• Conductivity Tester
 • Conductivity Tester
 • Conductivity Tester

Μετρητής Αγωγιμότητας

Μετράτε την αγωγιμότητα του νερού που χρησιμοποιείτε στην υδροπονική σας καλλιέργεια; Αν όχι, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να το κάνετε! Τα υπερβολικά άλατα λιπασμάτων μπορούν να εμποδίσουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και να κάνουν τα φυτά σας να μαραθούν. Χρησιμοποιείστε τον Μετρητή Αγωγιμότητας Τσέπης DiST 4 για να πραγματοποιήσετε ακριβείς μετρήσεις. Περιλαμβάνει και 3 υγρά βαθμονόμησης.
(10)
Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 61.50

€ 61.50 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (7)

Μετρητής Αγωγιμότητας Τσέπης DiST 4: Εύχρηστος, Ακριβής και Αξιόπιστος

Ο Μετρητής Αγωγιμότητας Τσέπης HI-98304 DiST 4 προσφέρει έναν εύκολο και απλό τρόπο να ελέγξετε την αγωγιμότητα του νερού σας. Η συσκευή παρέχει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις, ενώ εσείς ελέγχετε τον καλλιεργητικό σας χώρο.

Ο μετρητής DiST 4 επιτρέπει στους καλλιεργητές να καθορίσουν την περιεκτικότητα νατρίου στις υδροπονικές τους καλλιέργειες με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Η συσκευή πραγματοποιεί μετρήσεις χρησιμοποιώντας κλίμακα από 0 έως τα 20.000mS/cm. Η διπλή οθόνη LED προσφέρει ταυτόχρονη προβολή των μετρήσεων της αγωγιμότητας (µS/cm or mS/cm) και της θερμοκρασίας (˚C).

Ο μετρητής διαθέτει ένα αμπερομετρικό ηλεκτρόδιο από γραφίτη το οποίο είναι ανθεκτικό στη σκουριά. Το υλικό δεν πρόκειται να οξειδωθεί μετά από παρατεταμένη χρήση και έκθεση στο νερό καθιστώντας τον μετρητή ιδανικό για μακροχρόνια χρήση.

Η συσκευή είναι εύχρηστη και διαθέτει δύο κύρια κουμπιά. Το ένα ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τον μετρητή, ενώ το άλλο ξεκινά τη διαδικασία βαθμονόμησης. Το τρίτο, μικρότερο κουμπί είναι στο σημείο που είναι και η μπαταρία και χρησιμοποιείται για την αλλαγή της θερμοκρασίας και για τη ρύθμιση της αυτόματης απενεργοποίησης.

Ο DiST 4 διαθέτει αυτόματο μηχανισμό αντιστάθμισης θερμοκρασίας και έναν δείκτη σταθερότητας της μέτρησης, ώστε να διασφαλίζει πως λαμβάνετε τις ακριβέστερες μετρήσεις, κάθε φορά. Ο μετρητής μπορεί να αντέξει ακόμα και τις πιο αντίξοες συνθήκες και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα πρόβλημα σε θερμοκρασίες από 0 έως 50°C. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 3V προσφέρει έως και 250 ώρες συνεχόμενης χρήσης.

Η μέτρηση της αγωγιμότητας του νερού είναι απαραίτητη για όλους τους υδροπονικούς καλλιεργητές. Ο μετρητής DiST 4 υπολογίζει την αλμυρότητα του διαλύματος μετρώντας το ηλεκτρικό φορτίο των ιόντων του νατρίου. Τα υδροπονικά φυτά χρειάζονται συγκεκριμένα επίπεδα αλάτων λιπάσματος για κάθε διαφορετική περίοδο της ζωής τους.

Κατά την περίοδο ανάπτυξης, τα φυτά χρειάζονται επίπεδα EC από 1,2 έως 1,6 ώστε να μπορούν να απορροφήσουν αποδοτικά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Αν οι μετρήσεις είναι πολύ υψηλές, προσθέστε περισσότερο νερό στο διάλυμα ώστε να αραιώσετε τα άλατα. Κατά τη διάρκεια της άνθισης, τα φυτά μπορούν να αντέξουν επίπεδα EC έως και 1,8.

Η συσκευασία του Μετρητή Αγωγιμότητας Τσέπης DiST 4 της RQS περιλαμβάνει και τρία υγρά βαθμονόμησης.


Αποποίηση

Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες που περιέχονται στο κουτί για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση του Μετρητή Αγωγιμότητας Τσέπης DiST 4 σας.

Οι Μετρητή Αγωγιμότητας Τσέπης DiST 4 μας έχουν έναν χρόνο εγγύηση από τον κατασκευαστή, την οποία θα διαχειρίζεται η RQS σε απευθείας συνεννόηση με τον κατασκευαστή. Αφότου λήξει η ενός χρόνου εγγύηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή και κρατήστε το κουτί της συσκευής, τον σειριακό αριθμό και την απόδειξη αγοράς.


  Από P. M. Στις 30/Jun/2021 :

  Τίτλος : Perfect
  Σχόλιο : Very good

  Από D. M. Στις 31/May/2021 :

  Τίτλος : Perfetto
  Σχόλιο : Nulla sa dire. Semplicemente perfetto. Grazie rqs

  Από A. M. Στις 21/Dec/2020 :

  Τίτλος : Mr.
  Σχόλιο : Fast delivery from Spain. After calibrating it the DiST4 works well ! I recommend this product !

  Από A. P. Στις 21/Dec/2020 :

  Τίτλος : Kolejne udane zakupy
  Σχόλιο : Co tu komentować. Profesjonalizm

  Από S. S. Στις 24/Nov/2020 :

  Τίτλος : Sérgio
  Σχόλιο : Excellent

  Από F. M. Στις 02/Oct/2020 :

  Τίτλος : Midaow
  Σχόλιο : Impeccable, fait bien son taff et les piles tiennent longtemps.

  Από L. N. Στις 22/Jul/2020 :

  Τίτλος : Buena marca
  Σχόλιο : Buen producto y con semillas gratis!


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.