🌔 Υβρίδια F1: Μια Επανάσταση της Κάνναβης ⏤ Αγόρασε Εδώ ⬇️

 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1

Hyperion F1

Η ποικιλία Hyperion είναι ένα από τα μεγαλύτερα F1 υβρίδιά μας. Προσφέρει ισχυρή γενετική, καθώς προέρχεται από διασταυρώσεις ποικιλιών όπως η Amnesia, η Lemon και η Sin Tra Bajo. Μυρίζει φρέσκο πεύκο, γη και μπαχαρικά. Παράγει ισχυρές επιδράσεις που χαλαρώνουν το σώμα και ενεργοποιούν το μυαλό και διαθέτει τα μοναδικά χαρακτηριστικά ανάπτυξης των υβριδικών σπόρων F1.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 27.00
3x
€ 64.00
5x
€ 97.00
10x
€ 175.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 64.00

€ 64.00 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Hyperion F1: Ένα Ψηλό, Μεγάλης Απόδοσης Υβρίδιο

Η Hyperion είναι ένα γνήσιο υβρίδιο F1 με ισχυρή γενετική κληρονομιά, καθώς δημιουργήθηκε μέσω ενδογαμικής αναπαραγωγής φυτών που προέρχονται από την Amnesia, τη Lemon και την ισπανική ποικιλία αυτόματης άνθισης Sin Tra Bajo. Είναι ένα υψηλής απόδοσης, ισχυρό υβρίδιο αυτόματης άνθισης που διαθέτει άφθονα κανναβινοειδή και τερπένια. Πρόκειται για τον σπόρο F1 που παράγει τα πιο ψηλά φυτά.

Hyperion F1

Αρώματα, Γεύσεις και Επιδράσεις της Hyperion F1: Ένα Ισχυρό Υβρίδιο με Άρωμα Φρέσκου Πεύκου και Πικάντικα Γήινα Αρώματα

Πιστή στη γενετική της καταγωγή, η Hyperion F1 μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πλούσιο άρωμα που κυριαρχείται από φρέσκες νότες πεύκου και βοτάνων, παράλληλα με το γήινο βάθος και μια νόστιμη πιπεράτη νότα. Ενώ όλα τα υβρίδια F1 παράγουν εξαιρετικές συγκεντρώσεις κανναβινοειδών και τερπενίων, η ποικιλία Hyperion ξεχωρίζει σίγουρα ανάμεσα τους. Τα μακριά, περιεκτικά άνθη της παράγουν μια ρητίνη γεμάτη με κανναβινοειδή (κυρίως THC) και τερπένια, όπως μυρσένιο, οκιμένιο, φαρνεσένιο, τερπινολένιο, καρυοφυλλένιο και χουμουλένιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο ένα πολύ έντονο άρωμα, αλλά και μια καλά ισορροπημένη επίδραση που συνδυάζει τη σωματική χαλάρωση (σε μεγάλο βαθμό από το μυρσένιο και το φαρνεσένιο) με την ευφορία, το γέλιο και την ενέργεια των υπόλοιπων τερπενίων. Όπως ο θεός του ήλιου από τον οποίο πήρε το όνομά της, η Hyperion F1 παράγει μια χαραμάδα φωτός που μπορείτε να την απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας.

Hyperion F1

Καλλιεργώντας Hyperion F1: Ένα Μεγάλο Υβρίδιο με Μεγάλη Σοδειά

Το Hyperion είναι ένα από τα ψηλότερα υβρίδια F1 που διαθέτουμε. Αυτοί οι σπόροι παράγουν ομοιόμορφα, σταθερά φυτά αυτόματης άνθισης που μεγαλώνουν εύκολα και φτάνουν σε μεγάλο ύψος, καθιστώντας τους ιδανικούς για ανοιχτούς κήπους και καλλιεργητές που αναζητούν μεγάλη σοδειά. Τα φυτά Hyperion αναπτύσσονται επίσης πολύ γρήγορα, αναπτύσσοντας άφθονα κλαδιά με πολλές θέσεις ανθών σε χρόνο ρεκόρ. Μετά από περίπου 55 ημέρες άνθισης (συνολικός κύκλος ζωής 85 ημέρες), η Hyperion F1 θα είναι έτοιμη για συγκομιδή, ανταμείβοντάς σας με μεγάλα, ρητινώδη και εξαιρετικά αρωματικά άνθη με διογκωμένους κάλυκες και λίγα φύλλα για εξαιρετικά γρήγορη αποφύλλωση.

Hyperion F1
Hyperion F1 data sheet
Variety: F1 Hybrid auto
Γενετικό Υπόβαθρο: Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Automatic
THC: Very High
Yield: XXL
Ύψος: 60 - 90 cm
Χρόνος Άνθισης: 50 - 55 days
Harvest: 80 - 85 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Oκιμένιο, Terpinolene, Το μυρσένιο
Επίδραση: Γέλιο, Παρακίνηση, Σωματική Χαλάρωση, Υπνηλία
Γεύση: Βοτανική, Γήινη, Πεύκου, Πιπεράτη
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
  Nobody has posted a review yet


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.