ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SOCIAL MEDIA, ΕΙΝΑΙ "SINSEMEDIA"

Η Royal Queen Seeds σας παρουσιάζει την καλύτερη θηλυκοποιημένη κάνναβη -sinsemilla- μέσω των social media με την επίσημη σελίδα της στο Twitter. Θέλουμε να συνδεθούμε με τους καλλιεργητές και χρήστες κάνναβης σε όλο τον κόσμο και ξέρουμε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό από το Twiitter. Οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος και από οποιαδήποτε σύνδεση internet μπορείτε να μπείτε εύκολα και απλά στο Twitter και να δείτε τα τελευταία tweets της Royal Queen Seeds. Ακολουθήστε μας στο Twitter και συνδεθείτε με την πιο σύγχρονη τράπεζα σπόρων κάνναβης στην Ευρώπη. Τα λέμε στα "Sinsemedia"!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει πως νοιάζεσαι και εμείς έχουμε άφθονο υλικό να μοιραστούμε με τους ακόλουθους μας. Κάνουμε retweet υλικό από εικόνες μαριχουάνας μέχρι αναφορές για ποικιλίες, αλλά και οποιοδήποτε άλλο σχετικό θέμα. Οι ακόλουθοι της Royal Queen Seeds είναι ειδήμονες της κάνναβης, τυπικοί χρήστες, απλοί, αλλά και επαγγελματίες καλλιεργητές και θέλουμε να μπείτε και εσείς στην παρέα μας. Μην ανησυχείτε, δεν είμαστε κάποια αίρεση και ο τοίχος μας στο twitter δεν είναι σίγουρα ένας σκουπιδότοπος δεδομένων. Θέλουμε απλώς να φτιάξουμε τη μεγαλύτερη κοινότητα γύρω από την κάνναβη στο Twitter και γι' αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια.

ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ

Twitter

Στο Twitter, έχουμε, όπως θα έπρεπε άλλωστε, μια ατελείωτη ροή με εικόνες λαχταριστών ποικιλιών κάνναβης για να σας ανοίξουμε την όρεξη και να σας κάνουμε να αισθάνεστε πως κάθε ώρα της ημέρας είναι 4.20. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που έχουμε να προσφέρουμε στους ακόλουθους μας στο Twitter. Ο τοίχος της Royal Queen Seeds είναι ιδανικός τόσο για φαρμακευτικούς, όσο και για ψυχαγωγικούς χρήστες. Θέλουμε να σας προσφέρουμε τα ιδανικά tweets για τα ενδιαφέροντα της πιο ποικιλόμορφης κοινότητας που λατρεύει το χόρτο.

Το Twitter δεν είναι μέρος για αμπελοφιλοσοφίες. Όταν ακολουθείτε το Twitter της Royal Queen Seeds θα διαβάζετε μηνύματα έως 140 χαρακτήρων. Όλοι μας είμαστε πολυάσχολοι. Είμαστε συνεχώς σε κίνηση. Γι΄ αυτό λοιπόν ο τοίχος μας θα σας κρατάει ενήμερους ενώ είστε εν κινήσει μέσω του τηλεφώνου σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη σας βλέποντας τη φωτογραφία μιας λαχταριστής ποικιλίας.

Όταν δεν ανεβάζουμε ενημερώσεις για τις τελευταίες δημιουργίες μας σχετικά με την κάνναβη ή αναφορές για τις κλασικές και σύγχρονες ποικιλίες που διαθέτουν τα καταστήματα μας, θα σας κρατάμε ενήμερους για ό,τι αφορά στη Royal Queen Seeds. Κάνουμε αναρτήσεις με προσεχείς διαγωνισμούς, κληρώσεις, αποκλειστικές εκπτώσεις, νέες ποικιλίες και πολλά περισσότερα!

Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα μαθαίνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις της RQS ακολουθώντας το Twitter μας. Θέτουμε τα πρότυπα ποιότητας για τους θηλυκοποιημένους σπόρους κάνναβης, εξερευνώντας και αναπτύσσοντας συνεχώς νέα γενετικά χαρακτηριστικά. Οι κύριοι παραγωγοί σπόρων της RQS έχουν αναπτύξει εξαιρετικά δραστικές και ψυχαγωγικές ποικιλίες, αλλά και φαρμακευτικές ποικιλίες, οι οποίες στοχεύουν στην καταπολέμηση συμπτωμάτων πόνων και ασθενειών. Παράλληλα, έχουμε εισέλθει και σε αχαρτογράφητα νερά όπως οι αυτοφυείς ποικιλίες νέας γενιάς. Ακολουθήστε μας και γίνετε μέλος της πιο ποικιλόμορφης οικογένειας θαυμαστών της κάνναβης.

Τέλος, το Twitter είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστείτε τα σχόλια σας. Η ανατροφοδότηση που μας δίνετε, καλή ή κακή, είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας περιμένουμε λοιπόν στο Twitter!

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.