• Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS
 • Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS
 • Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS
 • Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS
 • Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS
 • Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS

Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS

Σε περίπτωση που δεν έχετε αρκετό χώρο στον κήπο σας ή δεν διαθέτετε κήπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS αξιοποιώντας τις κάθετες επιφάνειες. Εκμεταλλευτείτε το κατακόρυφο επίπεδο για να καλλιεργήσετε κάνναβη, βότανα, φράουλες και άλλα φυτά σε αυτές τις φιλικές προς το περιβάλλον θήκες που ποτίζονται και φροντίζονται εύκολα.
(5) Γράψτε μια κριτική
Επιλέξτε χωρητικότητα
 • 4.5 L
 • 10 L
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 7.95

€ 7.95 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (4)

Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS: Καλλιεργήστε Κατακόρυφα

Μήπως δυσκολεύσετε να βρείτε χώρο για τις καλλιέργειες σας ή αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε την εμφάνιση του κήπου ή του δωματίου καλλιέργειάς σας; Η λύση σε κάθε περίπτωση είναι το Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS. Ως καλλιεργητές, συχνά περιοριζόμαστε στην οριζόντια καλλιέργεια. Αναμφισβήτητα, αυτή αποτελεί μια λειτουργική προσέγγιση, αλλά η αξιοποίηση του κατακόρυφου επιπέδου ξεκλειδώνει μια εντελώς νέα διάσταση της καλλιέργειας που είναι και ιδιαίτερα ελκυστική!

Το Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την παραγωγή σας σε μικρό χώρο, καλύπτοντας αυτούς τους βαρετούς τοίχους με πλούσια πράσινη βλάστηση. Αποτελείται από κρεμαστές θήκες με χώμα, που είναι αρκετά μεγάλες για να ανταμείψουν τους καλλιεργητές με κάνναβη, αρωματικά βότανα, ζουμερές φράουλες και όλα τα είδη φυτών που είναι κατάλληλα για καλλιέργεια σε μικρότερους περιέκτες. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγή σας, αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον, κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμα πλαστικά μπουκάλια.

Τα πλεονεκτήματα του Επιτοίχιου Συστήματος Φύτευσης RQS δεν σταματούν εδώ. Αυτές οι κρεμαστές γλάστρες ποτίζονται εύκολα και διαθέτουν εξαιρετικό σύστημα αποστράγγισης και κατ' επέκταση επαρκή αερισμό, προστατεύοντας από ασθένειες και ενδυναμώνοντας το ριζικό σύστημα των φυτών σας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν σε εύρωστα, υγιή και παραγωγικά φυτά. Αν δεν προτίθεστε να προχωρήσετε σε καλλιέργεια, το Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως κατακόρυφος αποθηκευτικός χώρος για τον εξοπλισμό καλλιέργειας, καθώς και για άλλα αντικείμενα.

Το Επιτοίχιο Σύστημα Φύτευσης RQS διατίθεται σε δύο μεγέθη, με χωρητικότητα 4,5 λίτρα και 10 λίτρα. Για την τοποθέτησή του χρησιμοποιείτε απλά τις βίδες και τα ούπα που περιέχονται στο σακουλάκι εξαρτημάτων εγκατάστασης της συσκευασίας.


  Από K. V. Στις 14/Mar/2024 :

  Τίτλος : Exactly as RQS stated
  Σχόλιο : sturdy and quality wall planters....I bought both the 1 gal and 2.6.... I like the 2.6 gallon honestly just for a little more space for herbs on the porch (basil).....perfectly sized for small grows

  Από J. C. Στις 01/Mar/2024 :

  Τίτλος : Excellent Product
  Σχόλιο : Product is great. Super Sturdy and definitely worth the price.

  Από G. P. Στις 07/Nov/2023 :

  Τίτλος : Pot
  Σχόλιο : I like these pots

  Από R. A. Στις 29/Aug/2022 :

  Τίτλος : Yaman
  Σχόλιο : Vraiment ce qu il me fallait ,parfait pour optimiser place dans petit espace ,je recommande fortement !!


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.