Ατμοποιητής VOLCANO DIGIT

Περιεχόμενο συσκευασίας

3 Δωρεάν Σπόροι Κάνναβης
RQS Metal Embossed Grinder
Μεταλλικός Δίσκος για Στρίψιμο RQS
Ο ατμοποιητής VOLCANO DIGIT αναβαθμίζει τον θρυλικό VOLCANO Vape, προσαρμόζοντάς τον στη νέα ψηφιακή εποχή. Δεν υπάρχει κανένας ατμοποιητής ποιοτικά ανώτερος από αυτόν. Εάν έχετε λαχταρίσει τα γλυκά μπαλόνια ατμού του κομψού Ατμοποιητή Volcano, γιατί να μην κάνετε δικό σας αυτόν τον αναβαθμισμένο Ατμοποιητή; Για περιορισμένο χρονικό διάστημα διατίθεται με μερικά δωρεάν πρόσθετα εξαρτήματα.
 5.00/5 (1) Γράψτε μια κριτική
€ 419.00 tax incl. In Stock
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα

Μέθοδοι πληρωμής: VisaMaster CardBank transferBitcoin και Cash

Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (1)

Ατμοποιητής Volcano Digit: Ο Πανίσχυρος Ατμοποιητής Αναβαθμίζεται

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ

Σας παρουσιάζουμε το προϊόν που έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη όσον αφορά στην εμπειρία ατμίσματος. Ο ατμοποιητής VOLCANO DIGIT της Storz & Bickel αποτελεί αναβάθμιση του θρυλικού Volcano Classic. Αυτή η εκδοχή διαθέτει ψηφιακή οθόνη LED που επιτρέπει τη ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας και δείχνει διαρκώς τη θερμοκρασία του ατμοποιητή, καθώς αυτός θερμαίνεται. Επιπλέον απενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση αδράνειας για 30 λεπτά. Πέραν αυτών των σημαντικών αναβαθμίσεων, ο ατμοποιητής VOLCANO DIGIT είναι ίδιος με τον Volcano Classic, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά, τη λειτουργικότητα και την ισχύ του.

Ο VOLCANO DIGIT έχει ύψος 18 εκ. και διάμετρο 20 εκ. Τα εξαρτήματα θέρμανσης είναι κατασκευασμένα κατά κύριο λόγο από αλουμίνιο και ατσάλι. Συνοδεύεται από εγγύηση του κατασκευαστή 3 ετών και εγγύηση ικανοποίησης 100% από την Storz & Bickel. Ο συγκεκριμένος ατμοποιητής αξιοποιείται και σε ιατρικό επίπεδο.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ VOLCANO

Αρχικά ρυθμίστε τη θερμοκρασία του VOLCANO DIGIT. Η θερμοκρασία του ατμοποιητή κυμαίνεται μεταξύ 40–230°C, με ακρίβεια 1.5°C. Καθώς θερμαίνεται, γεμίστε το μπολ και συνδέστε το στην βαλβίδα και στο μπαλόνι. Μόλις ο ατμοποιητής φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, συνδέστε το μπαλόνι και το επιστόμιο στη αντλία αέρα και πατήστε το κουμπί του "αέρα". Δείτε το μπαλόνι να γεμίζει με ατμό κορυφαίας ποιότητας. Αφαιρέστε το μπαλόνι και το επιστόμιο, πάρτε μια βαθιά εισπνοή και περάστε το στον επόμενο της παρέας.

Μπορεί να ακούγεται κάπως περίπλοκο, αλλά μετά την πρώτη χρήση η διαδικασία είναι πανεύκολη. Αυτός ο ατμοποιητής τα συνδυάζει όλα: Φανταστικό σχεδιασμό που παράγει τον καλύτερο ποιοτικό ατμό με τη μέγιστη απόδοση, μια συμπαγή μονάδα θέρμανσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλες περιόδους λειτουργίας, ένα ευπροσάρμοστο εύρος θερμοκρασιών που ικανοποιεί όλα τα γούστα και έναν αξιόπιστο σχεδιασμό που εγγυημένα θα αντέξει πολλά χρόνια.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο VOLCANO DIGIT περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε: Σύστημα θέρμανσης 100 Watt, αντλία αέρα, μπαλόνι, επιστόμιο, θάλαμο γεμίσματος, βοηθητικό κλιπ ασφάλισης του θαλάμου, σήτα τύπου "δαχτυλήθρα", ανταλλακτικές σίτες, εμποτισμένο σφουγγάρι, βουρτσάκι καθαρισμού, εγχειρίδιο οδηγιών και άλλα. Η Royal Queen Seeds προσφέρει επιπλέον: έναν δίσκο στριψίματος, ένα grinder και σπόρους. Αυτό το πακέτο συμπεριλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την δική σας "αυτοκρατορία χόρτου". Εάν αναζητάτε την μέγιστη ποιότητα , αυτό το πακέτο προσφοράς είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο για εσάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Για περιορισμένο χρόνο, αγοράζοντας τον ατμοποιητή VOLCANO DIGIT από τη Royal Queen Seeds, θα λάβετε και ένα μεταλλικό ανάγλυφο grinder, έναν μεταλλικό δίσκο στριψίματος και 5 δωρεάν σπόρους. Πρόκειται για μια ασυναγώνιστη και άκρως δελεαστική προσφορά!

***Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν πως ο Ατμοποιητής VOLCANO DIGIT Χρήσης δε συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά δωρεάν σπόρων της Royal Queen Seeds.***


  By L. D. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Τίτλος : LennyD
  Comment : Fantastic product. Expensive but I think, worth the money. I’d recommend you run it a few times without herb to clear the bad taste from the bag. Highly recommended.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.