Οδηγός Καλλιέργειας Κάνναβης από τη Royal Queen Seeds

Τα 7 Εύκολα Βήματα για την Καλλιέργεια ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ

Η νομιμοποίηση της κάνναβης εξαπλώνεται πλέον τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Γιούπι!! Αν και όχι επίσημα, η κάνναβη φαίνεται να είναι νόμιμη στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ευρώπης, ενώ ακόμη και στις περιοχές που δε θεωρείται νόμιμη, τουλάχιστον υπάρχει σίγουρα πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα σχετικά με το θέμα αυτό.

Εάν αποφασίσατε να καλλιεργήσετε τη δική σας κάνναβη, συγχαρητήρια! Σύντομα θα αποτελείτε μέρος μιας ταχέως αναπτυσσόμενης κουλτούρας. Πρόκειται για μια συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια τάση οικιακής καλλιέργειας μαριχουάνας.

Η καλλιέργεια της δικής σας κάνναβης είναι ένας διασκεδαστικός και οικονομικός τρόπος για να γεμίσετε τα βάζα σας με υψηλής ποιότητας μπουμπούκια. Η μαριχουάνα είναι ένα ανθεκτικό φυτό που μπορεί να επιβιώσει σε ποικίλα κλίματα, σε θερμοκήπια ή σε εξωτερικό χώρο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Video id: 484519466

Περιεχόμενα:

 1. Η κανναβη ειναι ενας καλος φιλος
 2. Βημα 1: επιλεγοντας τους σπορους κανναβης
 3. Βημα 2: βασικες αρχες κανναβης
 4. Βημα 3: φωτα για καλλιεργεια κανναβης σε εσωτερικο χωρο
 5. Βημα 4: βλαστηση και σποροφυτα κανναβης
 6. Bhma 5: η περιοδος βλαστησης της κανναβης
 7. Βημα 6: η περιοδος ανθοφοριας της υγιους κανναβης
  1. Τα διαφορετικά στάδια ανθοφορίας
 8. Βημα 7: η καταλληλη συγκομιδη, η αποξηρανση και η ωριμανση για την εξασφαλιση της καλυτερης ποιοτητας μπουμπουκιων
  1. Συγκομιδή του φυτού μαριχουάνας
  2. Το στέγνωμα και η ωρίμανση της κάνναβης
  3. Αποθήκευση των ώριμων μπουμπουκιών
 9. Τωρα που γνωριζετε ποσο ευκολο ειναι να καλλιεργησετε κανναβη, διαλεξτε μια ποικιλια
 10. Top 6 αγωνες cannabis που είναι εύκολο να αναπτυχθούν
  1. Green crack punch: μια γρηγορη ποικιλια sativa και ιδανικη για αρχαριους
  2. Easy bud: κατευθειαν στην ουσια
  3. Critical: ενας απλος νικητης
  4. White widow: κρυσταλλικη τελειοτητα
  5. Royal jack auto: κουβαλωντας την κληρονομια του jack herer
  6. Special queen 1: κορυφαια ποιοτητα σε χαμηλη τιμη

Η Κανναβη Ειναι Ενας Καλος Φιλος

Όπως όλες οι καλλιέργειες, έτσι και αυτή της κάνναβης απαιτεί μια καλλιεργητική δεξιότητα η οποία αναπτύσσεται μέσα στον χρόνο. Είναι εύκολο κανείς να αναπτύξει αυτή τη δεξιότητα, αλλά η σχετική εξειδίκευση απαιτεί μια ολόκληρη απολαυστική ζωή μαστούρας. Δεν υπάρχει λόγος να σας τρομάζει η ιδέα της προσωπικής καλλιέργειας. Η διαδικασία δεν είναι περίπλοκη και η οικονομική επιβάρυνση εξαρτάται από εσάς.

Η κατανόηση των βασικών αρχών καλλιέργειας της κάνναβης αποτελεί μια πολύ καλή αφετηρία για το νέο σας ταξίδι γνωριμίας με την καλλιέργεια μαριχουάνας για ιδιωτική χρήση. Οι συνειδητοποιημένες αποφάσεις που θα ληφθούν στην αρχή θα είναι καθοριστικές για την αύξηση των τελικών αποδόσεων. Τα παρακάτω 7 βασικά βήματα προσφέρουν εξαιρετικές θεμελιώδεις γνώσεις για να γίνετε ένας εξειδικευμένος καλλιεργητής μαριχουάνας.

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Βημα 1: Επιλεγοντας Τους Σπορους Κανναβης

Cannabis Seeds

Οι επιλογές είναι εκπληκτικές: Sativa, Indica, Ruderalis, πλήθος υβριδίων. Όλα είναι διαθέσιμα με ένα απλό κλικ. Ξέρετε τι σας αρέσει από την προσωπική σας εμπειρία. Ποιες ποικιλίες έχουν ικανοποιήσει τα γούστα σας στο παρελθόν; Ποιες ποικιλίες έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές για τη θεραπεία της δικής σας πάθησης; Αυτές οι ποικιλίες είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή- τουλάχιστον για αρχή.

Λαμβάνοντας υπόψη και το προσωπικό σας γούστο, σκεφτείτε τώρα και τις συνθήκες καλλιέργειας. Η καλλιέργεια θα γίνει σε κάποιο μικρό ντουλάπι; Σε αυτή την περίπτωση, μήπως τα μικρού μεγέθους φυτά, γρήγορης ανάπτυξης όπως ''οι ποικιλίες αυτό-άνθισης'': ή ''οι ποικιλίες Indica'': αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου; Ή μήπως διαθέτετε έναν ωραίο μεγάλο κήπο, όπου μπορείτε να φυτέψετε μεγαλύτερο αριθμό σπόρων κατευθείαν στο έδαφος ή σε μια μεγάλη γλάστρα; Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να δοκιμάσετε να καλλιεργήσετε πιο ογκώδη φυτά όπως οι ποικιλίες "Haze".

Βημα 2: Βασικες Αρχες Κανναβης

Cannabis Fundamentals

Η ιδανική ανάπτυξη κάνναβης που προσφέρει τα αγαπημένα σας ζουμερά μπουμπούκια, προαπαιτεί τη συμμόρφωση με κάποιες βασικές αρχές.

☀️ ΦΩΣ

Για υγιή βλάστηση, η μαριχουάνα χρειάζεται πάνω από 12 ώρες φωτός σε διάστημα 24 ωρών. Σε εσωτερικό χώρο αυτό μπορεί να ρυθμιστεί με χρονοδιακόπτες. Σε εξωτερικό χώρο η βλάστηση θα πρέπει να αναβληθεί, έως ότου το φυτό μπορεί να είναι εκτεθειμένο σε φως για πάνω από 12 ώρες, έτι ώστε να δέχεται άμεσα τουλάχιστον 8 ώρες ηλιακού φωτός κάθε μέρα.

🌱 ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ

Οι οργανικοί καλλιεργητές χρησιμοποιούν συγκεκριμένα είδη χώματος κάθε φορά σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Το χώμα όμως δεν είναι η μοναδική επιλογή. Τα ουδέτερα μέσα που εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από θρεπτικά συστατικά περιλαμβάνουν: κοκοφοίνικα, περλίτη, βερμικουλίτη ή πετροβάμβακα. Οι αεροπονικές, οι καθαρά υδροπονικές ή οι καλλιέργειες σε βαθύ διάλυμα, ουσιαστικά δε χρησιμοποιούν κάποιο καλλιεργητικό μέσο. Έτσι, η ρίζα λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά απευθείας από το θρεπτικό διάλυμα.

💨 ΑΕΡΑΣ

Για ενδυνάμωση των κλαδιών και σωστή ανταλλαγή αερίων η κάνναβη χρειάζεται φρέσκο κινούμενο αέρα. Σε εξωτερικό χώρο αυτό είναι εφικτό μέσω του φυσικού αέρα διαφόρων εντάσεων. Σε εσωτερικό χώρο τα φυτά θα χρειαστούν καθαρό αέρα που μπορεί να εξασφαλιστεί μέσω ειδικού εξοπλισμού απομάκρυνσης του ξηρού αέρα και μέσω κάποιου ανεμιστήρα για την ανανέωση του αέρα. Τα περιβάλλοντα που δεν "αναπνέουν" συνήθως ελκύουν παράσιτα, και προκαλούν μούχλα και ασθενή ανάπτυξη. Η συσσώρευση αναρροφούμενων αερίων σίγουρα θα κλονίσει την ανάπτυξη των φυτών.

💧 ΝΕΡΟ

Όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, έτσι και η κάνναβη χρειάζεται νερό για να αναπτυχθεί, να ευδοκιμήσει και να διεκπεραιώσει τις βιολογικές λειτουργίες της. Εάν ζείτε κάπου όπου υπάρχουν τακτικές βροχοπτώσεις, η φύση θα μεριμνήσει από μόνη της για την εξωτερική καλλιέργειά σας. Τα μεγάλα φυτά κάνναβης ως γνωστόν διψούν πολύ, επομένως εάν έχετε επιλέξει τέτοια φυτά θα πρέπει να τα ποτίζετε ανάμεσα στις βροχοπτώσεις.

Σε εσωτερικό χώρο το νερό αποτελεί το μέσο που μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά στο φυτό. Το νερό άρδευσης χρησιμοποιείται συχνά στα υδροπονικά συστήματα καλλιέργειας και στις καλλιέργειες που δε χρησιμοποιείται το χώμα ως καλλιεργητικό μέσο. Το pH του νερού σας είναι πολύ σημαντικό. Ο προσεκτικός καλλιεργητής κάνναβης διαθέτει έναν αξιόπιστο μετρητή pH, ως ένα από τα βασικά εργαλεία του.

🌡️ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Η κάνναβη είναι ένα πολύ ανθεκτικό φυτό, το οποίο μπορεί να επιβιώσει τόσο σε κρύα όσο και σε ζεστά κλίματα. Όπως είναι όμως αναμενόμενο, μπορεί να ενοχληθεί και να γίνει δυσλειτουργικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Η κάνναβη μπορεί να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά από την υπερβολική ψύξη ή ζέστη, αντίστοιχα. Μπορεί να σταματήσει να αναπτύσσεται ή απλά να παραμένει σε αδράνεια. Θα ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί επιβίωσής της εάν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι 27 βαθμοί Κελσίου είναι η ιδανική θερμοκρασία για τη δυναμική ανάπτυξη της κάνναβης. Σε εσωτερικό χώρο η διατήρηση της θερμοκρασίας σε αυτά τα επίπεδα είναι εύκολα εφικτή μέσω της χρήσης ανεμιστήρων, air condition και θερμαινόμενων ή κρύων επιθεμάτων. Τα φώτα σίγουρα θα παράγουν θερμότητα, η οποία θα πρέπει να μετριαστεί.

Σε εξωτερικό χώρο θα πρέπει να κινηθείτε λαμβάνοντας υπόψη τις κλιματικές συνθήκες της εκάστοτε περιόδου. Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από κάποια εφαρμογή που δείχνει τον κύκλο του ήλιου ή από κάποιο διάγραμμα που θα εξασφαλίζει ασφαλείς χρονικά επιλογές. Εάν η κάνναβη φυτευτεί πρόωρα, το φυτό θα μπει κατευθείαν στη φάση της ανθοφορίας και θα συνεχίσει την ανάπτυξη του όταν αυξηθεί το φως του ήλιου. Αυτό δεν είναι επιθυμητό, καθώς τα λουλούδια δε θα σχηματιστούν σωστά. Από την άλλη, εάν η κάνναβη φυτευτεί πολύ αργά, το αποτέλεσμα θα είναι μικρά σε μέγεθος φυτά με λιγότερα άνθη.

✨ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 

Όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, έτσι και η κάνναβη χρειάζεται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί σωστά. Ένα καλό, εύθρυπτο μείγμα χώματος που είναι πλούσιο σε λίπασμα, ζωντανούς οργανισμούς, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μπορεί να παρέχει στα φυτά σας αρκετή τροφή για ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους.

Ποτίζοντας με "τσάι κομποστοποίησης":/blog-veganic-cannabis-cultivation-takes-organic-to-a-whole-new-level-n332 και άλλα οργανικά μείγματα όπως η μελάσα ή τα γεύματα φτερών, εξασφαλίζετε την βέλτιστη ποιότητα του εδάφους και την υγιή ανάπτυξη των φυτών.

Με την υδροπονική καλλιέργεια ή με την καλλιέργεια σε αδρανή μέσα ''εξασφαλίζετε '':/blog-how-to-use-cannabis-nutrients-n329 προκατασκευασμένα θρεπτικά μείγματα για όλη την ζωή του φυτού. Συνήθως αυτά είναι προσαρμοσμένα ειδικά για την καλλιέργεια μαριχουάνας. Υπάρχουν προσαρμοσμένα παρασκευάσματα αποκλειστικά για οποιοδήποτε ουδέτερο μέσο επιλέξετε.

🌫️ ΥΓΡΑΣΙΑ

Σε εξωτερικό χώρο ο παράγοντας αυτός δε είναι δυνατό να ελέγχεται, καθώς τα επίπεδα υγρασίας εξαρτώνται αποκλειστικά από το εκάστοτε κλίμα. Το θετικό είναι ότι τα ποικίλα επίπεδα υγρασίας και οι απαραίτητες βιολογικές λειτουργίες προσαρμοστικότητας που πυροδοτούνται σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον ανάπτυξης, καθιστούν τα φυτά σας εξαιρετικά ανθεκτικά!

Ο έλεγχος της υγρασίας σε εσωτερικό χώρο είναι πολύ σημαντικός από τη στιγμή που φυτεύεται ο σπόρος μέχρι την περίοδο ανθοφορίας. Τα φύλλα απελευθερώνουν ατμοσφαιρική υγρασία ως μέρος των καθημερινών τους λειτουργιών. Η ''εξισορρόπηση'':/blog-indoor-cannabis-growing-relative-humidity-and-temperatures-n243 της υγρασίας αποτρέπει τα παράσιτα και την ανάπτυξη μούχλας στο άμεσο περιβάλλον του φυτού.

Όπου και αν γίνει η καλλιέργεια (ντουλάπα, σκηνή, δωμάτιο, στο έδαφος, σε γλάστρες, ακόμη και με ''συγκαλλιέργεια φυτών'': η μαριχουάνα θα πρέπει να ικανοποιήσει όλες τις παραπάνω ανάγκες της έτσι ώστε να αναπτυχθεί σωστά και να μπορέσει να σας προσφέρει άνθη πλούσια σε ρητίνη.

Βημα 3: Φωτα Για Καλλιεργεια Κανναβης Σε Εσωτερικο Χωρο

Cannabis Lighting

Μετά τη νομιμοποίηση της κάνναβης έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι ''επιλογές φωτών'':/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 και θαλάμων ανάπτυξης για την καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο. Η επιλογή εξαρτάται πλέον από την οικονομική ευχέρεια του καθενός.

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ 

Έτοιμα, πρακτικά, πλήρως προσαρμοσμένα ντουλάπια καλλιέργειας κάνναβης, φτιαγμένα από ειδικούς με δεκαετίες εμπειρίας, είναι πλέον διαθέσιμα. Εάν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια τότε οι επιλογές είναι πολλές. Φώτα, ανεμιστήρες, ξεχωριστοί κλώνοι, θάλαμοι λαχανικών και λουλουδιών, χρονοδιακόπτες, και φίλτρα άνθρακα. Όλα διαθέσιμα για να πειραματιστείτε και να επωφεληθείτε.

ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΣΕΠΗ

Υπάρχει και η εναλλακτική ενός πολύ απλού αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικού CFL (Συμπαγής Λαμπτήρας Φθορισμού) ή ενός μικρού πάνελ LED (Δίοδος Εκπομπής Φωτός) , με εγκατάσταση που κοστίζει λιγότερο από 300 δολάρια (262.95 ευρώ). Υπάρχουν και φώτα που ενδείκνυνται για μικρούς χώρους, όπως ένα ντουλάπι. Μια καλή επιλογή είναι οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού όπως οι λάμπες T5, οι οποίες διατίθενται σε μια σειρά από φάσματα για βλάστηση και ανθοφορία.

Τα πιο συνηθισμένα φώτα για καλλιέργειες είναι οι HPS (Λάμπες Νατρίου Υψηλής Πίεσης) και οι ΜΗ (Λαμπτήρες Μεταλλικών Αλογονιδίων). Μια λάμπα HPS 1000W με ανακλαστήρα μπορεί άνετα να καλύψει τον φωτισμό ενός χώρου 1,5 χ 1,5 μέτρο , εξασφαλίζοντας εξαιρετική ανάπτυξη των φυτών. Παρομοίως, μια λάμπα ΜΗ 600W , μπορεί να φωτίσει ικανοποιητικά έναν χώρο ίδιου μεγέθους, προσφέροντας το τέλειο άνθος στο τέλος του κύκλου ανθοφορίας.

Η θερμότητα που εκπέμπεται από τα φώτα αυτά πρέπει να ''ληφθεί υπόψη''. Εάν δεν μεριμνήσετε για τη μείωση της θερμοκρασίας του χώρου, θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες όσον αφορά στην υγιή ανάπτυξη της κάνναβης.

Βημα 4: Βλαστηση Και Σποροφυτα Κανναβης

Cannabis Seedlings

Η πραγματική περιπέτεια, κατά τη διάρκεια καλλιέργειας της κάνναβης, ξεκινά από τη ''βλάστηση'' :/content/45-germinating του σπόρου. Κάθε υγιής σπόρος περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανάπτυξη της ποικιλίας που έχετε επιλέξει. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι κατάλληλες συνθήκες και ο κύκλος ζωής του θα ξεκινήσει. Οι σπόροι δε θα φυτρώσουν έως ότου ικανοποιηθούν 3 βασικές ανάγκες τους: νερό, κατάλληλη θερμοκρασία (ζεστασιά) και καλή τοποθεσία.

Η καλλιέργεια της κάνναβης αποτελεί μια οργανική διαδικασία, χωρίς αυστηρούς κανόνες. Δεν είναι απαραίτητη η υιοθέτηση κάποιας σειράς προκαθορισμένων βημάτων. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μια τέχνη που κανείς κατακτά σταδιακά. Υπάρχουν διάφορες, εξίσου αποτελεσματικές μέθοδοι για την ''προ-βλάστηση της κάνναβης'':. Σταδιακά θα ανακαλύψετε τη μέθοδο που σας βολεύει και σας ταιριάζει καλύτερα.

1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Τοποθετήστε τους σπόρους σας κατευθείαν μέσα στο καλλιεργητικό μέσο της επιλογής σας, αποφεύγοντας το απρόσμενο σοκ της μεταφύτευσης. Συνήθως, είναι πιο βολικό η προ-βλάστηση να γίνεται σε μια μικρή γλάστρα με το επιθυμητό καλλιεργητικό μέσο και έπειτα να μεταφέρεται το σπορόφυτο στον κήπο ή σε μια μεγαλύτερη γλάστρα.

2. ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ

Οι σπόροι τοποθετούνται σε ένα βρεγμένο χαρτί, πάνω σε ένα πιάτο, σε ένα σκοτεινό και ζεστό μέρος. Συνήθως σκεπάζονται με πλαστικό ή με ένα βαθύ πιάτο για να διατηρηθούν τα κατάλληλα επίπεδα ενυδάτωσης και υγρασίας. Μετά από μερικές ημέρες- το πολύ μια εβδομάδα- οι σπόροι σας θα έχουν βλαστήσει.

3. JIFFIES, ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝO ΑΔΡΑΝΕΣ ΜΕΣΟ (PLUGS) ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ

Αποτελούν την πιο πρακτική λύση, καθώς μπορείτε να έχετε μέχρι και 50 σπόρους να προ-βλασταίνουν σε πολύ μικρό χώρο. Μόλις φυτρώσουν οι σπόροι, μπορούν να μεταφυτευθούν στην τελική τους τοποθεσία για να αναπτυχθούν περαιτέρω, χωρίς να προκληθεί ζημιά στις ρίζες.

4. ΣΕ ΝΕΡΟ

Απλά μουλιάστε τους σπόρους σας σε νερό εμπλουτισμένο με ένζυμα έως ότου δείτε την κεντρική ρίζα να εμφανίζεται. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τους σπόρους σας στο μέσο που επιθυμείτε. Μετά από περίπου μια εβδομάδα, το βλαστάρι θα έχει δυναμώσει και θα έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια.

5. ΣΤΑΘΜΟΙ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ

Προσφέροντας ουσιαστικό έλεγχο των παραγόντων που επηρεάζουν το περιβάλλον (υγρασία και θερμοκρασία), οι σταθμοί βλάστησης μπορούν να επιταχύνουν την περίοδο βλάστησης.

Όταν το φυτό σας εμφανιστεί στην επιφάνεια και οι κοτυληδόνες σπάσουν τον φλοιό του σπόρου, οδηγώντας στο άνοιγμα των πρώτων φύλλων, ξεκινά και η διαδικασία της φωτοσύνθεσης. Σε αυτό το στάδιο έχετε αποκτήσει πλέον ένα πραγματικό βλαστάρι μαριχουάνας, το οποίο προορίζεται να γίνει είτε ένα μικρό ρητινώδες φυτό εσωτερικού χώρου, είτε ένα ανθισμένο δέντρο εξωτερικού χώρου.

Bhma 5: Η Περιοδος Βλαστησης Της Κανναβης

Vegetative Cannabis Growth

Από τη στιγμή που το φως συναντά τα πράσινα φύλλα, ξεκινά οριστικά πια η φωτοσύνθεση. Έχει αρχίσει να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός των φυτών σας και το στάδιο βλάστησης έχει πλέον ξεκινήσει.

ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Τα φώτα ρυθμίζονται έτσι ώστε να προσφέρουν 18 ώρες μέρας και 6 ώρες νύχτας. Η ρύθμιση αυτή δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με την πραγματική διαδοχή ημέρας και νύχτας, αλλά προσαρμόζεται στο δικό σας πρόγραμμα. Εξάλλου η χρήση ηλεκτρικού ρεύματος εκτός ωρών αιχμής, εάν για παράδειγμα διαθέτετε νυχτερινό ρεύμα, μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Τα φυτά σας θα είναι χαρούμενα εάν βρίσκονται μέσα σε ''οργανικό χώμα'':/blog-create-your-own-soil-mix-for-cannabis-n75 ή εάν τρέφονται με θρεπτικά συστατικά ειδικά προσαρμοσμένα για το στάδιο βλάστησης. Ο άφθονος αέρας από ανεμιστήρες διατηρεί τη θερμοκρασία στα κατάλληλα επίπεδα, ενδυναμώνοντας τα νεαρά φυτά σας. Η φωτοσύνθεση μπορεί να ενισχυθεί προσθέτοντας ''διοξείδιο του άνθρακα'':/blog-co-to-increase-marijuana-production-n353 στο άμεσο περιβάλλον του φυτού. Η εκπαίδευση του φυτού που δεν διαταράσσει την ηρεμία του, καθώς και η αξιοποίηση της μεθόδου εκπαίδευσης ''scrogging'':, μπορούν να ενισχύσουν τη γρήγορη ανάπτυξη και να ενδυναμώσουν την κάνναβη σε εσωτερικό χώρο.

ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ: Η ''κάνναβη μεγαλώνει γρήγορα'':, από τη στιγμή που αυξάνονται οι ώρες φωτός της ημέρας, δηλαδή από την Άνοιξη έως και το Καλοκαίρι. Μία ρίζα που μεγαλώνει χωρίς περιορισμούς και τα ''καλά γονίδια'':, μπορούν να επιτρέψουν σε ένα φυτό να φτάσει τα 3 με 4 μέτρα σε ύψος, κατά τη διάρκεια του σταδίου βλάστησης.

Τα περισσότερα ''σύγχρονα φυτά'':/blog-the-basics-of-outdoor-growing-part-1-n240 κλαδεύονται συνεχώς, με σκοπό την οριζόντια ανάπτυξή τους, καθ' όλη την διάρκεια ανάπτυξης τους. Αυτό οδηγεί στη δημιουργία μιας σχεδόν επίπεδης επιφάνειας, η οποία είναι γεμάτη ομοιογενή μπουμπούκια, κατά την περίοδο ανθοφορίας. Η βλάστηση της κάνναβης θα εξακολουθήσει να υφίσταται για όσο το φως της ημέρας διαρκεί για πάνω από 12 ώρες. Όσο πιο μακριά βρίσκεται κανείς από τον ισημερινό, τόσο πιο σύντομο θα είναι το στάδιο βλάστησης, που προηγείται της ανθοφορίας.ç

❔ Πόσο διαρκεί το στάδιο βλάστησης;

Το στάδιο βλάστησης μπορεί να διαρκέσει ''όσο θέλετε εσείς'':/blog-how-to-grow-cannabis-from-seed-under-12-12-lighting-n330. Εξαρτάται από το αν θέλετε πολλά μικρά φυτά να καταλαμβάνουν τον χώρο σας, όπως συμβαίνει υιοθετώντας την μέθοδο ανάπτυξης ''Screen of Green'':/content/44-telling-your-sog-from-your-scrog ή εάν θέλετε λιγότερα και μεγαλύτερα φυτά, με σκοπό την παραγωγή μεγάλων ανθών.

Βημα 6: Η Περιοδος Ανθοφοριας Της Υγιους Κανναβης

Vegetative Cannabis Growth

Οι όροι ''blooming'':/content/46-the-blooming-phase, 'flowering' και 'budding', αναφέρονται στην ίδια περίοδο ανάπτυξης του φυτού της μαριχουάνας. Οι επόμενοι μήνες θα διεγείρουν την αίσθηση της όσφρησης σας, καθώς πολλά αρώματα θα αναδυθούν. Επίσης, σιγά -σιγά αρχίζουν να αποκαλύπτονται ενδιαφέροντα λουλουδένια μοτίβα, τα οποία εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας που έχετε επιλέξει. Η περίοδος ανθοφορίας, αμέσως μετά από το στάδιο βλάστησης, χωρίζεται σε διακριτά στάδια, κοινά σε όλα τα φυτά κάνναβης.

Σε εξωτερικό χώρο τα πρώτα άνθη μπορεί να παρατηρηθούν όταν η ζέστη του Καλοκαιριού αρχίζει να υποχωρεί και σιγά σιγά φτάνει το Φθινόπωρο. Σε εσωτερικό χώρο, η έναρξη της ανθοφορίας είναι στο δικό σας χέρι, καθώς ξεκινά όταν ρυθμιστεί το φως ώστε να υπάρχουν 12 ώρες μέρας και 12 ώρες νύχτας. Ανάλογα με το είδος της κάνναβης, η ανθοφορία μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα τριών διαφορετικών χαρακτηριστικών της.

Ανάλογα με το είδος της, η κάνναβη αντιδρά σε ορμονικές αλλαγές, που οδηγούν στη συνέχιση της βλάστησης ή στην έναρξη της ανθοφορίας. Υπάρχουν δύο είδη ορμονικών αλλαγών: H APD και η αυτόματη ανθοφορία.

 1. Τα φυτά APD (απόλυτα εξαρτημένα από το φως) ή αλλιώς όπως είναι κοινώς γνωστά τα φυτά φωτοπεριόδου, καθορίζονται από μια ορμόνη η οποία έχει ανάγκη το φως για να συνεχιστεί η βλάστηση. Όταν αυτή η ορμόνη είναι ενεργή, εμποδίζει την ανθοφορία. Καθίσταται ανενεργή όταν τα επίπεδα φωτός είναι χαμηλά και καθώς μεγαλώνει η διάρκεια της νύχτας. Δώδεκα ή παραπάνω ώρες νύχτας, επιτρέπουν την ανθοφορία.
 2. Στις ποικιλίες αυτόματης ανθοφορίας, αυτή η ορμόνη εξαρτάται από την ηλικία του φυτού. Ανάλογα με το είδος του φυτού, αυτό θα σταματήσει να την παράγει φτάνοντας σε μια συγκεκριμένη ηλικία και η ανθοφορία θα ξεκινήσει ανεξάρτητα από το διαθέσιμο φως. Η ανθοφορία μπορεί να ξεκινήσει και δύο εβδομάδες μετά τη βλάστηση.

Τα Διαφορετικά Στάδια Ανθοφορίας

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ

Από την αρχή της περιόδου ανθοφορίας, μπορεί κανείς να διακρίνει μια αισθητή διαφορά στο μοτίβο ανάπτυξης του φυτού. Πλέον δεν υπάρχει η συμμετρία ενός κεντρικού άξονα που επιχειρεί να επεκταθεί μόνο προς τα επάνω σε μια ευθεία γραμμή, όπως παρατηρείται στην περίοδο βλάστησης. Τώρα τα κλαδιά ακολουθούν μια ζικ-ζακ πορεία και υπάρχουν μικρότερες αποστάσεις μεταξύ των κόμβων. Η διαφοροποίηση είναι εύκολα διακριτή.

ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ

Η ανθοφορία ακολουθεί τα ίδια στάδια σε όλα τα είδη κάνναβης, αλλά το κάθε φυτό μένει σε αυτά για διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Η γρήγορη Indica θα έχει ωριμάσει και θα είναι έτοιμη για κατανάλωση, πολλές εβδομάδες πριν από μια Sativa αργής ωρίμανσης.

Λίγο καιρό μετά τη διαφοροποίηση, θα αρχίσουν να σχηματίζονται κανονικά άνθη. Κάλυκες θα εμφανιστούν στις διακλαδώσεις του φυτού, οι οποίοι γρήγορα θα μεταμορφωθούν σε φούσκες γεμάτες ύπερους. Ήδη θα έχει αρχίσει να εμφανίζεται η πολυ-αναμενόμενη ρητίνη στα νεαρά τριχίδια του ύπερου, στους κάλυκες και στην επιφάνεια των φύλλων.

Οι φούσκες των καλύκων αρχίζουν να μακραίνουν σε μήκος. Αυτό αφήνει χώρο στις φρέσκες, φωτεινές συστάδες και στα φύλλα των μπουμπουκιών. Σε αντίθεση με τα αρχικά φύλλα που μοιάζουν γεμάτα κρυστάλλους, αυτά τα νέα φύλλα είναι πιο χοντρά, μικρότερα και συχνά ιδιαίτερα πτυχωτά και γεμάτα τριχίδια. Σταδιακά απορροφώνται από τις διογκωμένες συστάδες των ανθών.

Μετά από μερικές εβδομάδες αυτές οι συστάδες ανθών πολλαπλασιάζονται σχηματίζοντας τεράστιες δομές γεμάτες τριχίδια ρητίνης. Με την περαιτέρω ωρίμανση, οι κάλυκες και τα τριχίδια διογκώνονται από την αυξημένη ποσότητα της επιθυμητής ρητίνης. Σύντομα φτάνει η πλήρης ωρίμανση.

Βημα 7: Η Καταλληλη Συγκομιδη, Η Αποξηρανση Και Η Ωριμανση Για Την Εξασφαλιση Της Καλυτερης Ποιοτητας Μπουμπουκιων

Curing Cannabis

Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, δε χρειάζεται ενίσχυση του φυτού με θρεπτικές ουσίες και συστήνεται να γίνεται ''ψεκασμός ξεπλύματος'': με φρέσκο νερό. Η τακτική αυτή εγγυάται μια αγνή γεύση, απαλλαγμένη από την επίγευση θρεπτικών ουσιών και αλάτων.

❔ Πότε έχει Ωριμάσει η Κάνναβη Μου;

Πλέον οι ύπεροι είναι γεμάτοι ''τριχίδια'': και συρρικνώνονται αλλάζοντας χρώμα. Ανάλογα με το είδος, το χρώμα μπορεί να είναι: Βαθύ πορτοκαλί, μωβ, καφέ ή κόκκινο. Οι διογκωμένοι σάκοι ρητίνης του φυτού αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα περνώντας από διάφορες αποχρώσεις. Αρχικά έχουν διαφανές χρώμα και στη συνέχεια αποκτούν γαλακτερό χρώμα το οποίο τελικά γίνεται πορτοκαλί. Οι συστάδες ανθών είναι τόσο διογκωμένες που μοιάζουν να έχουν γυρίσει προς τα έξω.

Αυτά τα σημάδια προειδοποιούν ότι είναι ώρα για ''συγκομιδή'':. Έφτασε λοιπόν επιτέλους η ώρα για να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Για υψηλότερη περιεκτικότητα σε THC, η συγκομιδή πρέπει να γίνεται όταν τα τριχίδια είναι 20-30% πορτοκαλί. Για ένα πιο διευρυμένο κανναβινοειδές προφίλ, η συγκομιδή πρέπει να γίνεται όταν τα τριχίδια είναι 60-80% πορτοκαλί. Να είστε προσεκτικοί στο σημείο αυτό, καθώς η χρονική διαφορά μπορεί να είναι μόλις ένα 24ωρο.

Συγκομιδή του Φυτού Μαριχουάνας

Δεν υπάρχει κάποιος ''συγκεκριμένος τρόπος συγκομιδής'':/content/48-harvest-time. Πρέπει να μάθετε μέσα από τον πειραματισμό.

Κάποιοι επιλέγουν να αφαιρέσουν όλα τα φύλλα, όσο το φυτό είναι ακόμη ζωντανό, χωρίς να πειράξουν τον κεντρικό άξονα του και στη συνέχεια αρχίζουν να το κόβουν σε μικρότερα τμήματα. Κάποιοι κρεμούν τα κλαδιά για να στεγνώσουν, ενώ άλλοι επιλέγουν να απλώσουν μόνο τα μπουμπούκια πάνω σε χαρτοσακούλες. Άλλοι πάλι αφαιρούν μόνο τα μικρά φύλλα που έχουν κρυστάλλους και έπειτα προχωρούν στο κόψιμο και στο κρέμασμα ολόκληρου του φυτού.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες, με εξαίρεση το ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό σας. Τα ευαίσθητα τριχίδια πρέπει να ενοχληθούν όσο το δυνατόν λιγότερο.

Dry Cure Buds

Το Στέγνωμα και η Ωρίμανση της Κάνναβης

Στεγνώστε τα μπουμπούκια σας σε σκοτεινό και δροσερό μέρος με ελάχιστη υγρασία. Ιδανικά, αυτή η διαδικασία είναι αργή και πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Πραγματοποιήστε τακτικούς ελέγχους για να εντοπίσετε τυχόν υπερβολική ξηρότητα ή μούχλα

Όταν το φυτό αποξηρανθεί, τα λεπτά κλαδιά θα σπάνε εύκολα, ενώ τα χοντρά κλαδιά θα είναι ακόμη σχετικά ευλύγιστα.

Η χλωροφύλλη υποχωρεί και το πράσινο της ανάπτυξης έχει αντικατασταθεί με χρώματα χαρακτηριστικά του κάθε είδους. Τα πραγματικά χρώματα των μπουμπουκιών που ίσως προκύψουν είναι: Καφέ - κίτρινο, μαύρο, σκούρο καφέ, ανοιχτό πράσινο, βαθύ μπλε και μωβ.

Αποθήκευση των Ώριμων Μπουμπουκιών

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να γεμίσετε, χωρίς να συμπιέσετε το περιεχόμενο, ένα γυάλινο βάζο με τον θησαυρό σας και να το σφραγίσετε καλά. Θα πρέπει να ανοίγετε το καπάκι μια φορά την ημέρα για τις πρώτες δύο εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο φεύγει η υγρασία που μπορεί να οδηγήσει σε μούχλιασμα των μπουμπουκιών. Όταν νιώθετε στεγνά τα μπουμπούκια ξεκινήστε να ανοίγετε το βάζο μόνο μια φορά την εβδομάδα. Δεν θα θέλατε σε καμία περίπτωση όλη η σκληρή δουλειά σας να πάει χαμένη λόγω απροσεξίας σε αυτό το στάδιο.

❔ Πόσος Χρόνος Απαιτείται για την Ωρίμανση της Κάνναβης;

Ο χρόνος ωρίμανσης ορίζεται από εσάς. Οι ψυχοτρόπες ενώσεις αποβάλλουν μόρια νερού όταν υπάρχει σωστή ωρίμανση και έτσι γίνονται πιο ψυχοδραστικές. Αυτό απαιτεί διάστημα τουλάχιστον 6 εβδομάδων, όταν υπάρχει ωρίμανση κάτω από ιδανικές συνθήκες. Όσο μεγαλύτερη η διάρκεια ωρίμανσης, τόσο πιο ήπιο το αποτέλεσμα. Τα βάζα πρέπει να διατηρούνται σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος, καθώς το THC μετατρέπεται σταδιακά σε άλλα κανναβινοειδή εάν εκτίθεται σε φως.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πόσο στεγνά είναι τα μπουμπούκια σας, κάντε δοκιμές για να έχετε ένα σημείο αναφοράς στο μέλλον. Η στεγνή κάνναβη δεν γίνεται αισθητή ως απολύτως ξηρή λόγω του ότι η ρητίνη είναι κηρώδης. Γρήγορα, όμως, θα εξοικειωθείτε με τη διαδικασία.

Το να απολαύσετε τη δική σας σωστά καλλιεργημένη κάνναβη, δεν είναι μια δύσκολη υπόθεση. Με λίγη προσοχή και υπομονή, ακόμα και σε έναν μικρό χώρο, μπορούν να γίνουν θαύματα.

Σας ευχόμαστε, λοιπόν, μια απολαυστική καλλιέργεια χωρίς προβλήματα, φίλοι μας!

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Τωρα Που Γνωριζετε Ποσο Ευκολο Ειναι Να Καλλιεργησετε Κανναβη, Διαλεξτε Μια Ποικιλια

Η επιλογή της ποικιλίας που θα καλλιεργήσετε είναι ίσως το πιο κρίσιμο σημείο πριν την πραγματική καλλιέργεια. Υπάρχουν εκατοντάδες, διαθέσιμες ποικιλίες στην αγορά και πιθανόν άλλες τόσες οι οποίες είναι άγνωστες. Η επιλογή της κατάλληλης ποικιλίας μπορεί να γίνει μια περίπλοκη διαδικασία. Γι΄αυτό σας ετοιμάσαμε πολλαπλές top 10 λίστες ώστε να σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες ποικιλίες σε κάθε κατηγορία.

Η λίστα με τις 10 καλύτερες αυτοφυείς ποικιλίες κάνναβης περιλαμβάνει είδη όπως η Royal Gorilla Automatic, η Royal Cookies Automatic και η Northern Light Automatic. Οι αυτοφυείς ποικιλίες είναι ιδανικές για αρχάριους καλλιεργητές, αλλά και για πιο έμπειρους που θέλουν μια γρήγορη συγκομιδή. Φτάνουν στην άνθιση μέσα σε οκτώ εβδομάδες, έχουν διαχειρίσιμο μέγεθος και δεν τραβούν την προσοχή.

Οι καλλιεργητές που θέλουν να έχον μεγάλες σοδειές μπορούν να ρίξουν μια ματιά στις 10 καλύτερες θηλυκοποιημένες ποικιλίες μας. Η λίστα περιέχει είδη όπως η Power Flower, η Amnesia Haze, και η White Widow. Απολαύστε αυτά τα εκλεκτά γενετικά χαρακτηριστικά. Θα βρείτε χαλαρωτικά είδη Indica και ενεργητικά Sativa. Αυτές οι ποικιλίες χρειάζονται αλλαγή στον κύκλο φωτός, ώστε να επιτευχθεί η άνθιση και συνήθως προσφέρουν μεγαλύτερα επίπεδα κανναβινοειδών και υψηλότερες σοδειές από τις ποικιλίες αυτο-άνθισης.

Το αίσθημα ευφορίας δεν είναι ο μόνος λόγος για να καπνίσει κάποιος κάνναβη. Τα διαφορετικά επίπεδα αρωματικών τερπενίων μπορούν να προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στις αισθήσεις. Η λίστα με τις 10 πιο νόστιμες ποικιλίες κάνναβης μας, σας παρέχει τα πιο γευστικά είδη που υπάρχουν στην αγορά, όπως η Fruit Spirit, η Fat Banana και η Haze Berry. Αυτές οι ποικιλίες παρέχουν εξαιρετικά απολαυστικές γεύσεις με κάθε τζούρα. Χρησιμοποιήστε τες για να παρασκευάσετε αποστάγματα και βρώσιμα είδη, δίνοντας μια εύγευστη νότα στις δημιουργίες σας.

Τα Kush γενετικά χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα πιο περιζήτητα και πολύτιμα στον κόσμο της κάνναβης. Προέρχονται από ποικιλίες που κατάγονται από τα βουνά Hindu Kush και διαθέτουν εξαιρετικά χαλαρωτικές, σωματικές επιδράσεις. Οι καλλιεργητές μας έχουν τιθασεύσει αυτά τα χαρακτηριστικά για να φτιάξουν ισχυρά υβρίδια όπως η Candy Kush, η Bubble Kush και η Pineapple Kush. Δείτε τις που διαθέτουμε.

Top 6 Αγωνες Cannabis που είναι εύκολο να αναπτυχθούν

Green Crack Punch: Μια Γρηγορη Ποικιλια Sativa Και Ιδανικη Για Αρχαριους

Οι περισσότερες ποικιλίες Sativa είναι αρκετά απαιτητικές και χρειάζονται πολύ χρόνο και εμπειρία για να ευδοκιμήσουν. Οι καπνιστές όμως δεν μπορούν να περιορίσουν τη λαχτάρα τους για το ενεργητικό ανέβασμα και την υπέροχη γεύση που προσφέρουν. Αν σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα και προτιμάτε τις ποικιλίες Sativa, τότε η Green Crack Punch είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτό το υβρίδιο των ποικιλιών Purple Punch και Green Crack θα αντέξει όλα σας τα λάθη. Δεν το νοιάζει αν θα το ποτίσετε υπερβολικά ή αν θα το αφήσετε χωρίς νερό, αν δεν ανακατέψετε σωστά τα θρεπτικά συστατικά, αν το pH δεν είναι στα ιδανικά επίπεδα ή ακόμα και αν έχετε μερικά προβλήματα με τον φωτισμό σας. Ακόμα και με όλα αυτά τα προβλήματα θα έχετε μια εξαιρετική συγκομιδή! Μετά από μόλις 55 με 60 μέρες άνθισης, η Green Crack Punch θα ανταμείψει τις προσπάθειες σας με έως και 500 gr/m² όμορφων, πολύχρωμων ανθών, οι οποίοι θα είναι πυκνοί και γεμάτοι ρητίνη.

Το ανέβασμα του Green Crack Punch, από την άλλη, δεν είναι τόσο επιεικές με τους αρχάριους καπνιστές. Με 20% περιεκτικότητα σε THC αποτελεί μια ποικιλία με τεράστια δύναμη, αρχίζοντας από την ορμητική ενέργεια και συγκέντρωση του Green Crack, μέχρι να καταλήξει σε ένα υπέροχο καταπραϋντικό σωματικό χαλάρωμα. Αυτό το γλυκό, απαλό τελείωμα οφείλεται στα στοιχεία Indica του Purple Punch. Ο καπνός αυτής της ποικιλίας είναι απαλός, ελαφρύς και γεμάτος νότες από εσπεριδοειδή, βατόμουρα και γλυκά σταφύλια.

Green Crack Punch
Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Green Crack Punch

Easy Bud: Κατευθειαν Στην Ουσια

Τα αυτοφυή υβρίδια είναι πολύ δημοφιλή καθώς καλλιεργούνται εύκολα και γρήγορα. Η ποικιλία Easy Bud δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Πηγαίνει κατευθείαν στην ουσία με γρήγορα τελειώματα, σύντομα ανεβάσματα και ένα πολύ επιεική χαρακτήρα. Αν ψάχνετε μια ποικιλία που να μπορεί να σας εγγυηθεί μια σεβαστή ποσότητα εξαιρετικών ανθών, ακόμα και αν εσείς ακόμη μαθαίνετε πράγματα για την καλλιέργεια, τότε η Easy Bud είναι ιδανική για εσάς.

Η Easy Bud αποτελεί μια έξυπνη επιλογή αν δεν έχετε πολύ χώρο. Σε εσωτερικό χώρο θα φτάσει μόλις τα 60 εκατοστά, αν και το φυτό θα είναι αρκετά φαρδύ και χοντροκομμένο. Τα κλαδιά είναι αρκετά δυνατά για να υποστηρίξουν το φορτίο των 275 - 325g/m² χωρίς να χρειάζεται κάποιο επιπρόσθετο σύστημα υποστήριξης. Η κληρονομιά λευκής Indica που έχει, οδηγεί σε σκούρα, πράσινα φύλλα και πράσινα άνθη τα οποία γυαλίζουν έχοντας πάνω τους μια στρώση παγωμένης ρητίνης,

Αν δεν είστε έμπειρος χρήστης ή χρειάζεστε ένα μικρό πρωινό ανέβασμα τότε το Easy Bud είναι ιδανικό για εσάς! Έχει μέτρια επίπεδα THC γύρω στο 12%, ώστε να μπορείτε να παραμένετε πλήρως λειτουργικοί κατά τη διάρκεια του ανεβάσματος σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, χωρίς όμως να σας καθηλώσει στον καναπέ, ακόμα και αν έχετε πολύ μικρή αντοχή στην κάνναβη. Ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί χρήστες είναι καλό να έχουν στη διάθεση τους μερικά από αυτά τα άνθη, χρησιμοποιώντας τα σε περίπτωση που έρθει κάποιος άμαθος ή πολύ παρανοϊκός φίλος τους.

Easy Bud
Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 Εβδομάδες
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Easy Bud

Critical: Ενας Απλος Νικητης

Εξαιρετικά απλή και νικήτρια του Κυπέλου Κάνναβης; Αυτό ακριβώς είναι η Critical. Μια μεσαίου μεγέθους ποικιλία η οποία αν και είναι πολύ εύκολη στη καλλιέργεια της, κάνοντας την ιδανική για αρχάριους, είναι αρκετά δραστική ώστε να προσελκύει και τους πιο επαγγελματίες καλλιεργητές. Είτε είστε καινούργιος στο παιχνίδι, ή πιστεύετε στην ιδεολογία "work smarter not harder" αυτό το υβρίδιο Afghani και Skunk 7 εβδομάδων, είναι πολύ πιθανό να γίνει η αγαπημένη σας ποικιλία μετά από μία μόλις δοκιμή.

Όταν καλλιεργείτε σε εσωτερικό χώρο, η ποικιλία Critical είναι αρκετά συνεργάσιμη καθώς δεν ξεπερνάει ποτέ σε ύψος τα 140 εκατοστά. Αν χρειάζεστε ένα πιο κοντό φυτό, χρησιμοποιείστε υψηλής ή χαμηλής έντασης τεχνικές κλαδέματος, ανάλογα με το τι προτιμάτε. Τα φυτά θα αναρρώσουν γρήγορα απ' όποια τεχνική και αν χρησιμοποιήσετε. Το χρώμα τους είναι κατά κύριο λόγο πράσινο, με μερικές αποχρώσεις Φθινοπώρου να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας. Ακόμα και οι αρχάριοι καλλιεργητές μπορούν να αναμένουν 600g/m² μετά από μια σύντομη και γρήγορη περίοδο άνθισης.

Ως μια ποικιλία με 60% Indica και 40% Sativa γενετικά χαρακτηριστικά, η Critical παρέχει ένα ισορροπημένο ανέβασμα το οποίο χαλαρώνει ψυχή και σώμα. Οι επιδράσεις της είναι πολύ απαλές, χωρίς υπερβολικά επίπεδα ενέργειας ή άγχους. Αν ανησυχείτε επειδή γίνεστε λίγο παρανοϊκός όταν καπνίζετε δυνατές ποικιλίες, το Critical είναι ιδανικό για εσάς. Αν και έχει 18% THC, το ανέβασμα του είναι απαλό και η γεύση του γλυκιά με γήινους τόνους.

Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Βαρύ, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Critical

White Widow: Κρυσταλλικη Τελειοτητα

Γνωστή και ως η μητέρα της "White" οικογένειας, η White Widow έχει γεννήσει αμέτρητα υβρίδια. Παρόλ' αυτά η αυθεντική ποικιλία, ένας συνδυασμός των Brazilian Sativa και Indian Indica, θεωρείται ακόμα η καλύτερη και ευκολότερη για καλλιέργεια. Έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, ενώ έχει ενθουσιάσει ολόκληρες γενεές καλλιεργητών, κάνοντας τους να μην μπορούν να αντισταθούν με τίποτα στα χιονισμένα άνθη και το ευφορικό ανέβασμα της. Η White Widow είναι πραγματικά εντυπωσιακή σε σχέση με άλλες ποικιλίες!

Η White Widow είναι μια κλασική Ολλανδική ποικιλία, κάτι που υποδηλώνει πως μπορεί να ευδοκιμήσει με ευκολία σε κρύες θερμοκρασίες. Της αρέσει πολύ το φως, οπότε για να έχετε τη μέγιστη συγκομιδή προτείνουμε να την καλλιεργήσετε σε εσωτερικό χώρο. Πέρα από αυτή τη μικρή λεπτομέρεια δεν έχει καμία άλλη παραξενιά. Δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω προσοχή και δεν έχει καμία ιδιαίτερη ανάγκη για θρεπτικά συστατικά. Απλώς χρησιμοποιήστε καλό χώμα ή κάποιο άλλο καλλιεργητικό μέσο υψηλής ποιότητας, ώστε να μην ξεραθούν τα φυτά. Χρησιμοποιήστε θρεπτικά συστατικά που προορίζονται ειδικά για κάνναβη, ώστε να έχετε μια εξαιρετική συγκομιδή μετά από μόλις 9 εβδομάδες άνθισης.

Αν και η White Widow έχει μόλις 50% Sativa γενετικά χαρακτηριστικά, καπνίζεται σαν ένα κλασικό Haze, προσφέροντας ένα πλήρες πνευματικό ανέβασμα. Η ευφορία ξεκινά με απαλά τσιμπήματα στο πρόσωπο πριν πραγματοποιήσει μια πραγματική έκρηξη ευφορίας και ευχαρίστησης. Είναι ελαφρώς ψυχεδελική, ειδικά αν δεν έχετε συνηθίσει να καπνίζετε αυτού του είδους τις ποικιλίες, γι' αυτό είναι καλό να προσέχετε λίγο αν είστε συνηθισμένοι σε είδη κάνναβης που προσφέρουν ένα πιο σωματικό ανέβασμα. Η γεύση είναι ζωηρή και αναζωογονητική, με μια έντονη γεύση πεύκου, η οποία ενισχύεται από καθαρές νότες εσπεριδοειδών.

White Widow
White Widow
White Widow S1
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 19%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
150 - 190 cm
Αρχές Οκτώβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Καθήλωση

Αγορά White Widow

Royal Jack Auto: Κουβαλωντας Την Κληρονομια Του Jack Herer

Με σύντομο ανέβασμα και γρήγορη περίοδο άνθισης, το Royal Jack Auto φέρνει τα άνθη της κλασικής ποικιλίας Jack Herer ένα βήμα πιο κοντά στους αρχάριους καλλιεργητές. Αυτή η έκδοση παραμένει πιστή στην αυθεντική ποικιλία, με ανεβάσματα φαρμακευτικού επιπέδου και το χαρακτηριστικό πικάντικο άρωμα του Jack. Συνδυάστε αυτό το είδος με την ποικιλία White Widow και οι πρώτες σας καλλιέργειες θα αποτελούνται από ένα ακαταμάχητο Ολλανδικό ντουέτο.

Το Royal Jack Auto είναι μια 100% αυτοφυής ποικιλία. Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσει να εμφανίζει σημάδια άνθισης από τις πρώτες δύο εβδομάδες μετά τη βλάστηση, ακόμα και αν τα φώτα δουλεύουν όλο το 24ώρο. Τα άνθη θα είναι ώριμα και έτοιμα για συγκομιδή σε μόλις 10 εβδομάδες από την αρχή της βλάστησης. Γιατί δεν δοκιμάζετε να καλλιεργήσετε μερικές από αυτές τις αυτοφυείς ποικιλίες πλάι σε μερικές ποικιλίες φωτοπεριόδου; Έτσι θα έχετε, ένα ώριμο και έτοιμο για κάπνισμα Royal Jack Auto, για να κάνετε αργότερα τη δεύτερη συγκομιδή ακόμη πιο ευχάριστη.

Με 16% THC, το Royal Jack Auto έχει ισορροπημένη δραστικότητα καθιστώντας το ιδανικό για φαρμακευτικούς και ψυχαγωγικούς χρήστες. Είναι καλό ακόμα και για ένα λειτουργικό κάπνισμα το πρωί, αν είστε έμπειρος χρήστης. Το ανέβασμα αρχίζει με μια έκρηξη δημιουργικότητας και παρακίνησης ενώ συνεχίζει χαλαρώνοντας το σώμα, προσφέροντας έτσι ένα ευχάριστο και απαλό τελείωμα. Η φρέσκια βοτανική γεύση του είναι σχεδόν ίδια με αυτή του Jack Herer.

Royal Jack Auto

Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Δημιουργικότητα, Παρακίνηση

Αγορά Royal Jack Auto

Special Queen 1: Κορυφαια Ποιοτητα Σε Χαμηλη Τιμη

Λίγοι αρχάριοι καταφέρνουν στη πρώτη τους καλλιέργεια να μην καταστρέψουν έναν-δυο σπόρους ή μερικά φυτά. Η Special Queen 1 είναι ένα κλασικό Skunk με καλή τιμή ώστε να μπορείτε να έχετε υπέροχα άνθη χωρίς μεγάλο κόστος. Κρατήστε τα χρήματα σας για πιο ακριβούς σπόρους, όταν θα είστε πλέον ένας έμπειρος καλλιεργητής.

Αν και είναι σχετικά φθηνή, η Special Queen 1 δεν είναι μια μέτρια ποικιλία. Μετά από μόλις 8 εβδομάδες άνθισης ή ακόμα και 7 ορισμένες φορές, τα Sativa κυρίως φυτά θα είναι γεμάτα με άνθη τα οποία θα έχουν έντονη και διαπεραστική μυρωδιά. Θα μεγαλώσουν εξίσου καλά κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβάνοντας το χώμα, την υδροπονική καλλιέργεια, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, με ή χωρίς κλάδεμα. Η συγκομιδή θα είναι πολύ γενναιόδωρη περίπου στα 550g/m² σε εσωτερικό χώρο και 550g/φυτό σε εξωτερικό, κάνοντας τη Special Queen εξίσου δελεαστική και για επαγγελματίες καλλιεργητές.

Η Special Queen 1 βελτιώνει τη δραστικότητα του κλασικού Skunk, έχοντας μια εντυπωσιακή περιεκτικότητα THC κοντά στο 18%. Αν και η επίδραση της είναι λίγο πιο έντονη και έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αποτελεί ακόμα ένα κλασικό ανέβασμα το οποίο επικεντρώνεται κυρίως στο πνεύμα, ανεβάζοντας τη διάθεση σας. Μόλις λίγες τζούρες από αυτήν την ποικιλία και θα νιώσετε τα μάτια σας να πέφτουν, το χαμόγελο σας να μεγαλώνει και τις σκέψεις να διευρύνονται, ενώ απολαμβάνετε τη φρουτώδη, γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη γεύση της.

Special Queen 1

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Special Queen 1

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Ευρετήριο Θεμάτων Οδηγού Καλλιέργειας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37746 αξιολογήσεις