδομάδα 1 έφτασε στο τέλος της, το σπορόφυτό μου είχε ύψος περίπου 5cm. Δυστυχώς, παρατήρησα λίγο τέντωμα, παρά την επαρκή έκθεση στο φως. Αυτό συνέβη επειδή το περίβλημα του σπόρου είχε κολλήσει στα φύλλα της κοτυληδόνας. Αποφάσισα να αφήσω το περίβλημα επάνω, προς το παρόν, για να μην καταστρέψω αυτά τα ευαίσθητα φύλλα.
Watermelon Growing Report: Week 1
Watermelon Growing Report: Week 1

Αναφορά Καλλιέργειας Watermelon Auto: Βλαστικό Στάδιο (Εβδομάδα 2–4)

Κατάφερα να φτάσω στο στάδιο της βλάστησης! Από εδώ και πέρα, έθεσα ως στόχο να ενθαρρύνω την υγιή βλαστική ανάπτυξη. Για να το πετύχω αυτό, άρχισα να χορηγώ στο νεαρό φυτό μου θρεπτικά συστατικά πλούσια σε άζωτο και να το εκθέτω στο φως κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας (και της νύχτας). Μάθετε τι ακριβώς έκανα στο στάδιο της βλάστησης παρακάτω.

Εβδομάδα 2

Όχι να το παινευτώ, αλλά το φυτό μου πέρασε άνετα την πρώτη εβδομάδα ανάπτυξης. Το σπορόφυτο σύντομα απελευθερώθηκε από το περίβλημα του σπόρου και δημιούργησε πολλά και όμορφα σετ φύλλων.

 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τα φώτα μου για 24 ώρες την ημέρα και τα επανατοποθετώ, όποτε χρειάζεται, έτσι ώστε να κρέμονται 35cm από την κορυφή του φυτού μου.
 • Θρεπτικά Συστατικά: Την 3η ημέρα της εβδομάδας, πρόσθεσα 4ml Biobizz Root·Juice σε 1 λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH στο 6.2. Πότισα επίσης το φυτό μου με 1 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH την 5η ημέρα της εβδομάδας.
 • Περιβάλλον: Καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης, έπαιρνα συχνές μετρήσεις θερμοκρασίας και υγρασίας χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό όργανο που διαθέτει θερμόμετρο και ένδειξη του ποσοστού υγρασίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2, κατέγραψα μέση θερμοκρασία 23°C και σχετική υγρασία 55%.
 • Κατάσταση φυτού: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας 2, το φυτό μου είχε φτάσει σε ύψος 10cm, ανέπτυξε υγιή μεγάλα φύλλα και δεν έδειξε σημάδια κάποιας έλλειψης ή ασθένειας.
Watermelon Growing Report: Week 2
Watermelon Growing Report: Week 2

Εβδομάδα 3

Τα πράγματα συνέχισαν να φαίνονται υπέροχα καθ' όλη την εβδομάδα 3! Το φυτό μου ανέπτυξε μια υπέροχη σκούρα πράσινη απόχρωση και άρχισε να σχηματίζει πυκνή δομή.

 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τα φώτα μου για 24 ώρες την ημέρα και να ρυθμίζω το ύψος τους, έτσι ώστε να κρέμονται 35cm από την κορυφή του φυτού μου.
 • Θρεπτικά συστατικά: Το φυτό μου φαινόταν "χορτασμένο" σε αυτό το σημείο, γι' αυτό αποφάσισα να μη χορηγήσω επιπλέον θρεπτικά συστατικά αυτήν την εβδομάδα. Αντίθετα, πότισα με 1 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH τις ημέρες 2 και 5 της εβδομάδας.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 24°C και σχετική υγρασία 50%
 • Κατάσταση Φυτού: Το φυτό μου ήταν πλέον 20cm, διπλασιάζοντας το μέγεθός του από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας!
Watermelon Growing Report: Week 3
Watermelon Growing Report: Week 3

Εβδομάδα 4

Ουάου, μου φαίνεται απίστευτο—είμαστε ήδη στην τελευταία εβδομάδα της βλαστικής φάσης! Δείτε τι έκανα κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης προς την άνθιση.

 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τα φώτα μου για 24 ώρες την ημέρα και τα επανατοποθετώ έτσι ώστε να κρέμονται 35cm από την κορυφή του φυτού μου.
 • Θρεπτικά Συστατικά: Πρόσθεσα το ⅓ ενός Easy Grow Booster Tablet σε 2 λίτρα νερού με ρυθμισμένο pH και το χορήγησα τη 2η ημέρα της εβδομάδας. Την 5η μέρα της εβδομάδας πρόσθεσα τα παρακάτω συστατικά σε 2 λίτρα νερό:

3 ml Cal-Mag
4ml Biobizz Bio·Heaven
4ml Biobizz Bio·Grow
4ml Biobizz Acti·Vera

 • Περιβάλλον: Η θερμοκρασία ήταν στους 25°C και η υγρασία στο 45%.
 • Κατάσταση φυτού: Το φυτό μου συνέχισε να φαίνεται υγιές και ζωντανό. Στο τέλος της εβδομάδας, άρχισα να βλέπω λευκά στίγματα να προεξέχουν από τις διακλαδώσεις—ένα σίγουρο σημάδι του επικείμενου σταδίου της ανθοφορίας.

Ημερολόγιο Καλλιέργειας Watermelon Auto: Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 5–11)

Καλώς ήρθατε στη φάση της ανθοφορίας! Η περίοδος βλάστησης πέρασε γρήγορα χωρίς κανένα πρόβλημα—μια απόδειξη της εξαιρετικής γενετικής της Watermelon Auto. Στη συνέχεια, μάθετε τι έκανα κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας σε αυτήν την εβδομαδιαία αναφορά καλλιέργειας της Watermelon Auto.

Εβδομάδα 5

Το φυτό μου φαινόταν κυρίως υγιές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, εντόπισα κάτι ανησυχητικό, καθώς παρατήρησα καφέ κηλίδες στα κάτω φύλλα.

 • Φωτισμός: Άλλαξα τη ρύθμιση στο χρονόμετρο μου για να διατηρούνται οι λάμπες μου σε λειτουργία για 20 ώρες την ημέρα. Επανατοποθέτησα τις λάμπες μου ώστε να κρέμονται 35cm πάνω από την κορυφή του φυτού μου.
 • Θρεπτικά συστατικά: Διέλυσα 1.5 ml Cal-Mag σε 1 λίτρο νερό και το χορήγησα τη 2η ημέρα της εβδομάδας. Την 3η μέρα, πρόσθεσα τα εξής σε 2 λίτρα νερό:

3 ml Cal-Mag
4ml Biobizz Bio·Heaven
4ml Biobizz Acti·Vera
2ml Biobizz Alg·A·Mic
2ml Biobizz Top·Max
2ml Biobizz Bio·Bloom
4ml Biobizz Bio·Grow

Έδωσα στο φυτό μου επιπλέον 1 λίτρο νερό με ρυθμισμένο το pH στο 6.3 την 5η ημέρα της εβδομάδας.

 • Περιβάλλον: Κατέγραψα θερμοκρασία 25°C και υγρασία 42%.
 • Κατάσταση φυτού: Το φυτό μου φαινόταν υγιές συνολικά, εκτός από τις καφέ κηλίδες στο κάτω φύλλωμα που ανέφερα. Στην αρχή υπέθεσα ότι ήταν μυκητιασική λοίμωξη. Ωστόσο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό μάλλον οφείλεται στη χορήγηση υπερβολικών θρεπτικών ουσιών και αποφάσισα να παρακολουθώ στενά τα συμπτώματα.
Watermelon Growing Report: Week 5
Watermelon Growing Report: Week 5

Εβδομάδα 6

Τα πράγματα άρχισαν να φαίνονται πολλά υποσχόμενα κατά την 6η εβδομάδα! Το φυτό μου είχε αρχίσει να αναπτύσσει πολλά μικρά άνθη και οι κεντρικές συστοιχίες ανθών άρχισαν να τεντώνονται και να εκτοξεύονται προς την οροφή. Άρχισα μάλιστα να βλέπω τριχίδια να αναπτύσσονται και διέκρινα ένα ελαφρύ άρωμα κάθε φορά που έμπαινα στο κουτί καλλιέργειας. Είδα όμως και την κηλίδωση στα φύλλα να προχωράει ακόμα περισσότερο.

 • Φωτισμός: Επανατοποθέτησα τις λάμπες μου ώστε να κρέμονται 35cm πάνω από την κορυφή του φυτού και τις διατήρησα σε λειτουργία για 20 ώρες την ημέρα.
 • Θρεπτικά συστατικά: Τη 2η μέρα της εβδομάδας, πρόσθεσα τα εξής σε 2 λίτρα νερό:

4ml Biobizz Bio·Heaven
4ml Biobizz Acti·Vera
4ml Biobizz Alg·A·Mic
2ml Biobizz Top·Max
4ml Biobizz Bio·Bloom
4ml Biobizz Bio·Grow

Σταμάτησα το Cal-Mag αυτή την εβδομάδα φοβούμενος ότι θα το παρακάνω και θα επιδεινώσω τα συμπτώματα που παρατήρησα την προηγούμενη εβδομάδα. Την 5η μέρα της εβδομάδας, πότισα απλά με 1 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH.

 • Περιβάλλον: Κατέγραψα θερμοκρασία 25.2°C και υγρασία 39%.
 • Κατάσταση φυτού: Το φυτό μου είχε φτάσει σε ύψος 61cm με πολλά μικρά άνθη να σχηματίζονται. Ωστόσο, οι καφέ και κίτρινες κηλίδες στα φύλλα άρχισαν να επιδεινώνονται, καθώς απλώνονταν κατά μήκος των φύλλων.
Watermelon Growing Report: Week 6
Watermelon Growing Report: Week 6

Εβδομάδα 7

Γεια σου, 7η εβδομάδα! Τα πράγματα συνέχισαν να πηγαίνουν καλά συνολικά. Τα άνθη συνέχισαν να φουσκώνουν και να βγάζουν ένα ευχάριστο άρωμα. Το φυτό μου συνέχισε να τεντώνεται προς τα πάνω, ένα φαινόμενο χαρακτηριστικό της πρώιμης φάσης της ανθοφορίας. Δυστυχώς, ο αποχρωματισμός συνέχισε να εξαπλώνεται σε επιλεγμένα φύλλα, οδηγώντας με σε μια πιο δραστική ενέργεια!

 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 20 ώρες κάθε μέρα. Τις ξαναπροσάρμοσα ώστε να κρέμονται 35cm πάνω από την κορυφή του φυτού.
 • Θρεπτικά συστατικά: Τη 2η ημέρα της εβδομάδας, τοποθέτησα 1 Easy Bloom Booster Tablet σε 5 λίτρα νερό. Μετέφερα 2 λίτρα σε ξεχωριστό ποτιστήρι και πότισα το φυτό μου, αφήνοντας τα υπόλοιπα 3 λίτρα για μελλοντική χρήση.

Την 5η ημέρα της εβδομάδας, πρόσθεσα τα ακόλουθα σε 2 λίτρα νερό και πότισα το φυτό μου:

3ml Cal-Mag
6ml Biobizz Bio·Heaven
6ml Biobizz Acti·Vera
4ml Biobizz Alg·A·Mic
2ml Biobizz Top·Max
4ml Biobizz Bio·Bloom
6ml Biobizz Bio·Grow

 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 25°C και υγρασία 40%.
 • Κατάσταση φυτού: Το φυτό μου φαινόταν υγιές συνολικά και είχε φτάσει σε ύψος τα 70cm. Για να αντιμετωπίσω το θέμα του αποχρωματισμού, αποφάσισα να αφαιρέσω όλα τα κάτω φύλλα και τυχόν προσβεβλημένα φύλλα ψηλότερα στο φυτό. Εκτός από τη βελτίωση της εμφάνισης του φυτού μου, βοήθησε επίσης στην αύξηση του αερισμού και της διείσδυσης του φωτός μέσα στο φύλλωμα.
Watermelon Growing Report: Week 7
Watermelon Growing Report: Week 7

Εβδομάδα 8

Σχεδόν φτάσαμε! Σε αυτό το τμήμα του εβδομαδιαίου οδηγού μου για την καλλιέργεια της Watermelon Auto, θα καλύψω την τελευταία χορήγηση θρεπτικών συστατικών πριν μπω στη φάση της έκπλυσης. Μάθετε τι έκανα για να δώσω στο φυτό μου αυτήν την τελευταία μικρή ώθηση προς τη γραμμή του τερματισμού.

 • Φωτισμός: Ναι, σωστά μαντέψατε—συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 20 ώρες κάθε μέρα.
 • Θρεπτικά συστατικά: Τη 2η μέρα της εβδομάδας, χορήγησα απλώς 2 λίτρα νερό με ρυθμισμένο το pH στο 6.3. Την 5η ημέρα, πρόσθεσα τα ακόλουθα σε 2 λίτρα νερό:

8ml Biobizz Bio·Heaven
8ml Biobizz Acti·Vera
6ml Biobizz Alg·A·Mic
2ml Biobizz Top·Max
6ml Biobizz Bio·Bloom
6ml Biobizz Bio·Grow

 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 25.5°C και σχετική υγρασία 36%.
 • Κατάσταση φυτού: Το φυτό μου φαινόταν πολύ καλύτερα μετά από τη μερική αποφύλλωση. Παρατήρησα ότι τα άνθη άρχιζαν να παίρνουν μια υπέροχη σκούρα μοβ απόχρωση—ένα σημάδι παραγωγής ανθοκυανίνης.
Watermelon Growing Report: Week 8
Watermelon Growing Report: Week 8

Εβδομάδα 9–11

Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά από αυτό το σημείο και έπειτα. Σταμάτησα να χορηγώ θρεπτικά συστατικά στο φυτό μου για να το ξεπλύνω με σκέτο νερό για τις 3 εβδομάδες πριν από τη συγκομιδή. Η θεωρία λέει ότι αυτή η τεχνική αναγκάζει τα φυτά να εξαντλήσουν τα αποθέματά τους σε θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα ένα πιο απαλό και νόστιμο αποτέλεσμα.

 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 20 ώρες κάθε μέρα μέχρι το τέλος του κύκλου ανθοφορίας.
 • Θρεπτικά συστατικά: Το φυτό μου δεν έλαβε τίποτα άλλο παρά νερό μέχρι τη συγκομιδή. Πότισα με 2 λίτρα τις ημέρες 2 και 5 των υπόλοιπων εβδομάδων.
 • Περιβάλλον: Συνολικά, κατέγραψα μέση θερμοκρασία 25°C και υγρασία 38%.
 • Κατάσταση φυτού: Όπως αναμενόταν, το φυτό μου μετατράπηκε γρήγορα από λαχταριστό και πράσινο σε κίτρινο και πορτοκαλί κατά τη διαδικασία της έκπλυσης. Αν και αυτός θα ήταν λόγος ανησυχίας στα προηγούμενα στάδια, απλώς έδειξε ότι το ξέπλυμα λειτούργησε! Σε αυτό το σημείο, τα άνθη μου φαίνονται φουσκωμένα και φορτωμένα με τριχίδια. Ήταν η ώρα της συγκομιδής!
Watermelon Growing Report: Week 9
Watermelon Growing Report: Week 9

Αναφορά Καλλιέργειας Watermelon Auto: Συγκομιδή (Εβδομάδα 12)

Σε μόλις 10 εβδομάδες μετά το στάδιο του σπορόφυτου, είχα ένα ώριμο φυτό Watermelon Auto έτοιμο για συγκομιδή! Για να ξεκινήσω αυτή τη διαδικασία, έκοψα το φυτό μου από τη βάση και το κρέμασα ανάποδα από την κορυφή της ντουλάπας μου. Συνέχισα να έχω τον ανεμιστήρα μου σε λειτουργία, αλλά έκλεισα τα φώτα. Μετά από 2 εβδομάδες ξήρανσης, έκοψα τα άνθη μου και αξιολόγησα την σοδειά μου, η οποία ζύγιζε 56 γραμμάρια. Στη συνέχεια έβαλα τα άνθη σε βάζα ωρίμασης για έναν ακόμη μήνα για να βελτιώσω τη γεύση τους.

Γενετική της Watermelon Auto

Λοιπόν, έχετε την περιέργεια να καλλιεργήσετε τη Watermelon Auto; Δε σας κατηγορώ! Αυτή η οπτικά εντυπωσιακή ποικιλία, που δημιουργήθηκε από τη Royal Queen Seeds, προέρχεται από τα μητρικά στελέχη Tropicanna Cookies και Lemon OG και παράγει υπέροχα μοβ-πράσινα άνθη, THC της τάξης του 20% και πληθώρα από φρουτώδη τερπένια.

Watermelon Growing Report: Harvest
Watermelon Growing Report: Harvest

Χαρακτηριστικά Ανάπτυξης της Watermelon Auto

Η Watermelon Auto αναπτύσσεται τέλεια σχεδόν οπουδήποτε, υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνει αρκετό φως και θρεπτικά συστατικά. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φτάνουν τα 80–110 cm, καθιστώντας τα κατάλληλα για μικρές ντουλάπες και εφεδρικά ντουλάπια. Προετοιμαστείτε για σοδειά έως και 500g/m² σε μόλις οκτώ εβδομάδες μετά τη βλάστηση των σπόρων. Σε εξωτερικούς χώρους, θα παρακολουθήσετε τα φυτά να φτάνουν τα 120cm και να αποδίδουν 50–90g/φυτό.

Επιδράσεις και Γεύση της Watermelon Auto

Αυτή η ποικιλία προσφέρει μια ταχείας δράσης και μακράς διάρκειας σωματική χαλάρωση που κοκκινίζει τα μάτια και μουδιάζει το μυαλό. Δευτερόλεπτα μετά τη χρήση, θα βιώσετε δυνατές γεύσεις από καρπούζι στη γλώσσα σας. Λίγο αργότερα, θα νιώσετε τους μυς σας να αρχίζουν να χαλαρώνουν καθώς η όρεξή σας αυξάνεται.

Watermelon Auto
Tropicanna Cookies x Lemon OG
450 - 500 gr/m2
80 - 110 cm
6 - 7 Εβδομάδες
THC: 20%
20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
50 - 90 gr
100 - 120 cm
8-9 εβδομάδες μετά την άνθιση
Ηρεμία

Αγορά Watermelon Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.