Σπόροι Φαρμακευτικής Κάνναβης σε Χονδρική

Καθώς όλο και περισσότερες χώρες νομιμοποιούν τη φαρμακευτική μαριχουάνα, δύο πράγματα θα ξεκινήσουν συμβαίνουν όλο και περισσότερο. Από τη μία, η μαριχουάνα θα γίνεται όλο και πιο αποδεκτή σε όλο τον κόσμο και από την άλλη οι καλλιεργητές θα πρέπει να ικανοποιήσουν τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για κάνναβη. Στη Royal Queen Seeds στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε αυτούς που θέλουν να ικανοποιήσουν αυτή τη ζήτηση, προμηθεύοντας τους με τις καλύτερες και πιο πετυχημένες ποικιλίες φαρμακευτικής μαριχουάνας σε προσιτές τιμές. Στο παρελθόν, οι εξαιρετικές ποικιλίες μας ήταν διαθέσιμες στο κοινό μόνο σε συσκευασίες του 1, των 3, 5 και 10 σπόρων. Γι' αυτό λοιπόν όλοι εμείς στη Royal Queen Seeds είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε πως οι σπόροι όλων των φαρμακευτικών ποικιλιών μας είναι τώρα διαθέσιμοι και σε συσκευασίες χονδρικής, οι οποίες περιέχουν 100 σπόρους.

Σχεδιασμένοι γι' αυτούς που θέλουν κάνουν καλλιέργειες μεγάλου μεγέθους οι Θηλυκοποιημένοι Σπόροι Φαρμακευτικής Μαριχουάνας είναι ιδανικοί ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην αυξανόμενη ζήτηση για φαρμακευτική μαριχουάνα. Ποτέ ξανά δεν υπήρχαν διαθέσιμες τόσες πολλές προσιτές επιλογές. Οι φαρμακευτικοί σπόροι μας είναι επίσης θηλυκοποιημένοι ώστε να μη χρειάζεται οι καλλιεργητές να χάνουν χρόνο κατά την περίοδο καλλιέργειας προσπαθώντας να αναγνωρίσουν το φύλο των φυτών. Στη Royal Queen Seeds καταλαβαίνουμε τη σημαντικότητα των σπόρων μαριχουάνας και γι' αυτό σας παρέχουμε μόνο τις καλύτερες ποικιλίες κάνναβης στις πιο προσιτές τιμές.

***Η προσφορά δωρεάν σπόρων της Royal Queen Seeds ισχύει μόνο για κανονικές αγορές. Η αγορά σπόρων σε χονδρική ποσότητα εξαιρείται από την προσφορά αυτή και από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια προωθητική ενέργεια***
8  προϊόντα | Show all