ΗΜΕΡΕΣ ΗΠΑ — Έκπτωση έως και 50% στις ποικιλίες USA Μεγάλη Εξοικονόμηση

  • Fast As Fuck

Fast As Fuck

Περιεχόμενο συσκευασίας

Purple Queen Automatic
HulkBerry Automatic
Watermelon Automatic
Θέλετε να περάσετε στη συγκομιδή το συντομότερο δυνατό; Το πακέτο σπόρων Fast As Fuck περιλαμβάνει τρεις ποικιλίες που παράγουν ισχυρή και αρωματική κάνναβη σε μόλις 9 εβδομάδες. Ιδανικό για καλλιεργητές με περιορισμένο χρόνο.
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 65.00 No stock

€ 65.00 (-0%)

αντί αυτού € 77.00

Αγοράστε και κερδίστε 65 Πόντοι
  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Πακέτο Fast As Fuck: Κάνναβη Υψηλής Ποιότητας, ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ

Ορισμένοι καλλιεργητές λατρεύουν να περνούν χρόνο στον κήπο φροντίζοντας τα φυτά τους και πειραματιζόμενοι με διαφορετικές τεχνικές καλλιέργειας. Άλλοι, ωστόσο, πρέπει να ξεκινούν και να ολοκληρώνουν την καλλιέργειά τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Περιλαμβάνοντας τρεις από τους ταχύτερους σπόρους του καταλόγου μας, το πακέτο Fast As Fuck είναι ιδανικό για καλλιεργητές με περιορισμένο χρόνο που δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Αυτοί Οι Σπόροι Είναι Fast As Fuck!

Το πακέτο ποικιλιών Fast As Fuck περιέχει τους ακόλουθους σπόρους αυτόματης άνθισης, οι οποίοι χρειάζονται μόλις 8–9 εβδομάδες για να φτάσουν στη συγκομιδή:

• Watermelon Automatic: Παρέχοντας 20% THC, ένα γλυκό άρωμα και μια απαλή, σωματική επίδραση, αυτή η καλά ισορροπημένη ποικιλία αυτόματης άνθισης είναι ισχυρή, γευστική, αλλά και ταχύτατη.

• Purple Queen Automatic: Διαθέτοντας μια ήπια ευφορική επίδραση που βελτιώνει τη διάθεση, καθώς και ένα νόστιμο άρωμα Skunk διανθισμένο με νότες φρέσκων φρούτων και εσπεριδοειδών, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτή η ποικιλία χρειάζεται μόλις δύο μήνες για να φτάσει από τον σπόρο στη συγκομιδή.

• HulkBerry Automatic: Αυτή η ποικιλία προσφέρει μια υψηλής ενέργειας εγκεφαλική επίδραση νωρίς το πρωί, πριν από την προπόνηση ή στη δουλειά (με μέτρο) για να ενισχύσει τη συγκέντρωση, τη δημιουργικότητα και την εγρήγορσή σας.

    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.