• Πακέτο High Yield
 • Royal Moby
 • Green Gelato
 • Shogun

Πακέτο High Yield

Τι ψάχνετε σε μια ποικιλία κάνναβης; Εάν σας ελκύει η παραγωγικότητα, αυτό το πακέτο σπόρων για μεγάλες σοδειές είναι το ιδανικό. Κάθε μία από αυτές τις τρεις ποικιλίες παράγει τεράστιες ποσότητες ανθών κατά το στάδιο της ανθοφορίας. Αλλά δεν έχουν μόνο ένα δυνατό σημείο. Και οι τρεις περιέχουν επίσης υψηλά επίπεδα THC και αρκετά τερπένια για να μυρίσει ο χώρος της καλλιέργειάς σας.
(2) Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 76.00

€ 76.00 (-0%)

αντί αυτού € 84.50

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Πακέτο High Yield: Γεμίστε τα Βάζα σας

Οι ποικιλίες της κάνναβης παρουσιάζουν διάφορα χαρακτηριστικά που τις καθιστούν ελκυστικές για τους καλλιεργητές. Εκτός από τη γεύση και τις ευφορικές επιδράσεις, οι περισσότεροι καλλιεργητές ενδιαφέρονται για την ποσότητα της σοδειάς που προσφέρει μια ποικιλία. Εάν σας αρέσει να γεμίζετε τα βάζα σας μέχρι πάνω μετά από κάθε συγκομιδή, πρέπει να σπείρετε αυτούς τους σπόρους και να δείτε πώς σας φαίνονται οι τεράστιες αποδόσεις τους!

Green Gelato, Royal Moby και Shogun—Εργοστάσια Παραγωγής Κάνναβης

Οι περιβαλλοντικές συνθήκες διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην παραγωγή μιας μεγάλης σοδειάς, αλλά ορισμένες ποικιλίες είναι γενετικά ρυθμισμένες για να προσφέρουν φανταστικά αποτελέσματα κάθε φορά. Οι τρεις ποικιλίες σε αυτό το πακέτο σπόρων μαριχουάνας για μεγάλες σοδειές θα φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, όταν δείτε τα κλαδιά τους να λυγίζουν από το βάρος, από τα κολλώδη και συμπαγή άνθη. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που έχουν να προσφέρουν:

• Green Gelato: Αυτή η ανθεκτική και γευστική ποικιλία θα προσφέρει έως και 700g/m² σε εσωτερικό χώρο—μια τεράστια ποσότητα ανθών! Εάν προτιμάτε να καλλιεργείτε έξω, προετοιμαστείτε να αποξηράνετε και να ωριμάσετε έως και 800g/φυτό.

• Royal Moby: Εκτός από τις καθαρές εγκεφαλικές επιδράσεις, η Royal Moby προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σχεδόν οπουδήποτε κι αν καλλιεργηθεί. Μπορείτε να αναμένετε έως και 600g/m² από φυτά που καλλιεργούνται σε εσωτερικό χώρο και 650–700g/φυτό από φυτά που καλλιεργούνται σε εξωτερικό χώρο.

• Shogun: Οι ισχυρές επιδράσεις, οι γήινες γεύσεις και η ικανοποιητική παραγωγικότητά της, καθιστούν τη Shogun ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Αυτό το εργοστάσιο παραγωγής κάνναβης αποδίδει έως και 600g/m² σε εσωτερικό χώρο και 650–750g/φυτό, όταν καλλιεργείται σε εξωτερικό χώρο.


  Από A. J. Στις 15/Nov/2023 :

  Τίτλος : absolute best
  Σχόλιο : the 3 of the best strains

  Από F. R. Στις 26/Jan/2023 :

  Τίτλος : Great Value Pack
  Σχόλιο : Fantastic quality seeds and great selection for this pack! High yields indeed and lovely flavours!


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37835 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.