• Μυκητοκτόνο Propolix

Μυκητοκτόνο Propolix

Το Propolix είναι ένα βιολογικό μυκητοκτόνο, το οποίο παράγεται από μέλισσες και περιέχει βιταμίνες. Βοηθά στην προστασία της κάνναβης από μυκητιακά παθογόνα, όπως η ερυσίβη και το φουζάριο. Εφαρμόστε το ως ριζικό σπρέι ή ως σπρέι φυλλώματος για να κρατήσετε τη μούχλα μακριά.
(6) Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 10.00

€ 10.00 (-0%)

Αγοράστε και κερδίστε 10 Πόντοι
  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (4)

Μυκητοκτόνο Propolix: Προστατέψετε τα Φυτά σας με Φυσικό Τρόπο

Το Propolix προσφέρει στους καλλιεργητές έναν φυσικό τρόπο για την εξάλειψη των ενοχλητικών μυκήτων. Αν και οι μύκητες διαδραματίζουν έναν βασικό ρόλο στην υγεία του εδάφους και των φυτών, τα παθογόνα είδη μπορούν να καταστρέψουν τα φυτά της κάνναβης, μειώνοντας τη συγκομιδή. Η πρόπολη, αυτό το δώρο από τον κόσμο των μελισσών, περιέχει ουσίες που σταματούν την προβληματική μούχλα από την αρχή.

Καταπολέμηση των Μυκήτων με το Propolix

Οι μέλισσες δημιουργούν αυτό το ρητινώδες μείγμα χρησιμοποιώντας εκκρίματα που συλλέγονται από φυτά. Λόγω της εύπλαστης και κηρώδους φύσης της, οι μέλισσες χρησιμοποιούν την πρόπολη ως δομικό υλικό για την επισκευή των κυψελών και τη στεγανοποίηση των ρωγμών και των οπών. Ωστόσο, η πρόπολη χρησιμεύει και στην προστασία της κυψέλης από πιθανές μυκητιακές απειλές.

Η πρόπολη περιέχει μια σειρά αντιμικροβιακών ενώσεων που βοηθούν στην καταπολέμηση των επιβλαβών μυκήτων και βακτηρίων. Διάφορα είδη μούχλας μπορούν να επιτεθούν στα άνθη της κάνναβης μέχρι το τέλος της φάσης της ανθοφορίας—αυτές οι πυκνές και υγρές δομές αποτελούν το τέλειο περιβάλλον για την αναπαραγωγή των μυκήτων σε δυσμενή κλίματα. Άλλα είδη στοχεύουν το ριζικό σύστημα, όπου μειώνουν την ικανότητα του φυτού να προσλαμβάνει νερό και θρεπτικά συστατικά.

Το Μυκητοκτόνο Propolix της εταιρείας Trabe παρέχει ένα 100% φυσικό και οργανικό μείγμα πρόπολης και βιταμινών B, C και E για προστασία έναντι παθογόνων, όπως η αλτερνάρια, ο βοτρύτης, το φουζάριο και η ερυσίβη.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Μυκητοκτόνο Propolix

Πότε να χρησιμοποιείτε το προϊόν: Μία φορά την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το Propolix ως σπρέι φυλλώματος, προσθέστε 2–3 ml ανά λίτρο νερού. Για να χρησιμοποιήσετε το μείγμα κατά το πότισμα, προσθέστε 1–2ml φόρμουλας σε 1 λίτρο νερού.

Χρησιμοποιήστε 10–15 ml για επίμονες περιπτώσεις.

Κάθε φιάλη Μυκητοκτόνο Propolix περιέχει 30ml.


  Από B. I. Στις 15/Sep/2021 :

  Τίτλος : Très bon produit 💪🏻 Et efficace
  Σχόλιο : Je recommande ce produit pour tous les cultivateurs qui on dés problème avec des parasites ou champignon 🍄 produit qui démontre très vite son efficacité 💪🏻

  Από A. R. Στις 21/Jun/2021 :

  Τίτλος : Rico
  Σχόλιο : Top sehr zufrieden

  Από P. W. Στις 03/Jun/2021 :

  Τίτλος : Paul
  Σχόλιο : Very good

  Από A. M. Στις 17/Feb/2021 :

  Τίτλος : Mr.
  Σχόλιο : I bought one and I used it few weeks ago ! It seems to work well but be careful when you mix it with water because it's really important to respect the dosage. If you put more you'll have a very bad odor in your growing room. I did the mistake ! So respect the dosage and everything is going to be fine :) !


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Κάνε μια ερώτηση
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Κάνε μια ερώτηση

συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.