• Royal THCV
 • Royal THCV
 • Royal THCV
 • Royal THCV

Royal THCV

Pure African Sativa x Durban Haze

Γνωρίζετε το THCV; Αυτό το νέο κανναβινοειδές, συγγενικό του THC, αλληλεπιδρά με το ενδοκανναβινοειδές σύστημα με μοναδικό τρόπο. Η Royal THCV προσφέρει ίση ποσότητα THCV και THC—μια ισορροπία που οδηγεί σε μια ήπια κι ευφορική επίδραση που ενεργοποιεί το σώμα. Μπορείτε να καπνίστε ή να ατμίσετε αυτήν την ποικιλία, όταν σας περιμένει μια απαιτητική μέρα, για κινητοποίηση και δημιουργική διάθεση.
(8)
Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 17.00
3x
€ 43.00
5x
€ 65.00
10x
€ 120.00
25x
€ 240.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 43.00

€ 43.00 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (4)

Royal THCV: Απολαύστε Ένα Σπάνιο Κανναβινοειδές

Η Royal THCV αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές ποικιλίες στον κατάλογό μας, καθώς προσφέρει κάτι που δε διαθέτουν οι περισσότερες άλλες ποικιλίες: υψηλά επίπεδα νέων κανναβινοειδών. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η ποικιλία διαθέτει άφθονο THCV, μια συγγενική ουσία του THC που αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς CB1 και CB2 σ' όλο το σώμα.

Royal THCV: Απόγονος της Durban Haze

Πού οφείλεται το γεγονός ότι η Royal THCV φέρει ένα τόσο διαφορετικό προφίλ κανναβινοειδών σε σχέση με άλλες ποικιλίες; Όλα οφείλονται στα γονίδια. Διασταυρώνοντας μια καθαρή αφρικανική Sativa με την πανίσχυρη Durban Haze, οι ειδικοί της Royal Queen Seeds κατάφεραν να εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα THCV στην ποικιλία-απόγονο. Έτσι προέκυψε μια ποικιλία με γενετικό προφίλ 95% Sativa και 5% Indica.

Άρωμα, Γεύση κι Επίδραση της Royal THCV

Η Royal THCV περιέχει ένα προφίλ κανναβινοειδών που αποτελείται από 7% THC και 7% THCV. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει μια απογειωτική, δημιουργική και ισορροπημένη επίδραση, ιδανική για τις ημέρες που χρειάζεστε κινητοποίηση. Γήινες γεύσεις, μαζί με γεύσεις βοτάνων και φρούτων ενισχύουν αυτήν την ευχάριστη ψυχική κατάσταση.

Χαρακτηριστικά Ανάπτυξης της Royal THCV

Η Royal THCV διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης του γονέα της, που είναι μια αφρικανική sativa. Έτσι, αυτή η ποικιλία ψηλώνει πολύ κατά τη διάρκεια της βλαστικής της φάσης και αγαπά να τεντώνεται καθώς αρχίζει να ανθίζει. Συνιστούμε την καλλιέργεια της Royal THCV σε εξωτερικούς, μεγάλους, ανοιχτούς χώρους, όπου μπορεί να τεντωθεί όσο θέλει και θα σας ανταμείψει με τεράστιες σοδειές. Εάν, ωστόσο, καλλιεργείτε Royal THCV σε σκηνή ή σε δωμάτιο, σκεφτείτε να αλλάξετε τον κύκλο φωτισμού σε 12/12 περίπου 1–2 εβδομάδες νωρίτερα από το κανονικό και χρησιμοποιήστε τακτικό κλάδεμα, αποφύλλωση και εκπαίδευση για να ελέγξετε την ανάπτυξή της.

Royal THCV data sheet
Τύπος ποικιλίας: THCV
THCV: 7%
THC: 7%
CBD: Χαμηλός
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 500 - 550 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 425 - 475 gr/plant
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 120 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 140 - 180 cm
Χρόνος Άνθισης: 9 - 10 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Οκτώβρη
Γενετικό Υπόβαθρο: Pure African Sativa x Durban Haze
Τύπος: Sativa 95% Indica 5%
Επίδραση: Διαύγεια, Παρακίνηση, Χαρά
Κλίμα: Μεγάλη Διάρκεια Καλοκαιριού
Γεύση: Βοτανική, Γήινη, Φρουτώδης

  Από T. D. Στις 09/Jan/2023 :

  Τίτλος : Growing pretty fast
  Σχόλιο : I first tried these in very small pots, then I put it in a big raised bed with organic dry amendements, cover crops... After some days of transplant shock the grow exploded. On some days the plants grew more than 2 inchs. I switched to flower a few days ago so we will see what's next...

  Από I. K. Στις 14/Dec/2022 :

  Τίτλος : Awesome!
  Σχόλιο : After 11 weeks of flower and 3 weeks of drying and curing I can give a review: It makes you feel like you're flying without being too stoned. I really like the effect of THCv and it should be in every serious cannabis connoisseur collection :-)

  Από D. W. Στις 21/Jun/2022 :

  Τίτλος : Warras
  Σχόλιο : Top

  Από J. L. Στις 31/May/2022 :

  Τίτλος : thcv
  Σχόλιο : 3 graine sur 3 Germer , belle plante rapide , je revien dans trois mois quand je pourai la fume ,


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37794 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.