• Λίπασμα Bio-Bloom

Λίπασμα Bio-Bloom

Το ταχείας δράσης και αποτελεσματικό υγρό λίπασμα Bio-Bloom περιέχει απαραίτητα μακροθρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα φυτά κάνναβης για να παράγουν πυκνά, κολλώδη και αρωματικά άνθη. Ανεβάστε επίπεδο τη σοδειά σας με αυτό το εύχρηστο μείγμα θρεπτικών ουσιών. Θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά λειτουργεί επίσης άμεσα στην επίλυση των συμπτωμάτων ανεπάρκειας θρεπτικών ουσιών
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 10.50 No stock

€ 10.50 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Λίπασμα Bio-Bloom: Θρεπτικά Συστατικά Γρήγορης Δράσης

Το λίπασμα Bio-Bloom θα ανεβάσει τις σοδειές σας στο επόμενο επίπεδο. Αυτή η φόρμουλα είναι ολοκληρωμένη, καθώς περιέχει όλα όσα χρειάζονται τα φυτά σας για να παράγουν μεγάλα και ρητινώδη άνθη και επιτρέπει σε όλες τις ποικιλίες να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Η γενετική παίζει κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη μεγάλων αποδόσεων, αλλά στο τέλος της ημέρας, το μέγεθος της σοδειάς σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τι παρέχετε στα φυτά σας! Αυτό το υγρό λίπασμα περιέχει υψηλά επίπεδα καλίου και φωσφόρου—δύο μακροθρεπτικά συστατικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό, την ανάπτυξη και την ωρίμαση των ανθών.

Αυτό το μείγμα βιολογικής φυτικής τροφής όχι μόνο θα διασφαλίσει ότι τα φυτά σας θα γεμίσουν με βαριά άνθη, αλλά θα σας βοηθήσει να διορθώσετε αμέσως τις ελλείψεις που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας. Ως υγρό λίπασμα που περιέχει ιοντικά θρεπτικά συστατικά, δεν απαιτεί χρόνο για να διασπαστεί στο χώμα. Αντίθετα, μπαίνει αμέσως στα φυτά και εργάζεται για να τα κάνει πιο δυνατά και παραγωγικά.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Υγρό Λίπασμα Bio-Bloom

1. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
2. Προσθέστε 1–2ml ανά λίτρο νερού.
3. Ανακατέψτε καλά πριν την εφαρμογή.
4. Εφαρμόστε το στη ρίζα του φυτού ή ψεκάζοντας τα φύλλα του.

Bio-Bloom: Αποθήκευση & Ασφάλεια

Αποθηκεύστε το Bio-Bloom σε σκοτεινό και ξηρό μέρος σε θερμοκρασίες μεταξύ 5–35°C. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε κατά τη χρήση του. Σε περίπτωση που πέσει κάπου, καθαρίστε με νερό. Μην το απορρίπτετε στο περιβάλλον.

    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.