Νέο Seedfinder κάνναβης—βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

 • RQS Pollinator Grinder With Mill
 • RQS Pollinator Grinder With Mill

RQS Pollinator Grinder With Mill

Grinder με πλέγμα τεσσάρων μερών με διάφανο άνω μέρος και λαβή για εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη άλεση. Κάτω από το χώρο άλεσης διαθέτει πλέγμα, το οποίο ξεχωρίζει και συλλέγει τα πολυτιμότερα τμήματα του ανθού. Είναι διακοσμημένος με το λογότυπο της RQS και το σλόγκαν στο πλάι. Διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα (λευκά γράμματα). Διάμετρος:  60mm - Ύψος: 60mm .
(78) Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 15.00

€ 15.00 (-0%)

Αγοράστε και κερδίστε 15 Πόντοι
  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (1)
 • αξιολογήσεις (63)

Grinder Με Μύλο Και Πλέγμα Της RQS

Μόλις χρησιμοποιήσετε το grinder της RQS με μύλο και πλέγμα, δε θα χρειαστείτε ξανά άλλο grinder.
Ειδικά σχεδιασμένο για όσους απολαμβάνουν το τρόπο ζωής της κάνναβης, αυτό το grinder τεσσάρων μερών είναι τέλειο για καθημερινή χρήση. Καθένα από τα τέσσερα τμήματα ταιριάζει απόλυτα με το επόμενο, συνθέτοντας έναν συμπαγή και ανθεκτικό μύλο άλεσης βοτάνων.

Κομψό και Διακοσμημένο

Όταν βγείτε για να ψωνίσετε ένα νέο grinder, θα παρατηρήσετε ότι το συγκεκριμένο είναι πιο κομψό και διακοσμημένο από τις υπόλοιπες επιλογές. Εάν πηγαίνετε συχνά σε πάρτυ, ή έχετε κάποιο συγκάτοικο που συνηθίζει να οικειοποιείται τα αγαπημένα αντικείμενα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοναδικό σχεδιασμό και το όνομα της ιστοσελίδας ως αποδεικτικό ότι είναι δικός σας, ώστε να αποφύγετε πιθανή απώλεια ή κλοπή του.

Σταματήστε να χάνετε Μαριχουάνα

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο grinder στο παρελθόν, τότε σίγουρα θα ξέρετε τις δυσκολίες που προκύπτουν με τα κοινά grinder.
Τα περισσότερα δε διαθέτουν κάποια προστατευτική επιφάνεια στο εσωτερικό τους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάθε φορά που αφαιρείτε το καπάκι να παρατηρείτε ότι μικρά κομμάτια κάνναβης έχουν κολλήσει στο άνω μέρος, στα πλάγια και στο κάτω μέρος του grinder. Αυτό το grinder με μύλο διαθέτει πλέγμα ακριβώς κάτω από το χώρο άλεσης, το οποίο φιλτράρει τα τμήματα των ανθών. Ο μύλος προωθεί τα μικρότερα και καλύτερα τμήματα των ανθών στο πλέγμα με αποτέλεσμα να συλλέγονται στο κάτω μέρος του, διευκολύνοντας την αφαίρεση των ανθών προς χρήση. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να καθαρίσετε το τμήμα του grinder που βρίσκεται κάτω από το πλέγμα και με ό,τι μαζέψετε να φτιάξετε το δικό σας έλαιο κάνναβης.

Γρήγορη Άλεση

Εάν ακόμα χρειάζεστε χρόνο για να ξεχωρίσετε τα τμήματα του ανθού με το χέρι και να αφαιρέσετε προσεκτικά τα μικρότερα τμήματα από τη σακούλα, τότε απλά χάνετε χρόνο και χρήμα. Με αυτό το grinder μπορείτε να ξεχωρίσετε και να κάνετε χρήση των ανθών πολύ πιο γρήγορα. Κάποιοι που έχουν εντάξει τη κάνναβη στο τρόπο ζωής τους, χρησιμοποιούν μηχανήματα άλεσης για καφέ ή μπαχαρικών για να τρίψουν τα άνθη της κάνναβης, αλλά αυτά τα ισχυρά μηχανήματα, μπορούν πολύ εύκολα να μετατρέψουν το πολύτιμο φάρμακο τους σε ένα σωρό από σκόνη με καμία χρησιμότητα.
Αυτό το grinder, το οποίο διαθέτει ένα στρόφαλο στο άνω μέρος, είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση του, προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερο έλεγχο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα άνθη σας, αλλά και την πορεία της άλεσης κοιτάζοντας μέσα από το διάφανο τμήμα του άνω μέρους.

Το grinder με πλέγμα της RQS είναι το απόλυτο προϊόν για κάνναβη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εσείς, να το πάρετε μαζί σας σε πάρτυ, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις ή μπορείτε να το προσφέρετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ως δώρο.


  Από M. D. Στις 01/May/2022 :

  Τίτλος : Mike
  Σχόλιο : Perfect ding, ik heb er zelfs 1 extra

  Από P. S. Στις 26/Apr/2022 :

  Τίτλος : Polinator grinder top
  Σχόλιο : Really good product.

  Από K. O. Στις 29/Mar/2022 :

  Τίτλος : Grinder
  Σχόλιο : Muito bom!

  Από L. K. Στις 12/Jan/2022 :

  Τίτλος : Luccisch
  Σχόλιο : Spokojenost. Good

  Από S. V. Στις 14/May/2021 :

  Τίτλος : ottimo
  Σχόλιο : consegna veloce anche bello da vedere

  Από A. R. Στις 29/Apr/2021 :

  Τίτλος : Hjhh
  Σχόλιο : Super

  Από C. E. Στις 22/Apr/2021 :

  Τίτλος : evysta
  Σχόλιο : plutôt efficace. un peu encombrant

  Από J. V. Στις 22/Apr/2021 :

  Τίτλος : god
  Σχόλιο : Good

  Από H. P. Στις 19/Apr/2021 :

  Τίτλος : Kief it coming
  Σχόλιο : Overall a very good product, but I agree with some other comments that it could be more robust around the handle and the screw grooves. I load the grinder chamber, place the grinder in the freezer, and after 40-45 minutes I grind. I am very cautious with the handle. After grinding I shake the grinder sideways for a few minutes. My best results were with Green Gellato Auto, where I get a big load of kief and the plant material is still good for vaping. I often use the kief for tinctures, butter or salves.

  Από T. H. Στις 14/Apr/2021 :

  Τίτλος : hermans
  Σχόλιο : super produit

  Από J. D. Στις 16/Mar/2021 :

  Τίτλος : Le top
  Σχόλιο : Grinder au top du top !

  Από J. C. Στις 02/Mar/2021 :

  Τίτλος : Tudo ok...
  Σχόλιο : Tudo ok. Produto conforme o anunciado, com entrega rápida. O moedor funciona muito bem. Bom serviço de apoio ao cliente. (Everything is OK. Product as advertised, with fast delivery. The grinder works very well Good customer service..)

  Από T. P. Στις 01/Mar/2021 :

  Τίτλος : grinder
  Σχόλιο : Solide et pratique

  Από A. M. Στις 17/Feb/2021 :

  Τίτλος : Mr.
  Σχόλιο : I bought one but I've not used it because my weed is not ready yet ! Looks nice ! I recommend this product !

  Από D. K. Στις 21/Dec/2020 :

  Τίτλος : Grinder
  Σχόλιο : Skvělá věc na palice


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν
From Simone | 2017-11-05 13:38:24

Quanto è grande ??

Royal Queen Seeds Team

It is a bit bigger than a regular grinder, however you can fold the mill to make it a bit smaller.

Κάνε μια ερώτηση
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Κάνε μια ερώτηση

συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ