• Επαναχρησιμοποιήσιμα Φίλτρα Τσιγάρων
 • Επαναχρησιμοποιήσιμα Φίλτρα Τσιγάρων
 • Επαναχρησιμοποιήσιμα Φίλτρα Τσιγάρων
 • Επαναχρησιμοποιήσιμα Φίλτρα Τσιγάρων
 • Επαναχρησιμοποιήσιμα Φίλτρα Τσιγάρων

Επαναχρησιμοποιήσιμα Φίλτρα Τσιγάρων

Κάντε τα τσιγάρα σας πιο φιλικά προς το περιβάλλον με αυτά τα επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα για τσιγάρα από την RQS. Κατασκευασμένα από 100% βιοδιασπώμενο πολυγαλακτικό οξύ, αυτά τα φίλτρα δεν εκπέμπουν τοξικές αναθυμιάσεις και είναι 100% χωρίς BPA, βοηθώντας τον καπνό σας να διατηρείται καθαρός τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον.
(6) Γράψτε μια κριτική
Επιλέξτε edition
 • Icons
 • Letter
 • Mystery
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 2.90

€ 2.90 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (1)
 • αξιολογήσεις (4)

Επαναχρησιμοποιήσιμα Φίλτρα Τσιγάρων: Για Μια Πιο "Πράσινη" Εμπειρία Καπνίσματος

Είστε χρήστης με περιβαλλοντική συνείδηση; Είστε πάντα σε αναζήτηση για τρόπους ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις επιπτώσεις που προκαλείτε στο περιβάλλον; Μην ψάχνετε άλλο! Σας παρουσιάζουμε τα Επαναχρησιμοποιήσιμα Φίλτρα Τσιγάρων της Royal Queen Seeds, που είναι κατασκευασμένα από 100% πολυγαλακτικό οξύ (ένα οργανικό πολυμερές). Αυτά τα φίλτρα είναι πλήρως βιοδιασπώμενα και απαλλαγμένα από τυχόν δυσάρεστες χημικές ουσίες που μπορεί να μολύνουν τον καπνό σας. Και το καλύτερο από όλα; Αντί να τα πετάτε στον κάδο για να καταλήξουν σε κάποια χωματερή, μπορείτε να επαναχρησιμοποιείτε αυτά τα φίλτρα κάθε φορά που κάνετε χρήση. Παραγγείλετε τα δικά σας φίλτρα σήμερα και επιλέξτε ανάμεσα σε 3 σχέδια:

1. Emoticons
2. Γράμματα RQS
3. Mystery: μια μικτή συσκευασία με σχέδια-έκπληξη

Σημείωση: εάν χάσετε ή πετάξετε τα επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα σας, θα βιοδιασπαστούν σε 6–12 μήνες.

Τι είναι το PLA;

Το PLA, ή πολυγαλακτικό οξύ, είναι ένα οργανικό πολυμερές που παρασκευάζεται από ζυμωμένο φυτικό άμυλο (συνήθως καλαμπόκι, μανιόκα, ζαχαροκάλαμο ή ζαχαρότευτλα). Όταν τα σάκχαρα σε αυτές τις φυσικές φυτικές ίνες ζυμωθούν, δημιουργούν γαλακτικό οξύ το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε πολυγαλακτικό οξύ—ένα ευέλικτο και ανθεκτικό πολυμερές που χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή πλαστικών φιλμ, φιαλών, βιοδιασπώμενων ιατρικών συσκευών και αυτών των εξαιρετικά εύχρηστων φίλτρων για τσιγάρα!

Είναι ασφαλή τα επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα για τσιγάρα;

Ναι! Ακόμα κι αν τύχει να βάλετε φωτιά σε ένα από αυτά τα φίλτρα, δεν θα παράγουν τοξικές αναθυμιάσεις. Στην πραγματικότητα, αν τύχει να κάψετε ένα από τα φίλτρα σας, το άρωμα που αναδίδουν θα αποδείξει πόσο βιολογικά είναι.


  Από A. B. Στις 25/Apr/2024 :

  Τίτλος : Very good idea they worth the price
  Σχόλιο : I bought this product,just use one filter 5-6 times ,still good to use it it didn't change the quality of the smoke.I supposed you can use one filter about ten times.They absolutely worth the price

  Από E. V. Στις 18/Mar/2024 :

  Τίτλος : Fijne filters!
  Σχόλιο : Leuk produkt, schoon ook! Het roken wordt zachter, en dat is fijn.. Maar, hoe lang kan je deze gebruiken, hoe schoonmaken en welke kant gebruiken?

  Από C. K. Στις 22/Jan/2024 :

  Τίτλος : Kivi
  Σχόλιο : Really nice filters i really like them. Clean printed, absolut tasteless and happy colors. High quality product. Try them

  Από G. S. Στις 04/Jan/2024 :

  Τίτλος : Fun Stuff
  Σχόλιο : Deze grappige 3d-prints maken het draaien makkelijker omdat ze niet hun vorm verliezen zoals hun papieren tegenhanger. Van binnen zijn ze compleet hol en koelen goed. Er zijn wel 2 ontwerpen die iets meer open mogen zijn (radioactief&smiley)


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν
From Frank Müller | 2024-01-25 05:06:50

Wie sind die Maße der Filter... Länge und Durchmesser?

Royal Queen Seeds Team

These filters are 20 mms long x 8 mm diameter.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.