• Πακέτο The Energy
  • Wedding Crasher
  • Royal Runtz
  • Mimosa

Πακέτο The Energy

Χρειάζεστε να παραμείνετε παραγωγικοί, συγκεντρωμένοι ή δημιουργικοί; Το δικό μας πακέτο σπόρων The Energy είναι τέλειο, συνδυάζοντας σπόρους από τις τρεις πιο αναζωογονητικές και ευχάριστες ποικιλίες μας: Wedding Crasher, Royal Runtz και Mimosa.
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

αντί αυτού € 86.50

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Πακέτο The Energy: Για Διαύγεια, Δημιουργικότητα και Κίνητρο

Το να χαζεύετε ταινίες και να μασουλάτε διάφορα σνακ είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν είναι για όλους. Αν σας αρέσει να κάνετε χρήση κάνναβης πριν από την προπόνηση, ενώ είστε στη δουλειά ή για να διοχετεύσετε τη δημιουργική σας ενέργεια, αυτή η συσκευασία διάφορων σπόρων είναι για εσάς. Οι ποικιλίες σε αυτό το πακέτο ταιριάζουν ιδανικά σε περιστάσεις όπου χρειάζεστε μια έκρηξη θετικής ενέργειας, διαύγεια ή δημιουργική έμπνευση. Είτε κάνοντας χρήση μόνοι σας το πρωί είτε με φίλους το βράδυ, οι ποικιλίες του πακέτου The Energy θα σας προσφέρουν αυτή τη δυναμωτική, θετική επίδραση που αναζητάτε, κάθε φορά.

Wedding Crasher, Royal Runtz και Mimosa: Μια Τριάδα Υψηλής Ενέργειας και Χαράς

Το πακέτο μας The Energy, περιέχει σπόρους από τις ακόλουθες τρεις ποικιλίες υψηλής ενέργειας:

• Wedding Crasher: Με πλούσιο προφίλ τερπενίων και ενεργητική επίδραση που είναι ιδανική για να ανεβείτε στην πίστα του γλεντιού, η Wedding Crasher έχει επίπεδα THC που φτάνουν το 21%.

• Royal Runtz: Αυτός ο εξαιρετικά ισχυρός (27% THC) απόγονος των Zkittlez και Gelato προσφέρει μια ψευδο-ψυχεδελική, δημιουργική εμπειρία που διαρκεί για ώρες, για να μην αναφέρουμε την υπέροχη γλυκιά του γεύση.

• Mimosa: Μια ονειρική, χαλαρωτική ποικιλία με 21% THC, η Mimosa είναι ιδανική για την επίτευξη μιας διαλογιστικής κατάστασης ροής ή την εστίαση για εκτεταμένες περιόδους.
----
Σύντομη πρόταση: Μια στιγμιαία έκρηξη ενέργειας, όποτε τη χρειάζεστε.

    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37746 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.