Κανναβη Haze - Η Συλλογη Της Royal Queen Seeds

Haze Genetics

Haze: H Kannabh Που Σε Ανεβαζει Στα Συννεφα

Οι ποικιλίες Haze είναι ιδιαίτερες ποικιλίες Sativa, των οποίων η ιστορία δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη. Από τη μια, ο Sam the Skunk Man προβάλλει τη δική του εκδοχή για την πραγματική προέλευση του Haze και από την άλλη ο ''Βασιλιάς της Κάνναβης'' Nevil Schoenmakers παρέχει μια πιο πιθανή εξήγηση για τη γενεαλογία και την επακόλουθη βελτίωση του Haze. Ωστόσο, ακόμη και αυτοί οι ισχυρισμοί αμφισβητούνται από πολλούς.

Ξεκινώντας από την αρχή της ιστορίας του Haze, δεν υπάρχουν πολλές διασταυρωμένες πληροφορίες. Παρόλ' αυτά, και οι δύο παραπάνω περιπτώσεις, αναγνωρίζονται αδιαμφισβήτητα ως οι ''αδελφοί Haze'' από τη Δυτική ακτή της Αμερικής, αλλά και ως οι δημιουργοί της ποικιλίας. Τα δύο αυτά αδέλφια ήταν γνωστά για την καλλιέργεια μιας ευρείας γκάμας γονιδίων Sativa, συνδυάζοντας ποικιλίες από την Ταϊλάνδη, την Κολομβία, το Μεξικό και τη Νότια Ινδία. Αυτοί οι πειραματισμοί έλαβαν χώρα κατά τη δεκαετία του '60 και του '70 και η διασταύρωση τόσο διαφορετικών ποικιλιών είχε ως αποτέλεσμα τελικά τη δημιουργία του αυθεντικού υβριδίου Haze.

Η Εξαπλωση Τoy Haze

Λίγο αργότερα, κατά τη δεκαετία του '80 αυτά τα γονίδια βρέθηκαν στην Ολλανδία. Οι σύγχρονες ποικιλίες Haze έχουν αναπτυχθεί μέσω του συνδυασμού της επιλεκτικής αναπαραγωγής και της προσαρμογής τους για εσωτερική καλλιέργεια. Για τις επόμενες 3 δεκαετίες, πολλές τράπεζες σπόρων και πολλοί Ευρωπαίοι καλλιεργητές αφιερώθηκαν στην εξέλιξη και βελτίωση αυτών των ποικιλιών. Όσοι ειδικεύονται στη Sativa τοποθετούν χωρίς δεύτερη σκέψη το Haze πάνω από άλλες ποικιλίες. Καπνίζοντας Haze απολαμβάνει κανείς μια μοναδική εμπειρία διεύρυνσης του μυαλού. Η επίδρασή του είναι αντίθετη από αυτήν του Kush, που σε καθηλώνει στον καναπέ. Το Haze έχει περισσότερο ψυχεδελική και εγκεφαλική επίδραση, παρά σωματική. Εκεί που οι βαριές ποικιλίες Indica σβήνουν τα φώτα, το γνήσιο Haze πυροδοτεί την φαντασία. Το Haze είναι μια ποικιλία για ονειροπόλους, καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή για όσους θέλουν να φτάσουν στα σύννεφα με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

Γιατι Ξεχωριζουν Οι Ποικιλιες Haze Της RQS;

Η Royal Queen Seeds ιδρύθηκε από θαυμαστές της Sativa και έτσι δεν είναι καθόλου παράξενο το ότι μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες Haze μπορείτε να τις βρείτε αποκλειστικά και μόνο στην συλλογή της Royal Queen Seeds. Πολλοί έχουν αντιγράψει το γνήσιο Haze, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν ποτέ ισάξιο. Παρόλ' αυτά, το ποιοτικό Haze προκαλεί πραγματικά μοναδικές και ασύγκριτες ψυχεδελικές και ευφορικές δονήσεις.

Ελάχιστες τράπεζες σπόρων κάνναβης διαθέτουν αυθεντικά γονίδια Haze. Ακόμα λιγότερες εξειδικεύονται στον επιτυχή υβριδισμό του. Η Royal Queen Seeds ανέλαβε να το αναβαθμίσει. Συνδυάζοντας γονίδια Fire Haze και δεκαετίες εμπειρίας και ειδίκευσης στην αναπαραγωγή, προσφέρει θηλυκοποιημένους σπόρους, οι οποίοι σήμερα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Ολόκληρες τράπεζες σπόρων έχουν ιδρυθεί λόγω του συνδυασμού των γονιδίων Northern Lights, Skunk και Haze. H Royal Queen Seeds σας προσφέρει το Shining Silver Haze το οποίο προέκυψε από τον επιτυχή υβριδισμό των τριών παραπάνω θρυλικών ποικιλιών.

Ο συνδυασμός γονιδίων Indica και Haze, σίγουρα δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία ανάμεσα στην γρήγορη ανθοφορία και στην εξασφάλιση ιδανικών συνθηκών για το Haze. Με το Shining Sliver Haze, η RQS κατάφερε να διατηρήσει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτής της ποικιλίας, όπως η γρήγορη ανθοφορία και η εγκεφαλική επίδραση. Μάλιστα, οι καλλιεργητές μπορούν να συλλέξουν τα ψυχεδελικά μπουμπούκια Haze σε μόλις 9 - 10 εβδομάδες άνθισης!

Επιπλέον, τα φυτά είναι πολύ πιο πυκνά και διαχειρίσιμα όταν καλλιεργούνται σε εσωτερικό χώρο, φτάνοντας περίπου το 1 μέτρο σε ύψος. Σε εξωτερικό χώρο, αυτή η ποικιλία μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 2 μέτρα, στολισμένη παντού με μπουμπούκια υψηλής ποιότητας. Εάν επιθυμείτε Haze ανωτέρου επιπέδου, χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις συντήρησης, τότε καμία επιλογή δεν θα ήταν καλύτερη από το Shining Silver Haze

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 Εβδομάδες
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Οκτώβρη
Βαρύ

Αγορά Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Δε χωρά αμφιβολία ότι το Amnesia Haze είναι η πιο δημοφιλής ποικιλία Haze παγκοσμίως. Αυτή η ποικιλία έχει κατακτήσει όλα τα διεθνή βραβεία Cannabis Cup και αυτή τη στιγμή αποτελεί την ποικιλία με τις περισσότερες πωλήσεις.

Το Amnesia Haze είναι μια εξαιρετικά ισχυρή ποικιλία, με περιεκτικότητα σε THC που φτάνει το 22%. Για εσάς τους πρωτάρηδες προσοχή: Αυτά τα δυνατά πυρομαχικά μπορεί και να σας τινάξουν το κεφάλι στον αέρα. Διεθνώς αναγνωρισμένη για την εξασφάλιση μιας εκτεταμένης ευφορίας και μιας μοναδικής τροπικής γεύσης, αυτή η ποικιλία είναι αυθεντική και πανίσχυρη.

Επιπλέον, έχει γενναιόδωρη απόδοση, εφόσον κάνετε υπομονή 12 εβδομάδες, ώστε να ολοκληρώσει τον κύκλο άνθισης της. Συνίσταται ανεπιφύλακτα για έμπειρους καλλιεργητές Sativa, οι οποίοι ψάχνουν κάτι το διαφορετικό.

Amnesia Haze
Original Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 Εβδομάδες
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Τέλη Οκτώβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Amnesia Haze

Royal Haze Automatic

Royal Haze Auto

Είτε είστε αρχάριος, είτε έμπειρος καλλιεργητής Sativa που ψάχνει για μία ποικιλία με ελάχιστη συντήρηση, επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε το Royal Haze Automatic. Εάν αναζητάτε ένα Sativa με 15%+ THC και 10-12 εβδομάδες αναμονή για συγκομιδή, πλέον η επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Τα εκσυγχρονισμένα προγράμματα αναπαραγωγής της Royal Queen Seeds έχουν δημιουργήσει με επιτυχία πλήθος ποικιλιών αυτόματης ανθοφορίας που έρχονται να ανταγωνιστούν τις κλασικές ποικιλίες φωτοπεριόδου. Η Royal Haze Automatic έχει προκύψει από την διασταύρωση Amnesia Haze, Skunk και Ruderalis.

Πρόκειται για ένα πυκνό φυτό με ύψος συνήθως κάτω από το ένα μέτρο. Το Royal Haze είναι εύκολο στην καλλιέργεια και έχει υψηλή απόδοση, με πολλά μπουμπούκια. Έχει τη δυνατότητα παραγωγής μέχρι 350g/m² σε εσωτερικό χώρο και μέχρι 180g ανά φυτό σε εξωτερικό χώρο. Πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην δώσετε σε αυτή την ποικιλία μια ευκαιρία, μιας και είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Διαύγεια, Χαρά

Αγορά Royal Haze Auto

Haze Berry

Haze Berry

Όταν το Shining Silver Haze συνάντησε το DJ Short Blueberry γεννήθηκε ένα υβρίδιο Haze με εκρηκτικά γλυκιά γεύση και ένα ακόμα πιο γλυκό άκουσμα. Το Haze Berry σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το συνηθισμένο. Για ακόμα μια φορά οι ειδήμονες καλλιεργητές της Royal Queen Seeds δημιούργησαν μια ποικιλία που θα αλλάξει την εικόνα που είχατε έως τώρα για τις Haze ποικιλίες.

Το Haze Berry συνδυάζει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των οικογενειών Indica και Sativa. Από τη Sativa δανείζεται τα λεπτά, μακριά φύλλα του και τις χαμηλές απαιτήσεις σε λιπάσματα. Από την indica δανείζεται την συμπαγή δομή και τα άφθονα και πυκνά μπουμπούκια του.

Με 9-11 εβδομάδες ανθοφορίας και λίγο TLC , μπορείτε να ανταμειφθείτε με έως και 575g/m² σε εσωτερικό χώρο και έως 650g ανά φυτό σε εξωτερικό χώρο. Σε πιο δροσερά περιβάλλοντα, τα φυτά ενδέχεται να παρουσιάσουν μοβ/μπλε χρώμα. Το Haze Berry ξεχωρίζει από τις μέτριες ποικιλίες λόγω της περιεκτικότητας 20% σε THC και λόγω του ανεπανάληπτου συνδυασμού εγκεφαλικής και σωματικής του επίδρασης. Σε πρώτη φάση δρα ως μια δυνατή αίσθηση ευφορίας και στην συνέχεια χαλαρώνει το σώμα. Αυτή η συνδυαστική εμπειρία, καθιστά το Haze Berry μια από τις αγαπημένες ποικιλίες όσων βρίσκουν την επίδραση από άλλες ποικιλίες Haze υπερβολικά εγκεφαλική και διεγερτική.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 Εβδομάδες
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Τέλη Οκτώβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Haze Berry

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Η επιστροφή στα παλιά έχει τη γλύκα της. Η Royal Queen Seeds έχει φέρει πάλι στο προσκήνιο το θρυλικό Chocolate Thai OG και το Cannalope Haze, για να φτάσει τελικά στο υπέρτατο υβρίδιο Chocolate Haze. Την δεκαετία του 1980 η κάνναβη με αρώματα σοκολάτας και γλυκιά γεύση ήταν η πιο περιζήτητη. Ωστόσο, δυστυχώς η μόδα του Chocolate Thai δεν είχε σταθερή διάρκεια στον χρόνο. Το Chocolate Haze του 21ου αιώνα είναι υψηλής ποιότητας κάνναβη με περιεκτικότητα σε THC 20%+. Φημίζεται για το απογειωτικό ανέβασμα διαρκείας που προσφέρει. Πρόκειται για μια ανανεωμένη ποικιλία που έχει κρατήσει μόνο τα καλά στοιχεία από τους προγόνους της. Για την ακρίβεια, η συντήρηση του δεν είναι απαιτητική, όπως στις κλασσικές Thai ποικιλίες, ενώ παράλληλα έχει διατηρηθεί η γλυκιά σοκολατένια γεύση με νότες καφέ.

Ο κύκλος ανάπτυξης του φυτού δε θα σας απογοητεύσει, αφού η ανθοφορία του θα ολοκληρωθεί μέσα σε 9-10 εβδομάδες. Επιπλέον, τα φυτά θα φτάσουν τα 90-160 εκατοστά σε εσωτερικό χώρο και θα αποδώσουν έως και 500g/m². Σε εξωτερικό χώρο, σε στεγνά και ζεστά περιβάλλοντα, κάθε σοκολατένιο δέντρο ganja φτάνει σε ύψος τα 2 μέτρα και μπορεί να παράγει μέχρι και 500g. Η συγκομιδή θα εκπλήξει ευχάριστα τον ουρανίσκο σας και η επίδραση θα είναι ισχυρή με αυτό το Chocolate Haze.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 Εβδομάδες
THC: 20%
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Τέλη Οκτώβρη
Βαρύ

Αγορά Chocolate Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

Το Lemon Shining Silver Haze είναι το Haze με νότες εσπεριδοειδών. Διασταυρώνοντας το τροπικό Amnesia Haze με το χυμώδες Lemon Skunk, η Royal Queen Seeds προσφέρει σε κάθε λάτρη της Sativa έναν λόγο για να χαμογελά από ικανοποίηση. Φρέσκα, ζωηρά αρώματα λεμονιού θα πλημμυρίσουν την καλλιέργεια σας. Επιπλέον, αυτό το γλυκό Haze έχει γεύση ισάξια της εντυπωσιακής εμφάνισής του, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ απλά δεν θα μπορείτε να του αντισταθείτε.

Οι επιδράσεις αυτής της ποικιλίας είναι σχεδόν αποκλειστικά εγκεφαλικές και άμεσα αντιληπτές. Μην εκπλαγείτε από τα κύματα ενέργειας κι δημιουργικότητας που θα σας κυριεύσουν. Ως αποτέλεσμα ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να τακτοποιεί τον χώρο ή να δημιουργεί ένα ιμπρεσιονιστικό έργο τέχνης! Όλα εξαρτώνται από τη διάθεσή σας και την ποσότητα αυτών των γλυκών μπουμπουκιών λεμονιού που θα καταναλώσετε.

Η συγκομιδή του Lemon Shining Silver Haze θα φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση εάν έχει προηγηθεί κάποια μέθοδος εκπαίδευσης-κλάδεμα. Για μέγιστες αποδόσεις συνίσταται η μέθοδος Screen of Green (ScrOG). Η καλλιέργεια αυτής της ποικιλίας, τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο σε νότια κλίματα, έχει αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία κάνναβης. Αυτό αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα που βλέπουν οι οικιακοί καλλιεργητές. Ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργήστε χώρο στον κήπο σας για αυτήν την βασίλισσα των Hazes που περιέχει 25% THC.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 Εβδομάδες
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Μέσα Οκτώβρη
Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση

Αγορά Lemon Shining Silver Haze

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.