• Λίπασμα Bio-Grow

Λίπασμα Bio-Grow

Το υγρό λίπασμα Bio-Grow θα ωθήσει τις σοδειές σας σε άλλο επίπεδο. Δημιουργημένο για να βελτιώσει την απόδοση των φυτών, αυτό το μείγμα αξιοποιεί την τέλεια ισορροπία NPK, ένζυμα, αμινοξέα και οργανική ύλη για τη βελτιστοποίηση της υγείας των φυτών και του χώματος. Προωθήστε την ταχεία ανάπτυξη και δώστε ζωή στο χώμα σας για να θέσετε τα θεμέλια για μια επιτυχημένη και παραγωγική ανθοφορία.
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 10.50 No stock

€ 10.50 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Λίπασμα Bio-Grow: Επίτευξη Μέγιστης Απόδοσης των Φυτών

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, κυκλοφόρησε επιτέλους το δικό μας υγρό λίπασμα που περιέχει όλα όσα χρειάζονται τα φυτά της κάνναβής σας για να ευδοκιμήσουν σε όλη τη βλαστική φάση—γνωρίστε το Bio-Grow.

Καθώς διαθέτει μια τέλεια ισορροπημένη αναλογία NPK 3-3-3, αυτό το φυτικό λίπασμα παρέχει το τέλειο μείγμα αζώτου, φωσφόρου και καλίου που απαιτείται για να τροφοδοτήσει την πλούσια, φυλλώδη ανάπτυξη. Η προσθήκη μιας εκτεταμένης λίστας αμινοξέων προωθεί την ανάπτυξη των φυτών, ενώ η περιεκτικότητα σε οργανική ουσία 15% βοηθά στη βελτίωση των φυσικών, βιολογικών και χημικών ιδιοτήτων του χώματος. Τέλος, η παρουσία ενζυματικών ενεργοποιητών συμβάλλει στην ενίσχυση της ανάπτυξης ωφέλιμων μικροβίων, δημιουργώντας ένα υγιές και γόνιμο, ζωντανό χώμα.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Υγρό Λίπασμα Bio-Grow

1. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
2. Προσθέστε 1–2ml ανά λίτρο νερού.
3. Ανακατέψτε καλά.
4. Εφαρμόστε το στη ρίζα ή ψεκάστε τα φύλλα.

Bio-Grow: Αποθήκευση & Ασφάλεια

Μην το αναμιγνύετε με προϊόντα υψηλής οξύτητας. Να φυλάσσεται σε ξηρό και σκοτεινό μέρος σε θερμοκρασία 5–35°C. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε κατά τη χρήση του. Σε περίπτωση που πέσει κάπου, καθαρίστε με νερό. Μην το απορρίπτετε στο περιβάλλον.

    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.