Δωρεάν σπόροι κάνναβης & Εμπορεύματα / διαθέσιμα μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Δωρεάν σπόροι

Ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες σπόρων κάνναβης στην Ευρώπη, η Royal Queen Seeds έχει προσφέρει σπόρους υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές για πολλά χρόνια. Οι ποικιλίες μας έχουν κερδίσει έναν μεγάλο αριθμό διεθνών βραβείων κάνναβης και είμαστε πια τόσο σίγουροι για τη ποιότητα των σπόρων μας που αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια ειδική προσφορά με ΔΩΡΕΑΝ σπόρους!

Από εδώ και στο εξής και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προσφέρουμε έναν μεγάλο αριθμό των κορυφαίων σπόρων κάνναβης που διαθέτουμε ΔΩΡΕΑΝ!

Ναι, καλά ακούσατε, θα τους παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ με *κάθε σας παραγγελία! Μη χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία και ρίξετε μια ματιά σε μερικούς από τους κορυφαίας ποιότητας σπόρους μας που περιλαμβάνονται στην προσφορά μας: Amnesia Haze, το θρυλικό τέρας που προκαλεί αμνησία, White Widow, η μητέρα όλων των "Λευκών Ποικιλιών", Indica Crystal Extreme aka ICE, η υπερ-ρητινώδης ποικιλία Indica, Critical, η πασίγνωστη βόμβα κάνναβης, Royal Moby, ο γίγαντας εσωτερικής καλλιέργειας ταχύτατης άνθισης και πολλές άλλες ποικιλίες!

Για κάθε παραγγελία των 25€ που κάνετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος κερδίζετε έναν δωρεάν σπόρο. Αν η παραγγελία σας είναι από 50€ και πάνω θα κερδίσετε 3 δωρεάν σπόρους, ενώ αν το σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας είναι από 75€ και πάνω θα κερδίσετε 5 δωρεάν σπόρους. Τέλος, σε παραγγελίες από 135€ και πάνω θα κερδίσετε 10 δωρεάν σπόρους. Μπορείτε να δείτε τον πίνακα παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Οι δωρεάν σπόροι που κερδίζετε επιλέγονται τυχαία, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να σας δώσουμε σπόρους φωτοπεριόδου αν έχετε αγοράσει κυρίως ποικιλίες τέτοιου είδους. Αντίστοιχα θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε σπόρους αυτόματης άνθισης αν έχετε αγοράσει ποικιλίες αυτού του είδους.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για την ειδική αυτή προσφορά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας ώστε μετά χαράς να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση

** Η προσφορά Δωρεάν Σπόρων της Royal Queen Seeds ισχύει μόνο για κανονικές αγορές. Αγορές χονδρικής εξαιρούνται από αυτού του είδους την προσφορά αλλά και από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια προωθητική ενέργεια.

Δωρεάν Εμπορεύματα Κάνναβης

Μερικές εταιρίες θα ήταν εξαιρετικά χαρούμενες εάν μπορούσαν να προσφέρουν σπόρους ανάλογης ποιότητας με τους δικούς μας, μα εμείς στη Royal Queen Seeds έχουμε βάλει τον πήχη πιο ψηλά. Θέλουμε να ανταμείβουμε τους πιστούς πελάτες μας με κάτι ιδιαίτερο! Γι' αυτό, λοιπόν, προσφέρουμε διάφορα εμπορεύματα Royal Queen Seeds, όπως αναπτήρες, χαρτάκια RQS, αφίσες, αυτοκόλλητα και άλλα πολλά. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η πιθανότητα οι τυχεροί πελάτες μας να λάβουν και δωρεάν σπόρους με την παραγγελία τους. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το ποια προϊόντα της Royal Queen Seeds προσφέρονται δωρεάν σε κάθε επίπεδο αγοράς.

Δωρεάν σπόροι

€ 25,- 1 Δωρεάν σπόροι
€ 50,- 3 Δωρεάν σπόροι
€ 75,- 5 Δωρεάν σπόροι
€ 110,- 8 Δωρεάν σπόροι
€ 135,- 10 Δωρεάν σπόροι
€ 200,- 15 Δωρεάν σπόροι
€ 260,- 20 Δωρεάν σπόροι
€ 325,- 25 Δωρεάν σπόροι
€ 390,- 30 Δωρεάν σπόροι
€ 455,- 35 Δωρεάν σπόροι
€ 520,- 40 Δωρεάν σπόροι
€ 585,- 45 Δωρεάν σπόροι
€ 650,- 50 Δωρεάν σπόροι
€ 715,- 55 Δωρεάν σπόροι
€ 780,- 60 Δωρεάν σπόροι
Θα παραλάβετε ένα τυχαίο πακέτο εμπορευμάτων από τη συλλογή της Royal Queen Seeds

Υψηλή Αξία

Καλύτερη Προσφορά

Εμπορεύματα

€ 25,- NA NA NA
€ 50,- NA NA
€ 75,- NA
€ 110,-
€ 135,-
€ 200,-
€ 260,-
€ 325,-
€ 390,-
€ 455,-
€ 520,-
€ 585,-
€ 650,-
€ 715,-
€ 780,-
Grinder Αυτοκόλλητα Χαρτάκια Αναπτήρας Αφίσες

Υψηλή Αξία

Καλύτερη Προσφορά

ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ

Free feminized cannabis seeds with your order

Δωρεάν θηλυκοποιημένοι σπόροι κάνναβης με την παραγγελία σας
Από όλα τα δωρεάν προϊόντα που περιλαμβάνονται στην προσφορά μας, αυτό που λογικά τράβηξε περισσότερο την προσοχή σας είναι οι σπόροι. Οι Δωρεάν Σπόροι επιλέγονται τυχαία. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε όμως, καθώς όλοι τους ανήκουν σε εκλεκτές ποικιλίες όπως η Amnesia Haze, η Royal Moby, η White Widow και άλλες βραβευμένες ποικιλίες. Η διασκέδαση κρύβεται στην τελική ανακάλυψη της ποικιλίας κάθε σπόρου. Όπως και να 'χει, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Σας δίνουμε Δωρεάν ένα Grinder της RQS με κάθε παραγγελία σπόρων κάνναβης

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Σας δίνουμε Δωρεάν ένα Grinder της RQS με κάθε παραγγελία σπόρων κάνναβης
Ο τέλειος τρόπος για να αλέσετε τους φρέσκους βασιλικούς ανθούς σας. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να τους καπνίσετε ή να τους χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κέικ. Ένα grinder είναι εξαιρετικά χρήσιμο ώστε η κάνναβη που θα χρησιμοποιήσετε να μπορεί να απλωθεί ομοιόμορφα στο κέικ ή το τσιγάρο σας. Όχι πια δάχτυλα που κολλάνε επειδή θρυμματίσατε ένα άνθος με τα χέρια. Όλη η κολλώδης μαγεία τώρα θα πηγαίνει στο τσιγάρο σας.

Δωρεάν Αυτοκόλλητα Κάνναβης

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Free Cannabis Stickers

Δωρεάν Αυτοκόλλητα Κάνναβης
Ένα ακόμη εξαιρετικό συλλεκτικό αντικείμενο που περιέχεται σε αυτά τα πακέτα προσφοράς είναι τα αυτοκόλλητα μας. Απεικονίζουν μια υπέροχη φωτογραφία από τις ποικιλίες μαριχουάνας που διαθέτουμε, καθώς και το λογότυπο της Royal Queen Seeds. Αυτό το μικρό έργο τέχνης θα φαίνεται υπέροχο πάνω σε όλες τις σκληρές επιφάνειες.

Δωρεάν χαρτάκια και φιλτράκια

ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ

Free smoking papers and rolling papers

Δωρεάν χαρτάκια και φιλτράκια
Τα χαρτάκια και φιλτράκια που προσφέρουμε είναι απλά εξαιρετικά. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καίγονται ομοιόμορφα και να διασφαλίζουν πως θα απολαύσετε μια αργή και γεμάτη εμπειρία καπνίσματος. Ξεκινούν από τα 4,5 εκατοστά και φτάνουν μέχρι τα 10,8 εκατοστά και δεν επηρεάζουν καθόλου τη γεύση της ποικιλίας που καπνίζετε. Το φιλτράκι, από την άλλη, θα σας επιτρέψει να απολαύσετε κάθε εκατοστό του απολαυστικού σας τσιγάρου χωρίς να καείτε.

Δωρεάν αναπτήρας RQS

ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ

Free RQS Lighter

Δωρεάν αναπτήρας RQS
Ο αναπτήρας Clipper εδώ και πολύ καιρό έχει συσχετιστεί με το lifestyle της μαριχουάνας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι΄ αυτό. Ο αναπτήρας έχει μακρύ σχήμα που τον καθιστά ασφαλή και εύκολο στη χρήση. Η αποσπώμενη τσακμακόπετρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να σπρώχνετε την κάνναβη στην κορυφή του τσιγάρου, ενώ επειδή μπορείτε να την αντικαταστήσετε και είναι επαναγεμιζόμενος θα τον έχετε για πολλά χρόνια. Ο αναπτήρας της Royal Queen Seeds είναι σχεδιασμένος με το λογότυπο μας σε μαύρο χρώμα, τη διεύθυνση των γραφείων μας, την ιστοσελίδα μας και την ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Είναι ένας από τους καλύτερους αναπτήρες που κυκλοφορούν.

Δωρεάν αφίσες κάνναβης

ΑΦΙΣΕΣ

Free Cannabis Posters

Δωρεάν αφίσες κάνναβης
Τέλος, διαθέτουμε μια εξαιρετική συλλογή με αφίσες κάνναβης. Υπάρχουν 5 διαφορετικές αφίσες, οι οποίες απεικονίζουν δημοφιλείς ποικιλίες σε εξωπραγματικές σκηνές. Μπορείτε να απολαύσετε το Northern Light, το Fruit Spirit, το Amnesia Haze και το Shining Silver Haze προσθέτοντας λίγο παραπάνω στυλ στο δωμάτιο σας.

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.