🌔 Υβρίδια F1: Μια Επανάσταση της Κάνναβης ⏤ Αγόρασε Εδώ ⬇️

 • Orion F1
 • Orion F1
 • Orion F1
 • Orion F1
 • Orion F1

Orion F1

Ως μία από τις ποικιλίες F1 με την υψηλότερη απόδοση, η Orion F1 θα σας αφήσει εντυπωσιασμένους. Αυτή η ποικιλία διαθέτει υβριδική γενετική που την κάνει πιο ανθεκτική στις ασθένειες, πιο παραγωγική και ιδιαίτερα ισχυρή. Με μέσο ύψος τα 70cm, μπορείτε να εξασφαλίσετε μεγάλη σοδειά ακόμα και σε μικρότερο χώρο. Μετά την αποξήρανση και την ωρίμαση των ανθών, θα απολαύσετε ευφορία και υπέροχη γεύση.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 27.00
3x
€ 64.00
5x
€ 97.00
10x
€ 175.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 64.00

€ 64.00 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Orion F1: Ένα Εύγευστο και Ισχυρό Υβρίδιο F1

Όπου κι αν ζείτε στον κόσμο, θα έχετε θέα στον αστερισμό του Ωρίωνα που καταλαμβάνει τον ουράνιο ισημερινό. Η Orion F1 θα μεταφέρει τις εμπειρίες σας από την παρατήρηση των αστεριών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυτή η ποικιλία αυτόματης άνθισης αντιπροσωπεύει μια επανάσταση στη βιομηχανία κάνναβης και αντικατοπτρίζει τις απολαύσεις και τη ζωντάνια της υβριδικής γενετικής. Η σύντομη περίοδος ανθοφορίας της, το νόστιμο προφίλ τερπενίων και η ισχυρή επίδρασή της, την κάνουν να αξίζει μια θέση στη ντουλάπα καλλιέργειας ή στον κήπο σας. Αυτή η ποικιλία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή γενετική γενεαλογία που περιλαμβάνει Blue Mammoth Auto, Blue Dream και Amnesia. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της; Προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες σοδειές από όλα τα υβρίδια F1 που διαθέτουμε.

Orion F1

Επιδράσεις, Αρώματα και Γεύσεις της Orion F1: Χαλαρωτική και Γλυκιά

Η γενετική της Orion F1 προίκισε αυτήν την ποικιλία με ένα εύγευστο προφίλ τερπενίων που σπάνια συναντάται σε άλλη ποικιλία. Κάθε φορά που κάνετε χρήση μέσω τσιγάρου ή μπονγκ, καταναλώνοντας αυτά τα άνθη, θα νιώσετε ένα μοναδικό αίσθημα φρεσκάδας και γλυκύτητας να πλημμυρίζει τους γευστικούς σας κάλυκες. Θα πρέπει να ευχαριστήσετε τα υψηλά επίπεδα μυρσένιου, οκιμένιου και φαρνεσένιου που συνθέτουν αυτό το γευστικό προφίλ. Όσον αφορά στην επίδραση, η Orion F1 θα σας προσφέρει ευφορία και χαλάρωση. Τα υψηλά επίπεδα THC και οι μικρές συγκεντρώσεις CBG συνεργάζονται με το μοναδικό προφίλ τερπενίων της για να προσφέρουν σωματική χαλάρωση.

Orion F1

Καλλιεργώντας Orion F1: Συμπαγή Φυτά με Μεγάλη Σοδειά

Η Orion F1 έχει καλή απόδοση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και εμφανίζει μορφολογικά στοιχεία Indica. Αυτή η γρήγορη ποικιλία αυτόματης άνθισης φτάνει σε ύψος τα 64–80cm, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για μικρούς χώρους ή για κρυφές καλλιέργειες. Μπορείτε να αναμένετε μια ικανοποιητική σοδειά μετά από μια περίοδο ανθοφορίας 40 ημερών (με συνολικό χρόνο καλλιέργειας περίπου 70 ημέρες).

Orion F1
Orion F1 data sheet
Variety: F1 Hybrid auto
Γενετικό Υπόβαθρο: Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
THC: Very High
Yield: XXL
Ύψος: 65 - 80 cm
Χρόνος Άνθισης: 35 - 40 days
Harvest: 65 - 70 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Oκιμένιο, Καρυοφυλλένιο, Το μυρσένιο
Επίδραση: Ηρεμία, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση
Γεύση: Καραμελένια, Πεύκου, Φρουτώδης
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
  Nobody has posted a review yet


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.