• Δωρεάν Ανακυκλωμένα Αυτοκόλλητα
 • Δωρεάν Ανακυκλωμένα Αυτοκόλλητα
 • Δωρεάν Ανακυκλωμένα Αυτοκόλλητα
 • Δωρεάν Ανακυκλωμένα Αυτοκόλλητα

Δωρεάν Ανακυκλωμένα Αυτοκόλλητα

Αυτά τα ανακυκλωμένα αυτοκόλλητα είναι βιοδιασπώμενα, διαθέτουν φωτεινά χρώματα και κάνουν οποιοδήποτε grinder, bong, κουτί αποθήκευσης ή βάζο πολύ πιο όμορφο κι ευχάριστο στο μάτι. Χρησιμοποιήστε αυτά τα βιώσιμα αυτοκόλλητα με το σήμα της RQS στoν χώρο καλλιέργειάς σας, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας και παντού μέσα στον χώρο χαλάρωσής σας.
(1) Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 0.60

€ 0.60 (-0%)

Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (1)

Δωρεάν Ανακυκλωμένα Αυτοκόλλητα: Η Royal Queen Seeds Γίνεται Πράσινη

Στη Royal Queen Seeds προσπαθούμε να γίνουμε πιο βιώσιμοι. Στο παρελθόν, συνηθίσαμε τους πελάτες μας σε μια ολόκληρη σειρά από δωρεάν προϊόντα, τα οποία αποστέλλονταν ως δώρο με κάθε παραγγελία. Εξακολουθούμε να δίνουμε υπέροχα δωρεάν προϊόντα, αλλά τώρα προς μια πιο πράσινη κατεύθυνση!

Πάρτε για παράδειγμα τα Δωρεάν Ανακυκλωμένα Αυτοκόλλητα. Αυτά τα φωτεινά και πολύχρωμα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο χαρτί και είναι πλήρως βιοδιασπώμενα. Με μήκος και ύψος 80mm, μπορείτε να αντιπροσωπεύσετε την RQS οπουδήποτε θέλετε.

Κολλήστε αυτά τα δωρεάν, οικολογικά αυτοκόλλητα στο grinder σας, στους τοίχους της ντουλάπας της καλλιέργειάς σας, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας ή σε όλο το αγαπημένο σας δωμάτιο χαλάρωσης. Αυτά τα εντυπωσιακά βιώσιμα αυτοκόλλητα διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα: έντονο μπλε, πράσινο και ροζ. Αφού φτάσει το πακέτο σας, δείξτε την αγάπη σας για μία από τις μεγαλύτερες, καλύτερες και πράσινες τράπεζες σπόρων κάνναβης στην Ευρώπη!


  Από V. S. Στις 05/Jun/2023 :

  Τίτλος : Cool
  Σχόλιο : Trop beau, merci RQS.


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.