Κάνναβη Kush - Η Συλλογή της Royal Queen Seeds

Kush Cannabis

Kush: Ενα Αρχαιο Βοτανο Για Τους Ειδικους Της Κανναβης Του 21ου Αιωνα

Η κάνναβη Indica έχει τουλάχιστον 1300 χρόνια που φυτρώνει στην οροσειρά Hindu-Kush, η οποία διασχίζει τα όρια μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν. Το Kush είναι είναι μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια κάνναβης. Το αυθεντικό Kush είναι κάνναβη ασυναγώνιστης ποιότητας.

Αν θεωρήσουμε ότι η κάνναβη Indica είναι η φυλή των Apache, τότε το Kush θα είναι η επαναστατική οικογένεια Chiricahua. Προέρχονται από το ίδιο όρος, όμως το Kush είναι προικισμένο με μια πιο δυνατή μαγεία. Κάποιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ποικιλίες Kush θα πρέπει να έχουν τη δική τους ειδική ταξινόμηση υπό το όνομα Cannabis Afghanica.

Οι τοπικές ποικιλίες Kush τυπικά εμφανίζουν τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά Indica. Τα φύλλα και τα κλαδιά είναι χοντρά, ενώ τα διάκενα μεταξύ των κλαδιών είναι μικρά και τα φυτά σπανίως ξεπερνούν τα 2 μέτρα. Η παραγωγή ανθών είναι μεγάλη καθώς η δομή τους είναι θαμνώδης και τους επιτρέπει μέγιστη παραγωγή και διακριτικότητα καλλιέργειας. Σαφώς, η έξτρα παραγωγή ρητίνης που καλύπτει τα άνθη σε συνδυασμό με τα έντονα αρώματα πεύκου και κηροζίνης, είναι και ο λόγος που η ποικιλία Kush διαφοροποιείται από τις άλλες ποικιλίες Indica.

Είτε σε εσωτερική, είτε σε εξωτερική καλλιέργεια, οι ποικιλίες Kush είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους καλλιεργητές κάνναβης ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων. Εάν το αγαπημένο σας ανέβασμα είναι αυτό που θα σας κολλήσει στο καναπέ και θέλετε να καλλιεργήσετε κάνναβη με πυκνά άνθη, τότε θα πρέπει να προτιμήσετε το Kush.
Εναλλακτικά, εάν θέλετε μια αίσθηση σωματικής χαλάρωσης, τότε πάλι θα πρέπει να επιλέξετε το Kush. Η Royal Queen Seeds έχει δημιουργήσει μια μεγάλη συλλογή από ποικιλίες Kush, ώστε όλοι όσοι αγαπούν αυτές τις ποικιλίες, να βρίσκουν αυτό που επιθυμούν.

O.G. Kush

OG Kush

Ένα Kush που θα τα κυριεύσει όλα. Αναμφισβήτητα το πολυτιμότερο. Σίγουρα το πιο αναγνωρισμένο και πολυβραβευμένο. Το O.G. Kush είναι το διαμάντι της συλλογής της Royal Queen Seeds. Δεν είναι μόνο η πιο δημοφιλής ποικιλία Kush αυτή τη στιγμή. Είναι η πιο δημοφιλής ποικιλία κάνναβης που υπάρχει παγκοσμίως. Σε μόλις 8 εβδομάδες ανθοφορίας θα παράξει περί τα 500g/m² υπέροχου Kush. Το δικό μας O.G. Kush εγγυάται να απογειώσει την καλλιέργεια σας!

Η ποικιλία O.G. Kush είναι γνωστή παγκοσμίως για τα αυξημένα επίπεδα THC, με περιεκτικότητα που φτάνει το 19%+, όπως και για τα έντονα πράσινα άνθη και τη χαρακτηριστική οσμή. Έντονα αρώματα πεύκου και καυσίμου καθιστούν τη συγκεκριμένη ποικιλία μια από τις πιο έντονες στον κόσμο. Η γεύση της είναι γήινη με μια δόση κίτρου.

Η αρχική επίδραση μοιάζει με Sativa παρέχοντας μια ευχάριστη αίσθηση ευφορίας. Ωστόσο μη μπερδευτείτε γιατί ακολουθεί μια ισχυρή σωματική χαλάρωση. Προετοιμαστείτε να κολλήσετε στον καναπέ για αρκετή ώρα, οπότε προμηθευτείτε αρκετά φαγώσιμα για την έντονη λιγούρα που θα ακολουθήσει.

OG Kush
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
425 - 475 gr/m2
90 - 160 cm
7 - 9 Εβδομάδες
THC: 19%
Sativa 25% Indica 75%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Οκτώβριος
Ηρεμία, Χαρά

Αγορά OG Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

Το Bubble Kush είναι ίσως το πιο εύγευστο και γενναιόδωρο, ως προς την παραγωγή ανθού, μέλος της δυναστείας των Kush της Royal Queen Seeds. Αξεπέραστη γεύση τσιχλόφουσκας και ανέβασμα με αίσθηση σωματικής χαλάρωσης, κάνουν τη συγκεκριμένη ποικιλία μια γευστική επιλογή Kush για την καλλιέργεια σας.

Το Bubble Kush είναι ένας ραγδαίως αναπτυσσόμενος θάμνος κάνναβης. Σε εσωτερική καλλιέργεια με την τεχνική SOG, τα φυτά γίνονται συμπαγή με ύψος που φτάνει το ένα μέτρο, προσφέροντας μια τρομερή σοδειά ως και 600g/m². Σε εξωτερική καλλιέργεια, τα φυτά θα ανταποκριθούν καλά σε κλίμα ζεστό και ηλιόλουστο και θα φτάσουν έως και τα 2 μέτρα σε ύψος.

Φυτά που έχουν μεγαλώσει σε έμπειρα χέρια σε εξωτερική καλλιέργεια, παράγουν εξαιρετικής ποιότητας ανθό Kush που φτάνει ακόμη και τα 650 γραμμάρια ανά φυτό σε μόλις 7-8 εβδομάδες. Να περιμένετε ανέβασμα με έντονη σωματική χαλάρωση από άνθη που ξεχειλίζουν υπέροχες γεύσεις και αρώματα, με περιεκτικότητα της τάξης του 19%+ σε THC.

Bubble Kush
Bubble Gum x O.G. Kush
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 19%
Sativa 20% Indica 80%
600 - 650 gr/plant
160 - 200 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Διαύγεια, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Bubble Kush

Candy Kush

Candy Kush

Η φωτοπεριοδική ποικιλία Kush με τη συντομότερη ανθοφορία στη συλλογή της Royal Queen Seeds, είναι η Candy Kush. Με τη διασταύρωση των Sweet Special και Royal Kush, ένα ισχυρό υβρίδιο με ανέβασμα τόσο σωματικό όσο και πνευματικό, αναδύθηκε στην Kush σκηνή. Σε μόλις 8 εβδομάδες ανθοφορίας, παράγει άνθη με περιεκτικότητα 18%+ σε THC και χαμηλά επίπεδα CBD.

Η διαφορετικότητα των γενετικών που συνθέτουν το Candy Kush, είναι η τέλεια συνταγή για ένα εύκολο ως προς την καλλιέργεια Kush με ένα ευχάριστο και διεγερτικό ανέβασμα. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Indica κυριαρχούν στη δομή του φυτού, με αποτέλεσμα σε εσωτερική καλλιέργεια να μη ξεπερνά το 1 μέτρο. Από την άλλη, σε εξωτερική καλλιέργεια στη Νότια Ευρώπη οι καλλιεργητές θα έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα, αφού μπορούν να αναμένουν έως και 500 γραμμάρια ανά φυτό, από θαμνώδη φυτά που δε θα ξεπεράσουν το 1.70 m σε ύψος.

Candy Kush Express (Fast Flowering)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Αρχές Σεπτέμβρη
Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Candy Kush Express (Fast Flowering)


Critical Kush

Critical Kush

Με τη διασταύρωση του πολυβραβευμένου O.G. Kush με το αγαπημένο των καλλιεργητών Critical Mass, γεννήθηκε ένα υβρίδιο Kush πραγματικό θηρίο, το Critical Kush. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θα καλλιεργήσετε O.G. Kush ή Critical Mass ή αν απλά θέλετε να καλλιεργήσετε ένα νέο υβρίδιο Kush, το Critical Kush δε θα σας απογοητεύσει. Ισχυρό Kush με έντονη γήινη γεύση και αρώματα εσπεριδοειδών.

Αυτή η ποικιλία είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους καλλιεργητές. Το Critical Kush είναι ανθεκτικό και χρειάζεται ελάχιστη περιποίηση. Η καλλιέργεια του είναι εύκολη τόσο σε εσωτερική, όσο και σε εξωτερική καλλιέργεια σε ζεστό κλίμα. Τα φυτά είναι συμπαγή και εξαιρετικά παραγωγικά, με μέσο ύψος σε εσωτερική καλλιέργεια το 1 μέτρο και απόδοση περί τα 500g/m²

Το Critical Kush δε θα ψηλώσει πολύ περισσότερο σε εξωτερική καλλιέργεια, αφού συνήθως μένει κάτω του 1.5 μέτρου και παράγει ως και 500 γραμμάρια ανά φυτό. Το ισχυρό αυτό Kush θα είναι έτοιμο για συγκομιδή έπειτα από μόλις 7-8 εβδομάδες. Θα σας προσφέρει πυκνά, κολλώδη άνθη Critical Kush με υψηλή περιεκτικότητα, της τάξης του 20% σε THC και ένα σαγηνευτικό ανέβασμα που επιδρά γρήγορα.

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Critical Kush

Kali Dog

Kali Dog

Αυτή η μοναδική ποικιλία μοιάζει ίσως περισσότερο με Sativa από κάθε άλλη ποικιλία Kush στη συλλογή της Royal Queen Seeds. Το κλάδεμα ή/και η εκπαίδευση, συνιστώνται για μεγαλύτερη συγκομιδή.

Η Kali Dog έχει μεγαλύτερο διάκενο ανάμεσα στα κλαδιά και σίγουρα πιο διεγερτικό ανέβασμα από το τυπικό Kush.
Τα άνθη της είναι πυκνά και καλυμμένα με ρητίνη, θυμίζοντας Kush παλιάς κοπής, μεγαλώνοντας πολύ τις τελευταίες βδομάδες ανθοφορίας. Σε 8-10 εβδομάδες ανθοφορίας, άνθη με μυρωδιά Skunk και με υπέροχο ανέβασμα και ήπια σωματική χαλάρωση θα είναι έτοιμα για να τα απολαύσετε.

Kali Dog
Chemdawg x Sour Diesel
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 55% Indica 45%
500 - 550 gr/plant
175 - 210 cm
Τέλη Οκτώβρη
Διαύγεια, Χαρά

Αγορά Kali Dog

Pineapple Kush

Pineapple Kush

Εάν ψάχνετε για μια ποικιλία Kush με γεύση τροπικού φρούτου, τότε το Pineapple Kush είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αυτή η ποικιλία είναι μια διασταύρωση O.G. Kush και Pineapple Twist. Το Pineapple Kush είναι μια μοναδική ποικιλία Kush, με ανέβασμα που θυμίζει Sativa και με σωματική χαλάρωση που δεν θα σας καθηλώσει στον καναπέ.

Αυτή η ποικιλία με την τόσο γλυκιά γεύση, είναι ανθεκτική στα λάθη των αρχαρίων καλλιεργητών και αποδίδει εξαιρετικά σε εξωτερική καλλιέργεια σε Νότιες περιοχές. Χρησιμοποιήστε την τεχνική SOG για βέλτιστα αποτελέσματα σε εσωτερική καλλιέργεια, ώστε να δημιουργήσετε φυτά με πολλές διακλαδώσεις που δε θα ξεπερνούν το 1 με 1.2 μέτρο σε ύψος. Σε μεγάλες γλάστρες εξωτερικής καλλιέργειας, σε κάποιο ηλιόλουστο σημείο, τα φυτά μπορούν να φτάσουν τα 2 μέτρα και να έχουν μεγάλη απόδοση. Δεν υπάρχει άλλη ποικιλία Kush που να μοιάζει με την Pineapple Kush.

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70 - 120 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120 - 180 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Γέλιο, Ηρεμία

Αγορά Pineapple Kush

Special Kush 1

Special Kush #1

Θέλετε να δοκιμάσετε μια ποικιλία Kush από τα παλιά; Η Royal Queen Seeds έχει επαναφέρει και αναδιαμορφώσει την κλασσική γενετική του ορεινού Kush ώστε να σας προσφέρει με υπερηφάνεια το Special Kush 1. Εμφανισιακά αυτή η ποικιλία θυμίζει το άγριο Kush με εκπληκτική αναλογία ανθών προς φύλλα. Πρόκειται για τα πιο σφιχτά και κολλώδη άνθη της αγοράς.

Το Special Kush 1 αποτίει κάτι παραπάνω από φόρο τιμής στις ορεινές ποικιλίες Kush. Εννοείται πως ευημερεί σε εξωτερική καλλιέργεια σε περιβάλλον ζεστό και ξηρό, όμως τα πάει εξίσου καλά και σε εσωτερική καλλιέργεια. Το Special Kush 1 ταιριάζει τόσο σε αρχάριους καλλιεργητές, όσο και στους αυθεντικούς λάτρεις του Kush.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Βαρύ, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Special Kush 1

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Η Royal Queen Seeds δε δημιουργεί απλά εκδόσεις αυτόματης άνθισης διάσημων φωτοπεριοδικών ποικιλιών. Αναβαθμίζουμε και αναπαράγουμε την επόμενη γενιά ποικιλιών αυτόματης άνθισης. Το Bubble Kush Automatic είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των ποικιλιών αυτόματης άνθισης επόμενης γενιάς, καθώς διαθέτει στατιστικά που συναγωνίζονται εκείνα των ποικιλιών φωτοπεριόδου.

Έχοντας δημιουργηθεί από τα καλύτερα στελέχη των O.G. Kush, Bubble Gum και Critical Automatic, το Bubble Kush Automatic αποτελεί απόδειξη ότι η υψηλής ποιότητας κάνναβη μπορεί να προέλθει από μικρά φυτά. Τόσο σε εσωτερική όσο και σε εξωτερική καλλιέργεια, με αρκετό ήλιο, το φυτό θα φτάσει περί το 1 μέτρο σε ύψος. Επιπλέον, επειδή είναι ένα υβριδιο αυτόματης άνθισης με γοργή ανάπτυξη, το Bubble Kush Automatic έχει κύκλο ζωής από τη βλάστηση ως και τη συγκομιδή μόνο 7-8 εβδομάδες. Συμβουλεύουμε όσους καλλιεργούν στο μπαλκόνι να κάνουν τη συγκεκριμένη ποικιλία τη πρώτη τους επιλογή για διακριτική καλλιέργεια.

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 Εβδομάδες
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10–11 εβδομάδες μετά την άνθιση
Καθήλωση, Υπνηλία

Αγορά Bubble Kush Auto

Royal Kush Automatic

Royal Kush Auto

Για όλους τους χρήστες κάνναβης που δεν είναι συνηθισμένοι στο ανέβασμα που προκαλούν οι φωτοπεριοδικές ποικιλίες Kush, αλλά θέλουν να απολαύσουν ένα Kush με πιο ήπιο ανέβασμα. Αφήστε μας να σας συστήσουμε το Royal Kush Automatic. Η τέλεια εισαγωγική ποικιλία Kush για όσους είναι νέοι στην κουλτούρα της κάνναβης. Τα επίπεδα του THC είναι περίπου στο 13% και το ανέβασμα που επιφέρει είναι πολύ πιο ήπιο και ομαλό από εκείνο που προσφέρουν κάποιες ποικιλίες-φωτιά όπως το O.G. Kush και οι διασταυρώσεις του.

Το Royal Kush Automatic χρειάζεται ελάχιστες θρεπτικές ουσίες και ελάχιστη φροντίδα ώστε να απολαύσετε υπέροχα άνθη Kush σε μόλις 8-9 εβδομάδες μετά τη βλάστηση. Σε εσωτερική καλλιέργεια, ειδικά σε μικρό-καλλιέργεια ή σε εξωτερική καλλιέργεια σε κάποια μικρή ταράτσα, το Royal Kush Automatic αξίζει κάθε εκατοστό της καλλιέργειας.

Τα φυτά είναι συμπαγή με αρκετές διακλαδώσεις, μη ξεπερνώντας το 1 μέτρο σε ύψος ασχέτως του τρόπου καλλιέργειας. Οι σοδειές είναι γενναιόδωρες φτάνοντας σε εσωτερική καλλιέργεια τα 50 γραμμάρια ανά φυτό και τα 170 γραμμάρια ανά φυτό σε εξωτερική καλλιέργεια σε θερμό περιβάλλον.

Royal Kush Auto
OG Kush x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
60 - 90 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 13%
Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
120 - 150 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Διαύγεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Royal Kush Auto

Hulkberry

Hulkberry

Η ποικιλίες Bruce Banner πήραν το όνομα τους από τον εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, ο οποίος μεταμορφώνεται στο πράσινο τέρας, ονόματι "Απίθανος Hulk". Υπάρχουν διάφοροι φαινότυποι, οι οποίοι οδηγούν σε μια ευρεία γκάμα διαφορετικών ιδιοτήτων αυτού του εκπληκτικά ισχυρού φυτού. Η δική μας εκδοχή είναι το Hulkberry, που δημιουργήθηκε με σκοπό να κατέχει τα καλύτερα γονίδια Kush. Οι ποικιλίες Bruce Banner προκύπτουν από τον ντελικάτο συνδυασμό δύο δημοφιλών υβριδίων: του OG Kush και του Strawberry Diesel. Η Strawberry Diesel τιμά την Hulkberry, χαρίζοντας της την υπέροχη γεύση της. Από την άλλη, η Hulkberry επωφελείται και από το Kush OG, παίρνοντας την έντονη πευκώδη μυρωδιά του. Θέλοντας να ενισχύσουμε την ευφορική ζάλη που προκαλεί το Kush, πετύχαμε περιεκτικότητα THC 27% στη συγκεκριμένη ποικιλία. Πρόκειται για μια φανταστική ποικιλία που πραγματικά σου παίρνει το μυαλό, με τέτοιο τρόπο που κανείς μπορεί να το αντιληφθεί μόνο βιώνοντας το.

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 Εβδομάδες
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Διαύγεια, Χαρά

Αγορά HulkBerry

Fat Banana

Fat Banana

Εάν η μπανάνα είναι μια γεύση που σας αρέσει σε φυτική μορφή, τότε η Fat Banana είναι η ιδανική ποικιλία για εσάς. Πρέπει να δοκιμάσετε την γλυκιά, φρουτώδη γεύση της, με νότες εσπεριδοειδών. Το κάπνισμα της οδηγεί σε καθάρισμα του μυαλού από τις περιττές σκέψεις και σε απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία σώματος. Εγγυημένα, οι μύες του σώματός σας θα χαλαρώσουν, σε σημείο που δε θα θέλετε να σηκωθείτε από τον καναπέ, ενώ παράλληλα θα σας ανοίξει την όρεξη. Τα δεδομένα είναι εξαιρετικά δελεαστικά: Καταπραϋντικές ιδιότητες Indica, ανεβαστικές ιδιότητες Sativa και περιεκτικότητα THC τουλάχιστον 25%. Αυτό το γευστικό υβρίδιο προκύπτει από το πάντρεμα του OG Kush με και την Chiquita Banana. Η περίοδος ανθοφορίας είναι 7-8 εβδομάδες και τα μπουμπούκια έχουν κιτρινωπό χρώμα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και ευπροσάρμοστο φυτό, το οποίο μπορείτε να διατηρείτε είτε σε πιο περιορισμένη μορφή σε εσωτερικό χώρο, είτε σε εξωτερικό χώρο όπου μπορείτε να του επιτρέψετε την επεκτατική πολιτική του.

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ηρεμία

Αγορά Fat Banana

Purple Queen

Purple Queen

Μερικές ποικιλίες Kush είναι υβρίδια διαφορετικής γενεαλογικής προέλευσης. Εδαφικές εκτάσεις και καλλιεργητές σε όλα τα μέρη του κόσμου συνεργάζονται για να γεννηθεί η κατά βάση Indica - Purple Queen. Sativas από την Ταϊλάνδη, την Κολομβία και το Μεξικό, προσφέρουν ιδιότητες Skunk σε αυτήν την ποικιλία Kush. Φυσικά, τα Kush χαρακτηριστικά προέρχονται από τον μεγαλοπρεπή Ινδο-Καύκασο. Αυτή η οροσειρά φιλοξενεί εδώ και χιλιάδες χρόνια στα άγρια εδάφη της ισχυρά φυτά κάνναβης. Πρόκειται για ποικιλίες που έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές από τις ανώτερες ποικιλίες παγκοσμίως, όπως και στον περιζήτητο μοβ φαινότυπο. Αυτά τα φυτά έχουν φρουτώδη γεύση και μοβ χρώμα. Η Purple Afgan δανείζει τα γονίδια της στην Purple Queen. Έτσι, δεν εντυπωσιάζει μόνο με το εκθαμβωτικό μοβ χρώμα της αλλά και με την περιεκτικότητά της σε THC που αγγίζει το 22%. Μεγάλο της προσόν αποτελεί και η γεύση της, ένας μεθυστικός συνδυασμός πεύκου και μούρων. Όσον αφορά στην επίδραση, είναι ταυτόχρονα έντονη, ανακουφιστική και αναζωογονητική.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Οκτώβριος
Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Purple Queen

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.