🌔 Υβρίδια F1: Μια Επανάσταση της Κάνναβης ⏤ Αγόρασε Εδώ ⬇️

 • Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1

Apollo F1

H Apollo F1 είναι μια στιβαρή ποικιλία Indica αυτόματης άνθισης που δημιουργήθηκε από επιλεγμένες σειρές καθαρών υβριδίων. Διαθέτει ένα υπέροχο, περίπλοκο άρωμα με έντονες νότες πεύκου, λεμονιού, βοτάνων, ακόμη και βανίλιας και προσφέρει μια επίδραση που χαλαρώνει το σώμα, ενώ διεγείρει το μυαλό—όλα αυτά σε έναν σταθερό σπόρο F1 που παράγει μια ισχυρή, ομοιόμορφη καλλιέργεια.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Apollo F1: Έντονα, Μοντέρνα Αρώματα και Ισορροπημένες Επιδράσεις

Η ποικιλία Apollo F1 είναι ένα δυναμικό υβρίδιο αυτόματης άνθισης που διαθέτει ισχυρή δομή και υπέροχα αρώματα. Δημιουργήθηκε μέσω ενδογαμικής αναπαραγωγής ποικιλιών που προέρχονται από τις Lemon, Black Domina και Sugar Magnolia. Έτσι, η Apollo F1 κληρονόμησε ανώτερα γενετικά χαρακτηριστικά από όλους τους προγόνους της. Όπως η αρχαία ελληνική θεότητα από την οποία πήρε το όνομά της, η Apollo F1 προσφέρει μια ισορροπημένη, δημιουργική επίδραση που μπορεί να αυξήσει την αντίληψή σας για τη μουσική, τον χορό, την ποίηση και πολλά άλλα!

Apollo F1

Αρώματα, Γεύσεις και Επιδράσεις της Apollo F1: Πληθώρα Τερπενίων με Ισορροπημένα Υβριδικά Αποτελέσματα

Τα ώριμα και καλά αποξηραμένα άνθη της Apollo F1 διαθέτουν φρέσκο άρωμα που συνδυάζει το ιδιαίτερο άρωμα του πεύκου και τις νότες βοτάνων με την αναζωογονητική μυρωδιά εσπεριδοειδών. Απλοποιώντας αυτά τα αρώματα, θα βρείτε μια έντονη γεύση βανίλιας με νότες λεβάντας, που θυμίζει σύγχρονες ποικιλίες κάνναβης που προέρχονται από την Cookies και άλλες γενεαλογίες των ΗΠΑ. Η Apollo F1 παράγει ρητίνη γεμάτη με άφθονα κανναβινοειδή (κυρίως THC) και ένα σύνθετο μείγμα τερπενίων που περιλαμβάνει μυρσένιο, τερπινολένιο, φαρνεσένιο, καρυοφυλλένιο, οκιμένιο, λιμονένιο και λιναλοόλη. Ως αποτέλεσμα, η Apollo F1 προσφέρει μια ισορροπημένη επίδραση, που είναι χαρακτηριστική για ένα υβρίδιο καλής ποιότητας. Μπορείτε να περιμένετε μια αίσθηση έντονης σωματικής χαλάρωσης (χαρακτηριστικό του μυρσένιου, του φαρνεσένιου και της λιναλοόλης), σε συνδυασμό με μια αξιοσημείωτη ευφορία και κίνητρα, που προωθούνται από το τερπινολένιο, το οκιμένιο και το λιμονένιο.

Apollo F1

Καλλιεργώντας Apollo F1: Στιβαρά, Ομοιόμορφα και Υψηλής Απόδοσης Φυτά

Η Apollo F1 είναι μια στιβαρή ποικιλία με τη χαρακτηριστική συμπαγή δομή ενός υβριδίου όπου κυριαρχεί η γενετική Indica. Τα φυτά γίνονται μεσαίου μεγέθους με πολλά κλαδιά σε μικρή απόσταση που γρήγορα γεμίζουν με άνθη και παχύ, σκούρο πράσινο φύλλωμα. H Apollo F1 ανθίζει αυτόματα και ολόκληρος ο κύκλος ζωής της διαρκεί περίπου 80 ημέρες. Όταν έρθει η ώρα της συγκομιδής, η Apollo F1 θα σας ανταμείψει με μεγάλα, πυκνά άνθη που φέρουν ένα παχύ στρώμα τριχιδίων.

Apollo F1
Apollo F1 data sheet
Variety: F1 Hybrid auto
Γενετικό Υπόβαθρο: Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia
THC: Very High
Yield: XXL
Χρόνος Άνθισης: 45 - 50 days
Harvest: 75 - 80 days after germination
Επίδραση: Δημιουργικότητα, Ηρεμία, Παρακίνηση, Σωματική Χαλάρωση
Γεύση: Βανίλια, Βοτανική, Εσπεριδοειδών, Λεβάντα, Πεύκου
Major terpenes: Farnesene, Terpinolene, Καρυοφυλλένιο, Το μυρσένιο
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
  Nobody has posted a review yet


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 20794 αξιολογήσεις