Πώς και γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα μύλο κάνναβης

Τα Grinder είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τους λάτρεις της κάνναβης. Βοηθάει στη παραγωγή ενός καλύτερου και πιο απαλού τσιγάρου, ενώ σας βοηθάει να μπορείτε να κουβαλήσετε τη κάνναβη με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που πρέπει να έχετε ένα grinder στη συλλογή σας. Πολλοί καπνιστές μπορούν να διστάσουν στην αρχή λόγω του κόστους, αλλά αν είστε τακτικός χρήστης είναι μια απαραίτητη επένδυση. Πριν αγοράσετε ένα Grinder λοιπόν, πρέπει να ξέρετε μερικά πράγματα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ;

Αλέθοντας τη κάνναβη πριν τη καπνίσετε ή ατμίσετε θα καταλάβετε πως σε αυτή τη μορφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, προσφέρει ένα πιο απολαυστικό κάπνισμα ενώ θα είναι και πολύ πιο εύκολο να τη κουβαλήσετε μαζί σας.

Η αλεσμένη κάνναβη είναι συνήθως λιγότερο βαριά, και πιο "σταθερή" στην ευφορία που θα σας προσφέρει. Σε αντίθεση με τα ολόκληρα άνθη, των οποίων το σχήμα μπορεί να επηρεάσει και το αποτέλεσμα του καπνίσματος που θα έχετε, η αλεσμένη κάνναβη θα καίει ομοιόμορφα προσφέροντας ένα πολύ πιο ισορροπημένο κάπνισμα. Αυτό σημαίνει σφιχτά τσιγάρα τα οποία προσφέρουν ένα απαλό και αποτελεσματικό ανέβασμα. Ακόμη και στη χρήση με bong, η αλεσμένη κάνναβη θα σας βοηθήσει να αποφύγετε απρόβλεπτα βαριές τζούρες και άλλα αρνητικά που μπορεί να επιφέρει το κάπνισμα ολόκληρων των ανθών.

Επιπλέον ή άλεση της κάνναβης με τη χρήση ενός Grinder θα μειώσει δραματικά και την επαφή που έχει με τα χέρια σας. Αυτό θα αποτρέψει τη βλάβη που μπορεί να επιφέρουν τα χέρια στα τριχίδια και τα πολύτιμα κανναβινοειδή. Γι' αυτό λοιπόν η χρήση του Grinder βοηθάει στη συντήρηση της υψηλής ποιότητας και δραστικότητας της κάνναβης σας μέχρι και τη τελευταία τζούρα. Αντί να χάνετε τα πολύτιμα τριχίδια, ένα καλό Grinder θα σας επιτρέψει να τα συλλέξετε για μετέπειτα χρήση.

Πώς και γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα μύλο κάνναβης

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ KIEF

Το Kief είναι ένας όρος ο οποίος χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα τριχίδια και τα κανναβινοειδή τα οποία συλλέγονται από το θάλαμο περισυλλογής ή τα τοιχώματα του Grinder. Το Kief είναι πολύ πιο δραστικό και καθαρό από ένα ένα κανονικό άνθος κάνναβης γι' αυτό πρέπει να το απολαμβάνετε με προσοχή, καθώς η δραστικότητα του μπορεί να σας σοκάρει!

Οι κρύσταλλοι Kief μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε bong, να ατμιστούν μέσω vaporiser ή να πασπαλιστούν στη κάνναβη του τσιγάρου σας. Μπορείτε επίσης να τους μαγειρέψετε, με ή χωρίς αποκαρβοξυλίωση. Αν σκέφτεστε λοιπόν να αγοράσετε Grinder, το να πάρετε ένα με θάλαμο Kief είναι εξαιρετική επιλογή.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ

Η αλεσμένη κάνναβη με κάθε κάπνισμα ή άτμισμα αναβλύζει με φυσικά αρώματα και γεύσεις, ενώ διαθέτοντας ένα καλό Grinder θα λαμβάνετε μια πληθώρα δραστικών κρυστάλλων Kief μετά από κάθε χρήση. Καθώς ανοίγετε το θάλαμο Kief του Grinder, μπορείτε να περιμένετε ένα κύμα φυσικού αρώματος το οποίο μπορεί να σας σοκάρει. Ενώ μερικοί ενδιαφέρονται μόνο για το ανέβασμα που προσφέρει το φυτό, είναι άλλοι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τη βελτιωμένη γεύση και άρωμα της αλεσμένης κάνναβης θεωρώντας τα δύο αναπόσπαστα στοιχεία από την εμπειρία καπνίσματος που έχουν.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Το κουβάλημα της κάνναβης σε ένα μικρό Grinder είναι αρκετά βολικό. Τα περισσότερα μεταλλικά Grinder έχουν μαγνητικές θήκες οι οποίες διασφαλίζουν πως ή κάνναβης σας αποθηκεύεται εκεί με ασφάλεια ακόμα και όταν είστε στο δρόμο. Επιπλέον, ένα καλό Grinder μπορεί να σας βοηθήσει στο να ελέγξετε καλύτερα την έντονη μυρωδιά που αναβλύζει από τη κάνναβη, κάτι που πολλές φορές είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. Τέλος θα εντυπωσιαστείτε από τη ποσότητα της κάνναβης που μπορεί να χωρέσει στο grinder σας.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ GRINDER ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Τα Grinder είναι διαθέσιμα σε όλων των ειδών τα σχήματα και μεγέθη ενώ το καθένα έχει διαφορετική τιμή και λειτουργικότητα. Το στυλ του Grinder που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις ανάγκες που έχετε και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Για όσους ψάχνουν τη καλύτερη φορητότητα χωρίς να δώσουν πολλά χρήματα, ένα μικρό Grinder, δύο θαλάμων είναι πιθανόν η καλύτερη επιλογή. Ενώ όσοι θέλουν μέγιστη ταχύτητα και δύναμη, μπορούν να επενδύσουν σε ένα ηλεκτρικό Grinder.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ GRINDER

Τα ηλεκτρικά Grinder είναι εξαιρετικά βολικά γιατί κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς. Το κύριο μειονέκτημα τους είναι το ρεύμα. Αν το Grinder σας δεν λειτουργεί με μπαταρία, θα χρειάζεται να είστε κοντά σε πρίζα κάθε φορά που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον τα ηλεκτρικά Grinder έχουν τη τάση να το παρακάνουν με το άλεσμα της κάνναβης, κάνοντας τα άνθη σκόνη και διαλύοντας τα. Εξαιτίας αυτών των μειονεκτημάτων τα ηλεκτρικά μοντέλα τείνουν να είναι λιγότερο δημοφιλή στη κοινότητα των καπνιστών. Γι' αυτό λοιπόν θα σας προτείναμε να επιλέξετε ένα χειροκίνητο grinder, εκτός και αν χρειάζεται να αλέθετε μεγάλη ποσότητα κάνναβης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ GRINDER

GRINDER ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΑΛΑΜΟ

Αυτό είναι το πιο βασικό Grinder που μπορείτε να βρείτε. Το grinder 2 τμημάτων είναι δύο κομμάτια τα οποία κλείνουν ώστε να αλέσουν τη κάνναβη σας σε έναν θάλαμο. Το εσωτερικό μέρος κάθε τμήματος, είναι καλυμμένο με κοφτερά δόντια ώστε να τεμαχίζει τη κάνναβη. Τα grinders αυτού του είδους δεν έχει θάλαμο περισυλλογής για kief και αντ' αυτού συνήθως αναμιγνύεται με την αλεσμένη κάνναβη ή κολλάει στα τοιχώματα του θαλάμου.

Εξαιτίας της απλότητας τους, τα grinder 2 τμημάτων είναι από τα φθηνότερα που μπορείτε να βρείτε ενώ φτιάχνονται και από μια πληθώρα υλικών όπως πλαστικό, ξύλο και μέταλλο. Αν και τα ξύλινα και τα πλαστικά grinder είναι τα φθηνότερα τα μεταλλικά είναι πολύ πιο ανθεκτικά.

GRINDER ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΑΛΑΜΟ

GRINDER ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή grinders για τη κοινότητα των τυπικών καπνιστών. Αν και είναι λίγο πιο ακριβά από τα απλά grinders που αναφέραμε παραπάνω η προστιθέμενη λειτουργικότητα τους αξίζει τη μεγαλύτερη τιμή. Αυτού του είδους το grinder, έχει 3 θαλάμους: έναν για την άλεση της κάνναβης, έναν για την αλεσμένη κάνναβη και ένα για τη περισυλλογή του kief. Ο θάλαμος περισυλλογής κρυστάλλων kief, είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτού του grinder καθώς το kief είναι ιδανικό για βροχερές μέρες που έχει τελειώσει το απόθεμα σας. Αυτού του είδους το grinder είναι συνήθως φτιαγμένο από μέταλλο, για περισσότερη ανθεκτικότητα.

GRINDER ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ

ΕΠΙΠΕΔΑ GRINDERS (Ή GRINDERS ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΤΑΣ)

Τα επίπεδα grinder είναι αρκετά σπάνια. Ενώ είναι αρκετά φορητά και αποθηκεύονται με μεγάλη ευκολία, κάνουν πιο ακατάστατη δουλειά. Είναι φτιαγμένα όπως οι τρίφτες για τα λαχανικά, έχουν ένα μόνο μεταλλικό μέρος με τρύπες για το άλεσμα της κάνναβης. Το πλεονέκτημα με αυτά τα grinder είναι πως είναι αρκετά φθηνά και προσφέρουν αρκετά πράγματα για τη τιμή τους.

ΕΠΙΠΕΔΑ GRINDERS (Ή GRINDERS ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΤΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ GRINDER ΣΑΣ?

Τα grinder δύο και τεσσάρων τμημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ απλά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ GRINDER

Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση στον κύριο θάλαμο, επιτρέποντας σας να τοποθετήσετε τα άνθη. Χρησιμοποιείστε τα δάχτυλα σας για να σπάσετε τα μεγάλα άνθη που δεν χωράνε. Αποφύγετε να τοποθετήσετε κάνναβη στο κέντρο του θαλάμου. Έπειτα, περιστρέφετε το grinder, κρατώντας τα δύο τμήματα ενωμένα. Εδώ είναι που ξεχωρίζουν τα μεταλλικά grinder καθώς ο μαγνήτης που έχουν στο κέντρο βοηθάει στο να κρατηθούν ενωμένα τα δύο κομμάτια. Οτιδήποτε τοποθετείται στη μέση δεν πρόκειται να αλεσθεί.

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ

Αφού τοποθετήσετε τα άνθη στο θάλαμο, κλείστε το καπάκι και πιέστε το προς τα κάτω ώστε να κλείσει εντελώς ο θάλαμος. Γυρίστε το καπάκι δεξιόστροφα 10 με 15 φορές, πιέζοντας το ελαφρά. Χτυπήστε απαλά τις πλευρές και το πάνω μέρος του grinder κατά τη διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας ώστε να διασφαλίσετε πως θα αλεστούν όλα τα άνθη.

3. ΞΕΒΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΑΣ

Αφού τελειώσετε με το άλεσμα, ξεβιδώσετε το καπάκι του grinder σας. Να είστε προσεκτικός καθώς η αλεσμένη κάνναβη μπορεί να πέσει από το grinder αν έχει προσκολληθεί στο καπάκι ή ακόμα και αν δεν το κρατάτε σωστά. Απλά βάλτε την αλεσμένη κάνναβη στο τσιγάρο ή το bong σας για να την απολαύσετε.

4. ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ KIEF

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τους κρυστάλλους kief! Αφού αλέσετε μερικά γραμμάρια κάνναβης θα έχετε αρκετό kief για να γεμίσετε ένα ολόκληρο μπολ. Έπειτα μπορείτε να φτιάξετε ένα μικρό εργαλείο από χαρτί ή ακόμα καλύτερα χαρτόνι για να βγάζετε το kief. Εξειδικευμένα εργαλεία για την εξόρυξη του kief είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ GRINDER

Είναι σημαντικό να καθαρίζετε το grinder σας ώστε να διασφαλήσετε πως θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως πρέπει. Επιπλέον, ένα καλό καθάρισμα είναι πιθανό να σας ανταμείψει με κάνναβη ή kief το οποίο είχε κολλήσει σε ορισμένα σημεία του grinder. Η υπερβολική ρητίνη στο εσωτερικό του grinder μπορεί να κάνει τη χρήση του δύσκολη και τελικά να το φράξει εντελώς.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές για να καθαρίσετε το grinder σας. Χρησιμοποιώντας μια μικρή, απαλή οδοντόβουρτσα, μπορείτε να σκαλίσετε τα δυσκόλως προσβάσιμα σημεία. Αν αυτό δεν πετύχει, μπορείτε να βουτήξετε το grinder σε ένα μείγμα ισοπροπυλικής αλκοόλης, άλατος και ζεστού νερού για μερικά λεπτά πριν ξεκινήσετε το καθάρισμα, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αλκοόλη και το αλάτι για να τρίψετε τα πιο προβληματικά σημεία. Τέλος μπορείτε να βάλετε το grinder στη κατάψυξη πριν ξεκινήσετε στο καθάρισμα. Το πάγωμα θα συμβάλλει στο να αφαιρεθούν με μεγαλύτερη ευκολία τα κομμάτια κολλημένης ρητίνης.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.