• Πακέτο Coffeeshop Classics
 • Amnesia Haze
 • Northern Light
 • White Widow

Πακέτο Coffeeshop Classics

Οι λάτρεις των Coffeeshop θα είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις ποικιλίες. Οι Amnesia Haze, Northern Light και White Widow φέρνουν κάτι εξαιρετικό στο τραπέζι. Ωστόσο, κάτι κοινό τις ενώνει: όλες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στα Coffeeshop του Άμστερνταμ. Κάθε ποικιλία καταναλώνεται τέλεια σε διαφορετική ώρα της ημέρας. Το Πακέτο Coffeeshop Classics θα σας κρατήσει ευδιάθετους όλη μέρα.
(2) Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 61.00

€ 61.00 (-0%)

αντί αυτού € 68.50

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (1)
 • αξιολογήσεις (2)

Πακέτο Coffeeshop Classics Για Τους Νοσταλγούς Του Άμστερνταμ

Μερικές ποικιλίες απλώς ταιριάζουν μεταξύ τους—είναι σαν μια μεγάλη, ποικιλόμορφη, αλλά ευτυχισμένη, οικογένεια. Στην περίπτωση του Πακέτου Coffeeshop Classics, αυτές οι τρεις θρυλικές ποικιλίες δημιούργησαν η καθεμία τεράστια φήμη στους χώρους χρήσης κάνναβης του Άμστερνταμ.

Παρουσίαση του Πακέτου Coffeeshop Classics: Amnesia Haze, Northern Light και White Widow

Αν έχετε πάει ποτέ στο Άμστερνταμ, θα γνωρίζετε καλά αυτές τις ποικιλίες της παλιάς σχολής. Ωστόσο, ακόμη κι εκείνοι που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους μέσα σε αυτά τα αξιόλογα ολλανδικά καταστήματα είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη γενετική χάρη στην εκτεταμένη επιρροή τους. Ωστόσο, αυτές οι ποικιλίες μοιράζονται πολλά περισσότερα—όλες έχουν περισσότερα τερπένια και υψηλά επίπεδα THC.

Είτε έχετε διάθεση για Sativa, για Indica ή για κάποια υβριδική ποικιλία, θα βρείτε μια ποικιλία στο Πακέτο Coffeeshop Classics που ταιριάζει στη διάθεσή σας:

• Amnesia Haze: Μια γλυκιά έκρηξη εσπεριδοειδών που περιέχει 22% THC και προσφέρει τεράστιες σοδειές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε αυτήν την ποικιλία κυριαρχεί η γενετική Sativa και προσφέρει μια εγκεφαλική, αναζωογονητική επίδραση που εδραίωσε τη θέση της ως μια κλασσική ποικιλία των coffeeshop.

• Northern Light: Από την άλλη πλευρά του γενετικού φάσματος, η Northern Light είναι σχεδόν εντελώς Indica, παρέχοντας μια ισχυρή, σωματική επίδραση με 18% THC και πιπεράτα, γήινα τερπένια. Πρόκειται για μια αγαπημένη ποικιλία για τους γνώστες των καταπραϋντικών ποικιλιών.

• White Widow: Αυτή η ισορροπημένη ποικιλία Indica-Sativa διαθέτει εξαιρετικά ρητινώδη άνθη που προσφέρουν μια ισχυρή ευφορική επίδραση χάρη στο 19% THC και τα πικάντικα, γήινα και φρουτώδη τερπένια.


  Από F. F. Στις 09/May/2024 :

  Τίτλος : Old and Gold
  Σχόλιο : can not make any mistake here. 4/5 Seeds flowered

  Από J. S. Στις 18/Oct/2022 :

  Τίτλος : Classical mix of the best
  Σχόλιο : Love this combination :)


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν
From Frank Simons | 2022-12-24 22:40:00

Hallo sind die Samen von den Mix Packs Autoflowering oder Photoperiodich.

Royal Queen Seeds Team

Hello, this seeds are photoperiods.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37827 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.