• Δωρεάν Φιτίλι Κάνναβης

Δωρεάν Φιτίλι Κάνναβης

Το δωρεάν φιτίλι κάνναβης της RQS είναι ένα ρολό 3 μέτρων από απολύτως φυσικό φιτίλι κάνναβης, κατασκευασμένο από δύο μόνο συστατικά: φυσική βιομηχανική κάνναβη που καλλιεργείται στην Ε.Ε. και κερί μέλισσας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανάψετε το τσιγάρο, το μπονγκ ή το πούρο σας, διατηρώντας έτσι τα φυσικά αρώματα και την αγνή γεύση της πρώτης ύλης σας.
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 1.50

€ 1.50 (--1%)

Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Δωρεάν Φιτίλι Κάνναβης: 3 Mέτρα Απολύτως Φυτικού Φιτιλιού

Μήπως θέλατε εδώ και καιρό να δοκιμάσετε το φιτίλι κάνναβης; Ήρθε λοιπόν η ευκαιρία σας. Στην RQS, με κάθε αγορά, σας προσφέρουμε ένα δωρεάν φιτίλι κάνναβης. Το φιτίλι μας είναι κατασκευασμένο από βιολογική, βιομηχανική κάνναβη που καλλιεργείται στην Ε.Ε. και φυσικό κερί μέλισσας, ελαχιστοποιώντας την έκθεσή σας σε τοξικές χημικές ουσίες από τη χρήση αναπτήρα και βοηθώντας στη διατήρηση του αρώματος και της γεύσης σε ό,τι και αν καπνίζετε. Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για βιώσιμη καλλιέργεια και κατανάλωση κάνναβης, σας δίνουμε δωρεάν δείγματα εύχρηστων ρολών φιτιλιού κάνναβης 3 μέτρων.

Η χρήση αναπτήρα σας εκθέτει σε βουτάνιο, σε μέταλλα κι άλλα βλαβερά αέρια, τα οποία είναι τοξικά για τον οργανισμό. Επιπλέον, το βουτάνιο και η υψηλή θερμοκρασία που συνοδεύουν τη χρήση αναπτήρα, αλλοιώνουν την αγνή γεύση και το φυσικό άρωμα των βοτάνων που καπνίζετε. Το φιτίλι κάνναβης, από την άλλη, είναι εντελώς φυσικό, χωρίς χημικά και καίγεται σε χαμηλή θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη εμπειρία καπνίσματος.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Φιτίλι Κάνναβης

1. Προετοιμάστε το τσιγάρο, το μπονγκ, το πούρο κ.λπ.
2. Τραβήξτε περίπου 3–5 ίντσες (~8-13cm) φιτίλι από το ρολό.
3. Ανάψτε την άκρη του φιτιλιού, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και χρησιμοποιήστε τη φλόγα για να ανάψετε ό,τι θέλετε να καπνίσετε.
4. Απολαύστε έναν γευστικό και αρωματικό καπνό χωρίς χημικά.

    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.