Η Ιστορία Των Ποικιλιών Μαριχουάνας Cheese

Cheese Genetics

Καθώς η αναπαραγωγή και η καλλιέργεια της κάνναβης έγιναν πιο δημοφιλείς, προέκυψαν διάφορες ποικιλίες του φυτού. Υπάρχουν ολόκληρες οικογένειες ποικιλιών που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη γεύση ή αίσθηση. Οι ποικιλίες Kush τείνουν να προσφέρουν ένα πολύ έντονη διεγερτική επίδραση. Οι ποικιλίες Haze είναι λαχταριστές και προσφέρουν μια αναζωογονητική αίσθηση. Από την άλλη, οι ποικιλίες Diesel... πραγματικά μυρίζουν σαν ντίζελ. Ωστόσο, μερικές φορές, μια περίπλοκη γεύση είναι ιδιαίτερα περιζήτητη για όσους είναι πραγματικοί γνώστες της κάνναβης.

Εάν ανήκετε σε αυτό το στρατόπεδο, μια έντονη, αλμυρή γεύση, όπως αυτή που παρέχεται από τις ποικιλίες Cheese, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Στην RQS, προσφέρουμε πολλές ποικιλίες Cheeseπου μπορείτε να παραγγείλετε, ώστε να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία. Υπάρχει μια υπέροχη ιστορία πίσω από την ανάπτυξη των ποικιλιών Cheese και των επιδράσεων για τις οποίες φημίζονται.


Τι Ειναι Μια Ποικιλια Cheese;

Το Cheese είναι παγκοσμίως γνωστό, μαζί με τις ποικιλίες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτού του υβριδικού είδους. Σήμερα, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές ποικιλιών Cheese και όλες προέρχονται από το αυθεντικό Cheese.

Οι ποικιλίες Cheese είναι γνωστές για την πικάντικη, αλμυρή γεύση τους, σε αντίθεση με τις γλυκές, φρουτώδεις και βοτανικές γεύσεις που χαρακτηρίζουν πολλές άλλες ποικιλίες. Τα τερπένια των ποικιλιών Cheese είναι πραγματικά πολλά και ενώνονται για να σχηματίσουν την έντονα πικάντικη μυρωδιά τους.

Η χαρακτηριστική μυρωδιά του οκτανοϊκού οξέος ενώνεται με τους γλυκούς, φρουτώδεις τόνους του μεθυλοτριτοβουτυλαιθέρα και του αιθυλομεθυλο οξικού οξέος. Υπάρχει, επίσης, ισοβαλερικό οξύ, το οποίο συνδυάζεται με περισσότερα πολύ αρωματικά τερπένια, όπως το εξανοϊκό οξύ (που μυρίζει όπως τα ζώα ενός αγροκτήματος) και η μεθυλομερκαπτάνη (που μυρίζει σαν χαλασμένο λάχανο).

Αυτή η περιγραφή είναι αρκετή για να σας προϊδεάσει για ένα αρκετά εκκεντρικό άρωμα. Πράγματι, αυτός ο συνδυασμός αρωμάτων δεν είναι για όλους. Ωστόσο, με τον ίδιο τρόπο που ένα τυρί με νόστιμη γεύση μπορεί να μυρίζει απαίσια, οι ποικιλίες Cheese έχουν κι αυτές τη γοητεία τους.

Υπάρχει, τελικά, ένα αποτέλεσμα ουμάμι με τις ποικιλίες Cheese, μια αίσθηση ομαλότερης γεύσης που απαλύνει τα έντονα αρώματα.

Οι ποικιλίες Cheese παράγουν επίσης τριχίδια πλούσια σε THC, προσφέροντας μια ευχάριστη και χαλαρωτική επίδραση. Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου, του άγχους και της κατάθλιψης, καθώς και στην αποκατάσταση της όρεξης. Οπότε, είναι προφανείς οι λόγοι πίσω από τη δημοφιλία αυτής της ποικιλίας. Αλλά από πού προήλθε αρχικά;

Απο Που Προηλθε Το Cheese;

Η αυθεντική ποικιλία Cheese εμφανίστηκε κατά τη δεκαετία του 1980 υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Ο θρύλος λέει ότι ο Καλιφορνέζος Sam, ο γνωστός και ως "Skunkman", μετακόμισε στις Κάτω Χώρες για να βελτιώσει την καλλιέργεια του. Έφερε μαζί του το δημιούργημά του, τη θρυλική ποικιλία, Skunk #1. Αυτή έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στους Ολλανδούς καλλιεργητές, λόγω του γρήγορου χρόνου συγκομιδής της. Ένα επίμονο πρόβλημα, ωστόσο, ήταν ότι η μυρωδιά από τα φυτά ήταν πολύ δυνατή: τόσο ισχυρή που ήταν σχεδόν αδύνατο να μην τραβήξει την προσοχή. Όταν μια παρτίδα σπόρων Skunk κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1988, συνέβη κάτι περίεργο.

Ένας καλλιεργητής στη Νοτιοανατολική Αγγλία διαπίστωσε ότι το φυτό που προέκυψε είχε μια ξεχωριστή, τυρένια μυρωδιά. Παρατηρώντας τις τεράστιες αποδόσεις αυτού του φυτού, το κλωνοποίησαν και είδαν την επιτυχία του να εξαπλώνεται σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Κυκλοφόρησε ευρέως σε πολλά φεστιβάλ και εναλλακτικές κοινότητες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και έγινε η απόλυτη επιλογή για την εκκολαπτόμενη rave σκηνή. Ό,τι και αν συνέβη σε αυτήν την παρτίδα σπόρων, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός φυτού κάνναβης Cheese. Η έντονη γεύση και επίδραση οδήγησαν σε αυξημένη ζήτηση. Σήμερα, είναι μια αρκετά συνηθισμένη ποικιλία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε οποιοδήποτε μέρος όπου η κάνναβη είναι νόμιμη.

Πως Να Καλλιεργησετε Cheese

Αν θέλετε να δείτε γιατί υπάρχει τόσος ντόρος γύρω από αυτήν την ποικιλία παραγγείλετε μερικούς σπόρους Cheese και καλλιεργήστε τους. Υπό τις σωστές συνθήκες, η καλλιέργεια του φυτού δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Τείνει να παράγει άφθονα μπουμπούκια με περιεκτικότητα σε THC περίπου 17%. Οι ποικιλίες Cheese είναι ανθεκτικές και ανθίζουν για περίπου 8–9 εβδομάδες. Αυτή η ποικιλία είναι ανθεκτική σε διακυμάνσεις της υγρασίας, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία παραμένει μεταξύ 21–26°C ή 70–80°F.

Όταν δοθεί αρκετό φως και χώρος για άνθιση, οι ποικιλίες Cheese μπορούν να ξεπεράσουν τα 200cm σε ύψος. Εάν καλλιεργείτε σε εσωτερικούς χώρους, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο ή ότι γνωρίζετε τις τεχνικές εκπαίδευσης που έχουν ως στόχο τη μείωση του ύψους. Επιπλέον, θα μπορούσατε να παρακάμψετε το πρόβλημα του χώρου με την ποικιλία Royal Cheese Automatic. Οι περισσότερες ποικιλίες Cheese μοιάζουν με θάμνους, οπότε το ελαφρύ κλάδεμα ή/και η αφαίρεση των φύλλων μπορεί να είναι χρήσιμα για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής μπουμπουκιών. Ομοίως, η μέθοδος ScrOG (screen of green) μπορεί να συμβάλει στη βελτιστοποίηση του δυναμικού των μπουμπουκιών. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για αυτή τη μέθοδο στον οδηγό μας.

Συλλογή Ποικιλιών Κάνναβης Cheese της RQS

Οι ποικιλίες Cheese έχουν πρωταγωνιστήσει στους κύκλους των καπνιστών εδώ και δεκαετίες. Μπείτε και εξερευνήστε μερικές από τις πιο τυρένιες ποικιλίες Cheese που κυκλοφορούν στην αγορά.

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese Fast Flowering

Η ποικιλία Royal Cheese (Γρήγορης Άνθισης) είναι είδος που μπορείτε να το θεωρήσετε ως βασιλικό. Αυτό το πικάντικο φυτό έχει αναπτυχθεί με σκοπό την εξάπλωση μιας αριστοκρατικής επίδρασης, με την τυρένια μυρωδιά του να κατακλύζει τα ρουθούνια. Δημιουργήθηκε όταν ένα Skunk παλαιάς κοπής ερωτεύτηκε τα Αφγανικά φυτά.

Οι καλλιεργητές εσωτερικού χώρου θα δουν αυτήν την ποικιλία να φτάνει σε ύψος τα 150cm. Οι καλλιεργητές εξωτερικού χώρου θα δουν τα φυτά τους να φτάνουν έως και τα 250cm, κάτι που θα απαιτήσει τη στήριξη τους, αν λάβουμε υπόψη το καθαρό βάρος των μπουμπουκιών. Η περίοδος ανθοφορίας διαρκεί περίπου 6–8 εβδομάδες, ωστόσο, ορισμένοι καλλιεργητές προτιμούν να διατηρoύν αυτήν την ποικιλία σε άνθιση για επιπλέον 2 εβδομάδες για να απολαύσουν πιο έντονα αποτελέσματα.

Royal Cheese (Fast Flowering)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Αρχές Οκτώβρη
Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση

Αγορά Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Auto

Αυτή η ανυπόμονη ποικιλία Cheese αυτόματης άνθισης θα αναπτύξει μπουμπούκια σε χρόνο μηδέν. Οι καλλιεργητές που θέλουν να γεμίσουν τα βάζα τους το συντομότερο δυνατό με τυρένια κανναβινοειδή, θα πρέπει να προσθέσουν αυτό το φυτό στην καλλιέργειά τους. Από τον σπόρο μέχρι τη συγκομιδή, η Royal Cheese Automatic ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής της σε 10 εβδομάδες, παράγοντας πλήρως ώριμα και γεμάτα τριχίδια μπουμπούκια που προκαλούν χαλαρωτικές, σωματικές επιδράσεις.

Αυτό το φυτό δεν ξεπερνά τα 100cm σε ύψος, δηλαδή μπορεί να κρυφτεί εύκολα. Επειδή έχει μικρό ύψος και ανθίζει γρήγορα, είναι μια εξαιρετική ποικιλία για τους αρχάριους καλλιεργητές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ποτίζουμε τα φυτά, να τους δίνουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και πολλή αγάπη. Ξέρουμε ότι είναι κλισέ, αλλά αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται η Royal Cheese Automatic–η αγάπη.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Royal Cheese Auto

Blue Cheese

Blue Cheese

Όταν ακούτε το όνομα Blue Cheese σίγουρα σας έρχεται στο μυαλό ένα έντονο άρωμα. Ωστόσο, ο όρος "Blue" δεν αναφέρεται στη μούχλα που υπάρχει σε αυτήν την ποικιλία Cheese, αλλά στη γενετική Blueberry. Τα αρώματα τυριών και μούρων προσφέρουν στον χρήστη κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Μια έντονη σωματική επίδραση και μερικές ενδιαφέρουσες στοχαστικές σκέψεις αποκαλύπτονται, όταν απολαμβάνετε αυτήν την εντυπωσιακή λιχουδιά.

Σε εσωτερικό χώρο, η Blue Cheese φτάνει τα 100–160cm σε ύψος και τα 140–200cm όταν καλλιεργείται σε εξωτερικό χώρο. Είναι μια σχετικά γρήγορη ποικιλία φωτοπεριόδου που ολοκληρώνει τη φάση ανθοφορίας της σε 7–8 εβδομάδες. Η Blue Cheese παράγει σταθερές αποδόσεις που ανέρχονται σε 500–550g/φυτό όταν καλλιεργείται σε εξωτερικούς χώρους. Λαμβάνοντας υπόψη το μικρό του ύψος, αυτό το φυτό παράγει σίγουρα μια ικανοποιητική ποσότητα γευστικών μπουμπουκιών, τα οποία καλύπτονται από μια όμορφη κρυστάλλινη "κουβέρτα".

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Διαύγεια, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Blue Cheese

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Όταν η γενετική Cheese, συνάντησε τα γονίδια Blueberry και Ruderalis αποφάσισε να κάνει ένα ταντρικό τρίο και γεννήθηκε η Blue Cheese Automatic. Οι εγκεφαλικές και αναζωογονητικές επιδράσεις αυτής της ποικιλίας Cheese προσφέρουν τον έντονο στοχασμό που χαρακτηρίζει την Blue Cheese Automatic και όσα αυτή αντιπροσωπεύει για τους ανθρώπους. Οι γλυκές και φρουτώδεις γεύσεις της προσφέρουν στους λάτρεις της κάνναβης μια πραγματική απόλαυση.

Από τον σπόρο έως τη συγκομιδή, η Blue Cheese Automatic χρειάζεται περίπου 9–10 εβδομάδες για να ωριμάσει πλήρως και να προσφέρει τα φρουτώδη και τυρένια μπουμπούκια της. Είναι μια μικροκαμωμένη ποικιλία ύψους 40–70cm σε εσωτερικούς χώρους και 60–110cm σε εξωτερικούς χώρους. Είναι η απόλυτη "πολυτέλεια" για τους καλλιεργητές που θέλουν να κρατήσουν κρυφές τις δραστηριότητες τους. Οι καλλιεργητές εξωτερικού χώρου θα λάβουν περίπου 60–110g/φυτό, ενώ όσοι επιλέγουν εσωτερικούς χώρους θα πρέπει να αναμένουν 325–375g/m².

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Εβδομάδες
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10–11 εβδομάδες μετά την άνθιση
Διαύγεια, Χαρά

Αγορά Blue Cheese Auto

Fast Eddy Automatic CBD

Fast Eddy Automatic

Αυτή η ποικιλία δημιουργήθηκε αφού αποφασίσαμε να συνδυάσουμε τη γενετική Cheese, με γονίδια Juanita la Lagrimosa και Ruderalis σε ένα μοναδικό υβρίδιο πλούσιο σε CBD, το Fast Eddy Automatic CBD. Αυτή η ποικιλία διαθέτει 9% THC και υψηλά επίπεδα CBD, δηλαδή την πλέον περιζήτητη ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο κύριων κανναβινοειδών. Οι επιδράσεις είναι αρκετά ήπιες και καθαρές, με ένα ωραίο χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Οι γεύσεις εσπεριδοειδών συμπληρώνουν τέλεια αυτήν την αναζωογονητική εμπειρία.

Οι καλλιεργητές εσωτερικού χώρου θα απολαύσουν μπουμπούκια 400–450g/m², ενώ οι καλλιεργητές εξωτερικού χώρου θα πρέπει να αναμένουν περίπου 80–130g/φυτό. Αυτή η ποικιλία αυτο-άνθισης ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής της μετά από 8–9 εβδομάδες και είναι ιδανική για καλλιεργητές που επιθυμούν μια γρήγορη παρτίδα μπουμπουκιών με CBD.

Fast Eddy Automatic
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
Διαύγεια, Ηρεμία

Αγορά Fast Eddy Automatic

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.