ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ ROYAL QUEEN SEEDS

Οι χαρακτηριστικές πράσινες βιτρίνες και οι μοναδικοί εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων της Royal Queen Seeds έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε όλες τις περιοχές όπου η κάνναβη είναι νόμιμη. Τα καταστήματα της RQS είναι ο απόλυτος προορισμός για αγορά μαριχουάνας. Το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας σας εγγυάται μια μοναδική εμπειρία κάθε φόρα που θα μπείτε σε ένα κατάστημα μας.

Αν δεν εξυπηρετούμε κάποια περιοχή κοντά σας ή ψάχνετε για κάτι παραπάνω από αυτά που μπορείτε να βρείτε σε ένα κατάστημα, επισκεφθείτε τη σελίδα της Royal Queen Seeds στο Facebook.

Ο τοίχος μας στο Facebook είναι γεμάτος εικόνες με λαχταριστά άνθη κάνναβης που θα σας ανοίξουν την όρεξη. Κάθε φυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα ενός χαρούμενου καλλιεργητή προϊόντων της Royal Queen Seeds. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συντροφική καλλιέργεια, προτάσεις για θρεπτικά συμπληρώματα, συνταγές για βιολογικό χώμα αλλά και συμβουλές για το πως να στρίψετε ένα ανεπανάληπτο τσιγάρο και πολλά ακόμα!

Εκτός από το υπερθέαμα της κάνναβης, όμως, η σελίδα μας στο Facebook λειτουργεί και ως μια πλατφόρμα επικοινωνίας όπου οι πελάτες μας μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις και σχόλια σε ένα φιλικό περιβάλλον. Όπως και στα καταστήματα μας, έτσι και η ομάδα πίσω από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της εταιρίας μας, είναι έμπειροι καλλιεργητές και λάτρεις της κάνναβης οι οποίοι είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να λύσετε κάθε σας απορία.

Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ RQS

Στην RQS, σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία γενετικών χαρακτηριστικών κάνναβης, τα οποία προέρχονται από το μεγάλο δίκτυο των πιστών καλλιεργητών μας. Εκατοντάδες χρόνια καλλιέργειας και ανάπτυξης νέων ποικιλιών έχουν οδηγήσει σε προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας. Έχουμε κλασικά είδη τα οποία δεν παλιώνουν ποτέ αλλά και καινούργιες ιδιαίτερες ποικιλίες υβριδίων. Από μαριχουάνα υψηλής περιεκτικότητας σε CBD, μέχρι Indica που σε καθηλώνουν στον καναπέ και από ενεργητικά Sativa μέχρι προηγμένες ποικιλίες αυτό-άνθισης. Η RQS είναι ο νούμερο ένα προμηθευτής ποιοτικών σπόρων για όλους τους καλλιεργητές μαριχουάνας.

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη ποικιλία βάσει των προσωπικών σας προτιμήσεων και του καλλιεργητικού περιβάλλοντος που διαθέτετε. Παράγουμε δικούς μας, αποκλειστικούς σπόρους RQS αλλά και πολλές άλλες ποικιλίες από μερικούς καταξιωμένους παραγωγούς σπόρων. Αν δεν διαθέτουμε την ποικιλία που είναι κατάλληλη τις ανάγκες σας, τότε μάλλον αυτή δεν υπάρχει! Το προσωπικό μας θα χαρεί επίσης να σας προτείνει και ειδικές τεχνικές καλλιέργειας για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των γενετικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας που έχετε επιλέξει. Οι πελάτες μας μπορούν να αναμένουν μια προσωπική, εξατομικευμένη εμπειρία από τους ειδικούς κάνναβης της RQS, την πιο σύγχρονη εταιρία καλλιέργειας κάνναβης.

Είτε μένετε κοντά στον Αρκτικό Κύκλο, είτε κοντά στον Ισημερινό, μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα που έχετε και να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση σχετικά με την κάνναβη. Η RQS γίνεται συνώνυμο των ποιοτικών προϊόντων και της γνώσης. Δε χρειάζεται να είστε έμπειρος καλλιεργητής για να εκμεταλλευτείτε αυτά που προσφέρουμε. Τα διαδικτυακά, καθώς και τα φυσικά καταστήματα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες των χρηστών μαριχουάνας περιλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία από grinder, αξεσουάρ και όλων των ειδών τα εξαρτήματα. Η RQS είναι πρωτοπόρος στην αγορά μαριχουάνας. Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία εντοπισμού και βρείτε ένα κατάστημα RQS ή κάποιον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή μας κοντά σας.Τα λέμε στο Facebook!

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.