Σχετικά με τη Royal Queen Seeds

Η RQS είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλιέργειας σπόρων κάνναβης στην Ευρώπη. Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα θηλυκοποιημένων σπόρων αυτόματης άνθισης, αλλά και σπόρους φαρμακευτικής κάνναβης σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα προσφέρουμε γρήγορη και διακριτική παράδοση.

Στην RQS είμαστε περήφανοι για τη δυνατότητα που δίνουμε σε καλλιεργητές κάνναβης απ' όλο το κόσμο να έχουν πρόσβαση σε κορυφαίες ποικιλίες κάνναβης. Η μοναδική σειρά γενετικών χαρακτηριστικών που διαθέτουμε είναι προϊόν 20 χρόνων καλλιέργειας και διασταυρώσεων, αποκτώντας έτσι τεράστια εμπειρία. Οι σπόροι μας έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το γνωστό Highlife και High Times Cannabis Cup.

Όλοι μας οι σπόροι είναι διαλεγμένοι με το χέρι από τα βιολογικά μητρικά τους φυτά και ελέγχονται ώστε να έχουν γενετική αγνότητα. Επίσης, ελέγχουμε καθημερινά τους σπόρους ώστε να είμαστε σίγουροι πως έχουν άριστη δυνατότητα βλάστησης. Όταν είμαστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα των σπόρων μας, τους συσκευάζουμε αεροστεγώς και τους αποστέλλουμε μέσα σε ποιοτικές, ανθεκτικές συσκευασίες για να είμαστε σίγουροι πως θα φτάσουν σε εσάς με ασφάλεια. .

Παράλληλα, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε έλαια CBD, προϊόντα βιολογικής θρέψης για τα φυτά σας, εξοπλισμό για αρχάριους και μια στυλάτη συλλογή εμπορευμάτων RQS, όπως ρούχα, αξεσουάρ καπνίσματος και άλλα εργαλεία. Επιπλέον, το blog μας ενημερώνεται συνεχώς με λεπτομερή άρθρα γύρω από την καλλιέργεια κάνναβης, την κουλτούρα της και άλλα σχετικά νέα.

Διαλέγοντας τη Royal Queen Seeds, μπορείτε να είστε σίγουροι πως παίρνετε τα πιο ποιοτικά γενετικά χαρακτηριστικά. Βρισκόμαστε στην αγορά για 1 λόγο: Για να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την κάνναβη με παθιασμένους καλλιεργητές σαν εσάς. Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα των σπόρων μας σήμερα, και ετοιμαστείτε να προσθέσετε μερικά κορυφαία γενετικά χαρακτηριστικά στη συλλογή σας.

Video id: V3TNmY9qXVc

Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των σπόρων της Royal Queen Seeds:

  • Όλοι οι σπόροι είναι δοκιμασμένοι και ελεγμένοι λεπτομερώς ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για τη γενετική τους αγνότητα.
  • Όλοι οι σπόροι κάνναβης συλλέγονται με το χέρι.
  • Κρατάμε μόνο τις πιο δυνατές ποικιλίες, όπως η Haze ή τα είδη White.
  • Όλοι οι σπόροι μας προέρχονται από βιολογικώς καλλιεργημένα μητρικά φυτά.
  • Όλοι οι σπόροι μας είναι ελεγμένοι ώστε να διασφαλίζεται η δυνατότητα βλάστησης τους.
  • Οι σπόροι κάνναβης μας είναι αεροστεγώς συσκευασμένοι.
  • Οι σπόροι πακετάρονται σε ανθεκτικές συσκευασίες.


Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email. Η ομάδα της Royal Queen Seeds είναι στη διάθεση σας.
Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds Spain

 

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.