By Steven Voser

Γενετική Κάνναβης Thai: Ιστορία και Προέλευση

Thai Genetics


Η μαριχουάνα δεν καλλιεργούταν πάντα σε εξαιρετικά ελεγχόμενο περιβάλλον. Για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, η κάνναβη καλλιεργούταν άγρια ή δίπλα σε ανθρώπους, δημιουργώντας μια ήπια αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο. Οι άγριες ποικιλίες γενετικής Thai αποτελούν τη βάση πολλών σημερινών κορυφαίων υβριδικών ποικιλιών, επομένως αξίζει να μάθετε περισσότερα γι' αυτές, ειδικά εάν ενδιαφέρεστε για την καλλιέργεια και την ιστορία της κάνναβης.

Γενετική Κάνναβης Thai — Ιστορία και Προέλευση

Οι γηγενείς ποικιλίες γενετικής Thai είναι μοναδικά και πολύτιμα φυτά κάνναβης που φέρουν 100% γενετική σύνθεση Sativa. "Γηγενείς" είναι το όνομα που δίνεται στις καλλιεργούμενες ποικιλίες κάνναβης που έχουν προσαρμοστεί επιτυχώς σε μια δεδομένη τοποθεσία ή περιβάλλον και δεν έχουν διασταυρωθεί με άλλες διαφορετικές ποικιλίες κάνναβης.

Η κάνναβη πιστεύεται ότι έφτασε στη Ταϊλάνδη και τις γύρω χώρες μέσω της Ινδίας, όπου το βότανο γνώρισε αιώνες ψυχαγωγικής, μαγειρικής και ολιστικής χρήσης στις τοπικές κοινότητες, όπου καλλιεργήθηκε ευρέως σε εγχώρια βάση[1].

Παρά το γεγονός ότι ονομάζονται ταϊλανδέζικες (ή Thai), ίσως το όνομα "γηγενείς ποικιλίες της Νοτιοανατολικής Ασίας" θα ήταν πιο ακριβές, καθώς αυτές οι ποικιλίες προέρχονται από πολλές υγρές, ζεστές και τροπικές περιοχές σε αυτό το μέρος του κόσμου. Πόσο καιρό καλλιεργούνται, όμως, εκεί; Αυτό δεν είναι σαφές—αλλά γνωρίζουμε ότι έχει περάσει πολύς καιρός.

Η γενετική Thai ξεκίνησε για πρώτη φορά το ταξίδι της προς τα δυτικά τη δεκαετία του '60, όταν τα Αμερικανικά στρατεύματα την έστειλαν πίσω στην πατρίδα από το Βιετνάμ. Τότε, οι δέσμες κάνναβης ήταν γνωστές ως “ραβδιά Thai” και ήταν πολύ πιο ισχυρές από οποιαδήποτε ποικιλία στις ΗΠΑ. Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτές οι σφιχτές δέσμες κάνναβης ήταν χωρίς σπόρους, δείχνοντας προηγμένες τεχνικές καλλιέργειας που δεν είχαν ακόμη κατακτηθεί στη Δύση.

Χαρακτηριστικά Μαριχουάνας Γενετικής Thai

Όπως κι άλλες γηγενείς ποικιλίες ανά τον κόσμο, τα μοναδικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών Thai τις έκαναν γρήγορα δημοφιλείς μετά την εισαγωγή τους στη Δύση. Τα πάντα, από τον τρόπο καλλιέργειας τους, μέχρι τη γεύση και την επίδρασή τους, πρόσφεραν κάτι συναρπαστικό και πολύτιμο τόσο στους καταναλωτές όσο και στους καλλιεργητές.

  • Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας Κάνναβης Γενετικής Thai

Όσον αφορά στην καλλιέργειά τους, είναι μεγάλα φυτά, μοιάζουν περισσότερο σαν ιτιά παρά σαν ένα τυπικό υβρίδιο με δομή χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αντί για επιμήκη άνθη, τα άνθη τους τείνουν να είναι πιο πυκνά και με μεγαλύτερη περιεκτικότητα. Τα κλαδιά τεντώνονται και λυγίζουν. Ο φάση ανθοφορίας των ποικιλιών Sativa είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη διάρκεια και η γενετική Thai είναι η βασίλισσα—οι 14–16 εβδομάδες δεν είναι ασυνήθιστες κι έως και 20 εβδομάδες δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Γιατί αργούν, όμως, τόσο πολύ; Καθώς προέρχονται από τροπικές περιοχές, οι γηγενείς ποικιλίες Thai δε χρειάζεται να αντιμετωπίσουν τις σκοτεινές μέρες και τις χαμηλές θερμοκρασίες που αντιμετωπίζουν οι ποικιλίες σε πιο βόρεια ή νότια μέρη. Ως αποτέλεσμα, έχουν άπλετο χρόνο να αφιερώσουν στην ανθοφορία τους.

Το ζεστό, υγρό κλίμα στο οποίο προσαρμόστηκαν μπορεί να είναι δύσκολο να αναπαραχθεί αλλού, αλλά τα θερμοκήπια προσφέρουν τον καλύτερο τρόπο για μια επιτυχημένη καλλιέργεια. Για να καλλιεργήσετε αγνά φυτά γενετικής Thai, όμως, χρειάζεστε πολλή υπομονή και την ικανότητα να τα διατηρείτε ζεστά.

Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας Κάνναβης Γενετικής Thai
  • Οι Επιδράσεις της Κάνναβης Thai

Δεδομένου του χρόνου που χρειάζονται αυτά τα φυτά για να αναπτυχθούν, θα μπορούσατε να αναρωτιέστε γιατί η γενετική Thai έγινε τόσο διάσημη στη Δύση, σε σύγκριση με τη γρήγορη κι εύκολη γενετική Indica.

Λοιπόν, η Thai Sativa προσφέρει τόσο ισχυρή επίδραση που, μέχρι τότε, δεν μπορούσε να βρεθεί αλλού. Με τις σύγχρονες τεχνικές αναπαραγωγής, η περιεκτικότητα των σύγχρονων ποικιλιών μπορεί να φτάσει κοντά στο 30% σε THC, με ορισμένους καλλιεργητές να ισχυρίζονται ακόμη κι ότι έχουν ξεπεράσει αυτό το όριο. Αλλά πίσω στη δεκαετία του '60, πιστεύεται ότι οι ποικιλίες γενετικής Thai περιείχαν περίπου 13% σε THC κι εκείνη την εποχή θεωρούνταν απίστευτα ισχυρές. Σε συνδυασμό με την ενεργητική και διαυγή επίδρασή τους, δεν είναι περίεργο που έγιναν τόσο διάσημες μεταξύ των χρηστών και των καινοτόμων καλλιεργητών.

Μερικές από τις πιο κοινές επιδράσεις της κάνναβης Sativa γενετικής Thai είναι:

Ευφορία Εγκεφαλική Επίδραση
Ενέργεια Δημιουργικότητα
Ισχυρές Επιδράσεις
  • Γεύσεις κι Αρώματα της Κάνναβης Thai

Οι γηγενείς ποικιλίες γενετικής Thai έχουν πλούσια, γήινη γεύση. Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς η γεύση τους, καθώς διαφορετικά φυτά παρουσιάζουν ποικίλα προφίλ τερπενίων, κι ως εκ τούτου η γεύση τους είναι διαφορετική. Ένα φυτό που αναπτύσσεται σε υγρές πεδιάδες της βόρειας Ταϊλάνδης θα έχει διαφορετική γεύση από ένα φυτό που καλλιεργείται προσεκτικά σε θερμοκήπιο ή κάτω από τεχνητά φώτα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές κοινές γεύσεις:

Γήινη Ξυλώδης
Σοκολάτα Εσπεριδοειδή
Ντίζελ

Ποικιλίες Κάνναβης με Γονίδια Thai

Αν και η ποσότητα της κάνναβης με γενετική Thai μειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν απέσυραν τα στρατεύματά τους από το Βιετνάμ, η κληρονομιά της παραμένει ζωντανή. Είναι εφικτό να προμηθευτείτε σπόρους που ισχυρίζονται ότι είναι αυθεντικές ποικιλίες γενετικής Thai, αν και είναι προς συζήτηση αν είναι πραγματικά αυτό που ισχυρίζονται.

Ανεξάρτητα από αυτό, η γενετική Thai αποτελεί τη βάση πολλών σύγχρονων ποικιλιών. Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας.

Blueberry

Δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '70 στη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών από τον καλλιεργητή DJ Short. Η Blueberry πιστεύεται ότι είναι ο υβριδικός απόγονος των Highland Thai x Purple Thai x Afghan. Η πραγματική γενετική της προέλευση θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο, αλλά ένα πράγμα για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι το πόσο καλή είναι.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, έχει φρουτώδεις, χυμώδεις γεύσεις από τις οποίες κυριαρχούν οι νότες βατόμουρου. Χάρη στην επιρροή της γενετικής Indica, η Blueberry αναπτύσσεται πιο γρήγορα από τις καθαρές ποικιλίες Thai, αλλά διατηρεί τα σφικτά, πυκνά άνθη και μεγάλο μέρος της αναζωογονητικής επίδρασης.

Παρακάτω είναι μερικές από τις κορυφαίες ποικιλίες που προέρχονται από αυτή τη γενεαλογία.

Blue Mystic

Blue Mystic

Η Blue Mystic είναι η δική μας έκδοση της Blueberry. Παρόλο που σε αυτήν την ποικιλία κυριαρχεί η γενετική Indica (σε αντίθεση με τις κλασικές ποικιλίες Thai), συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της εξαιρετικά χαλαρωτικής Northern Light με τη δυναμική γεύση και την έντονη ανάπτυξη της Blueberry για μια ονειρική και δροσερή εμπειρία. Όχι μόνο αυτό, αλλά χρειάζονται και μόλις 7–9 εβδομάδες για να ανθίσει. Μπορείτε να αναμένετε μεγάλες σοδειές από μεγάλα και πυκνά άνθη.

Έχοντας τα τερπένια από την Blueberry, αλλά με ελαφρώς πιο ισχυρές και χαλαρωτικές επιδράσεις, η Blue Mystic ταιριάζει καλύτερα σε βράδια ή μέρες που θέλετε απλώς να χαλαρώσετε.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Οκτώβριος
Καθήλωση

Αγορά Blue Mystic

Royal Bluematic

Royal Bluematic

Εάν σας αρέσει η ιδέα της Blueberry, αλλά θέλετε κάτι που είναι πιο γρήγορο κι απαιτεί ελάχιστη φροντίδα, φύτεψε μερικούς σπόρους Royal Bluematic στο χώμα. Διασταυρώνοντας την Blueberry με γενετική Ruderalis, δημιουργήσαμε μια σούπερ σταρ της κάνναβης αυτόματης άνθισης που είναι στιβαρή και γενναιόδωρη.

Τα φυτά παραμένουν κοντά σε ύψος, μόλις 60 εκατοστά, αλλά προσφέρουν καλές αποδόσεις λαμβάνοντας υπόψη το ταπεινό μέγεθός τους. Η επίδρασή τους ποικίλλει, αλλά κλίνει λίγο περισσότερο προς τη χαλάρωση και το άραγμα, παρά προς την ενέργεια και την ευφορία. Εν τέλει, ο συνολικός κύκλος ζωής αυτής της ποικιλίας είναι περίπου 12 εβδομάδες.

Royal Bluematic
Blueberry x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 75 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 14%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Ισχυρά Αποτελέσματα, Καθήλωση

Αγορά Royal Bluematic

Fruit Spirit

Fruit Spirit

Η Fruit Spirit είναι μια ποικιλία κάνναβης που συνδυάζει την Blueberry με τη White Widow. Το αποτέλεσμα; Μια απίστευτα ισχυρή ποικιλία με μεθυστική επίδραση που θα σας κρατήσει ενεργητικούς κι αφοσιωμένους. Παρά την κυρίαρχη φύση της γενετικής Indica, όσον αφορά στις επιδράσεις, αυτό το φυτό πραγματικά δικαιολογεί την προέλευσή του από γενετική Sativa.

Η Fruit Spirit μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη —πάνω από 200cm— και ως αποτέλεσμα προσφέρει πολλά άνθη. Έχει μέτριο χρόνο ανθοφορίας, 8–10 εβδομάδες, αλλά για όσους αγαπούν τις μεγάλες σοδειές, αξίζει την αναμονή. Με πλούσια γεύση, αναζωογονητική επίδραση κι άφθονη ρητίνη, θα ανταμειφθείτε καλά για τις προσπάθειές σας.

Fruit Spirit
Blueberry x White Widow
375 - 425 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 30% Indica 70%
475 - 525 gr/plant
175 - 220 cm
Αρχές Οκτώβρη
Διαύγεια

Αγορά Fruit Spirit

Haze

Η γενετική Haze είναι ένα άλλο παράγωγο της Sativa γενετικής Thai, μεταξύ άλλων γηγενών ποικιλιών—συγκεκριμένα εκείνων από την Κολομβία, το Μεξικό και την Ινδία. Προσφέροντας μια εντυπωσιακή επίδραση Sativa μαζί με ξεχωριστές γεύσεις μπαχαρικών, ντίζελ κι εσπεριδοειδών, η γενετική Haze θα φωτίσει την ημέρα κάθε χρήστη.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις ποικιλίες μας με επίκεντρο τη γενετική Haze που βασίζονται στην επιρροή της οικογένειας Thai.

Haze Berry

Haze Berry

Η Haze Berry είναι μια ζουμερή διασταύρωση Blueberry και Silver Shining Haze, διαθέτει ισχυρή επίδραση και προσφέρει εύκολη καλλιέργεια—τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Το υβρίδιο Silver Shining Haze είναι γνωστό ως "ο βασιλιάς των ποικιλιών Sativa", αν και πιθανώς ο όρος "βασίλισσα" θα ήταν πιο κατάλληλος. Χάρη στην επιρροή της γενετικής Thai που της δόθηκε και από τους δύο της γονείς, Blueberry και Haze, η Haze Berry διαθέτει 80% γενετική Sativa.

Παρόλα αυτά, η ποικιλία ανθίζει σχετικά γρήγορα σε—9–10 εβδομάδες—και προσφέρει 525–575g/m² στο τέλος αυτής της περιόδου σε καλλιέργεια εσωτερικού χώρου. Οι γεύσεις είναι ένας συνδυασμός βατόμουρου και βανίλιας με νότες γήινες και μπαχαρικών—και η επίδρασή της θα σας εκπλήξει. Μια ισχυρή εγκεφαλική εμπειρία αναμειγνύεται με μια βαθιά χαλάρωση του σώματος, δημιουργώντας ένα ευέλικτη και συναρπαστική επίδραση.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 Εβδομάδες
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Τέλη Οκτώβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Haze Berry

Silver Shining Haze

Shining Silver Haze

Η γενετική Haze έχει μια μακρά κι ένδοξη ιστορία και θέλαμε να συμμετέχει στη δράση! Αλλά αντί να δημιουργήσουμε απλώς άλλη μια ποικιλία Haze, σκεφτήκαμε να προσθέσουμε τη δική μας μικρή πινελιά σε αυτό και να δώσουμε στον κόσμο κάτι μοναδικό. Έτσι, βάλαμε και λίγη Indica μέσα. Επιλέξαμε τη Northern Light, μια από τις καλύτερες ποικιλίες Indica που υπάρχουν.

Αυτό μας έδωσε μια ποικιλία που είναι ταυτόχρονα ενεργητική και χαλαρωτική. Το μυαλό θα νιώθει διέγερση, ενώ ταυτόχρονα το σώμα θα μπορεί άνετα να χαλαρώσει. Όχι μόνο δεν έρχονται σε σύγκρουση, αλλά αυτά τα δύο χαρακτηριστικά αλληλοσυμπληρώνονται και δημιουργούν πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία.

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 Εβδομάδες
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Οκτώβρη
Βαρύ

Αγορά Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Η Amnesia Haze είναι ένα μια από τις πιο γνωστές ποικιλίες κάνναβης στον κόσμο και δικαιολογημένα. Με 70% γενετική Sativa, ήταν ένα πρώιμο υβρίδιο που παρείχε τα οφέλη της Sativa με κάποιες από τις ευκολίες της Indica. Για τους λάτρεις των ευχάριστων, ευφορικών εμπειριών, η Amnesia Haze είναι—και ίσως πάντα θα είναι—η απόλυτη αγαπημένη.

Όσον αφορά στη γεύση, είναι φρουτώδης με νότες λουλουδιών κι έχει αυτήν την κλασική γεύση εσπεριδοειδών που κρύβεται πίσω απ' όλα. Τα άνθη είναι επικαλυμμένα με ρητίνη, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τους λάτρεις των εκχυλισμάτων, των συμπυκνωμάτων ή απλώς των κολλώδων ανθών. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα διεγερτικά και η περιεκτικότητά της σε THC μπορεί να ξεπεράσει το 22%, εάν καλλιεργηθεί προσεκτικά. Αυτό την κάνει μια ποικιλία που προσφέρει πολλή ευχαρίστηση, αλλά και μια ποικιλία που πρέπει επίσης να αντιμετωπίζεται με σεβασμό.

Amnesia Haze
Original Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 Εβδομάδες
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Τέλη Οκτώβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Amnesia Haze

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Η διασταύρωση των Cannalope Haze x OG Chocolate Thai δημιούργησε τη δική μας Chocolate Haze. Επιδιώξαμε να δημιουργήσουμε μια ποικιλία που θα μπορούσε να προσφέρει μια ανταγωνιστική γλυκύτητα, παράλληλα με μια ισχυρή επίδραση. Και τα καταφέραμε!

Αυτή η ποικιλία έχει μια τεράστια επιρροή Sativa της τάξης του 95% και επίδραση που δικαιολογεί αυτό το γεγονός. Μπορείτε να αναμένετε μια ισχυρή επίδραση, με ευφορία κι εστιασμένη δημιουργικότητα. Ίσως να μην είναι μια ποικιλία για να ξεκινήσετε τη μέρα σας! Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να μαντέψετε ποια θα είναι η γεύση της Chocolate Haze, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο σοκολατένια αποδεικνύεται ότι είναι. Τα κύματα έντονης, θεϊκής γεύσης σοκολάτας κάνουν τη χρήση μια ευχάριστη εμπειρία.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 Εβδομάδες
THC: 20%
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Τέλη Οκτώβρη
Βαρύ

Αγορά Chocolate Haze

AK-47

Η ποικιλία AK-47, που δεν πρέπει να συγχέεται με το συνθετικό κανναβινοειδές με το ίδιο όνομα, είναι μια εμβληματική ποικιλία που συνδυάζει Ταϊλανδέζικη, Μεξικανική, Κολομβιανή κι Αφγανική γενετική επιρροή σ' ένα υπέρ-υβρίδιο Sativa. Με όνομα που είναι πολύ πιο εκφοβιστικό από την επίδραση που προσφέρει, μπορείτε να απολαύσετε μια δροσερή, διεγερτική επίδραση με τις ακόλουθες ποικιλίες που προέρχονται από την AK.

Royal AK

Royal AK

Για πολλούς, οι ποικιλίες AK είναι τα τέλεια υβρίδια. Η Royal AK προσφέρει 60% Sativa και 40% Indica γενετική και μπορείτε εύκολα να το καταλάβετε αυτό. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και την επίδραση, προσφέρει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους κι ως εκ τούτου είναι μια κλασική αγαπημένη ποικιλία των καλλιεργητών και των χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να αναμένετε μια ισχυρή χαλάρωση στο σώμα με εξίσου ισχυρή διέγερση του μυαλού. Επειδή είναι αρκετά ισχυρή, η επίδρασή της μπορεί να γίνει αρκετά έντονη αν το παρακάνετε, οπότε προχωρήστε αργά και σταθερά! Ευτυχώς, παρά το επιθετικό της όνομα, η Royal AK είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Οι γεύσεις ποικίλλουν, με τις νότες φρούτων και ντίζελ να κυριαρχούν.

Royal AK
Columbian, Mexican, Thai & Afghan
525 - 575 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 19%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
130 - 170 cm
Αρχές Οκτώβρη
Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση

Αγορά Royal AK

Royal AK Automatic

Royal AK Auto

Φανταστείτε όλα τα παραπάνω, αλλά σε σπόρους που ανθίζουν αυτόματα με κύκλο ζωής 12 εβδομάδων! Διασταυρώνοντας τη Royal AK με τη γενετική Ruderalis, φτιάξαμε ένα φυτό που είναι εύκολο να καλλιεργηθεί χωρίς να θυσιάσουμε κανένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της AK. Μπορείτε να αναμένετε τις ίδιες υπέροχες γεύσεις και μια μοναδική επίδραση.

Royal AK Auto
AK 47 x Ruderalis
275 gr - 350 gr
60 - 70 cm
6 - 8 Εβδομάδες
THC: 15%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
110 - 160 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Γέλιο, Παρακίνηση

Αγορά Royal AK Auto

OG Kush

OG Kush

Μία μίξη από Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush, η δική μας OG Kush είναι τόσο καλή, όσο μπορεί η κάνναβη να γίνει. Τώρα, είναι μια ποικιλία όπου κυριαρχεί η Indica, με μόνο 25% γενετική Sativa στον πυρήνα των κυττάρων της, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί λόγω του πόσο υπέροχη είναι.

Ένας λόγος για τη δημοτικότητά της είναι η ξεκάθαρα ανώτερη επίδρασή της, παρά το γεγονός ότι στη γενετική της κυριαρχεί η Indica. Έτσι, μπορείτε να αναμένετε μια ισχυρή ψυχική ανάταση, με μια υποκείμενη σωματική χαλάρωση για να το εξισορροπήσει λίγο. Οι μοναδικές γλυκές, γήινες γεύσεις είναι ένας άλλος λόγος για την ευρεία απήχησή της και θα σας συνιστούσαμε πραγματικά να τις απολαύσετε!

OG Kush
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
425 - 475 gr/m2
90 - 160 cm
7 - 9 Εβδομάδες
THC: 19%
Sativa 25% Indica 75%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Οκτώβριος
Ηρεμία, Χαρά

Αγορά OG Kush

Northern Light

Northern Light

Η γενεαλογία της Northern Lights είναι κάπως ασαφής, αλλά πιστεύεται ότι προέρχεται από μια άγρια ποικιλία γενετικής Thai και από μια ποικιλία γενετικής Afgan. Επομένως, αυτό το υβρίδιο είναι 100% Indica ή πολύ κοντά σε αυτό.

Καθώς έχει κερδίσει πολλά βραβεία, καλλιεργήθηκε κι αγαπήθηκε για δεκαετίες. Η Northern Lights είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της κάνναβης κι αξίζει να τη δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατό, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα.

Η δική μας ποικιλία Northern Light είναι γνωστή για την απίστευτα χαλαρωτική επίδρασή της στο σώμα, ενώ προσφέρει και μια μικρή διέγερση στο μυαλό—πράγμα ασυνήθιστο για μια ποικιλία Indica.

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση

Αγορά Northern Light

External Resources:
  1. Thailand’s Legendary Marijuana – The Diplomat https://thediplomat.com
Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
Αυτό το περιεχόμενο προορίζεται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι παρεχόμενες πληροφορίες προέρχονται από έρευνες που συλλέγονται από εξωτερικές πηγές

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.