• Skunk XL Regular
 • Skunk XL Regular

Skunk XL Regular

Η εξαίρετη Skunk Regular της RQS είναι μια ποικιλία που θα παράγει τόσο αρσενικά, όσο και θηλυκά φυτά. Τα τελευταία προσφέρουν μεγάλες και πυκνές συστάδες ανθών που θα ταξιδέψουν τους χρήστες με το κάπνισμα τους. Είναι, όμως, κι ένα εξαιρετικό μητρικό φυτό για τη λήψη κλώνων. Αντιθέτως, τα αρσενικά φυτά θα παράγουν μεγάλες ποσότητες γύρης, που είναι ιδανική για τη δημιουργία νέων υβριδίων Skunk.
(1)
Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (1)

Skunk XL Regular: Ιδανική για Ζευγάρωμα και Μοσχεύματα

Η Skunk Regular προσφέρει 50% πιθανότητες να παραχθούν αρσενικά ή θηλυκά φυτά. Αυτό κάνει την ποικιλία μια εξαιρετική επιλογή για καλλιεργητές που ψάχνουν για γονίδια Skunk, ώστε να δημιουργήσουν νέες ποικιλίες. Το ανθεκτικό αυτό είδος προσφέρει μεγάλες σοδειές, μοσχεύματα υψηλής ποιότητας και μια ισορροπημένη επίδραση.

Skunk XL Regular: Ένας Εκπληκτικός Συνδυασμός Skunk 1 και Afghan

Δημιουργήσαμε την Skunk Regular ζευγαρώνοντας την ποικιλία που άλλαξε τον κόσμο, τη Skunk #1, με την Afghan, ένα είδος που προσφέρει μια βαθιά, χαλαρωτική εμπειρία. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλεια ισορροπημένο γενετικό προφίλ που απαρτίζεται από 50% Sativa και 50% Indica γενετικά χαρακτηριστικά. Χρειάστηκαν αρκετές προσεκτικές διασταυρώσεις για να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία, αλλά η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος μιλάει από μόνη της.

Καλλιεργώντας τη Skunk Regular: Μια Κλασική Ποικιλία Υψηλής Παραγωγικότητας

Η Skunk Regular αποδίδει εξαιρετικά καλά, τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο. Αν και αντέχει το κρύο, ευδοκιμεί σε ήπια κλίματα. Τα θηλυκά φυτά παράγουν πλούσιο φύλλωμα γεμάτο υπέροχα άνθη με μωβ, μπλε και σκούρες πράσινες αποχρώσεις.

Όταν καλλιεργείται σε εσωτερικό χώρο, φτάνει περίπου τα 60–100cm σε ύψος. Ακόμα και με αυτό το μέτριο ανάστημα, θα παράγει 600–650g/m². Σε εξωτερικό χώρο θα φτάσει μέχρι το τερατώδες ύψος των 200cm, ενώ θα σας προσφέρει μέχρι και 675g/φυτό. Αυτές οι τεράστιες σοδειές θα φτάσουν στα χέρια σας μετά από μια περίοδο άνθισης 8–9 εβδομάδων.

Άρωμα, Γεύση και Επιδράσεις της Skunk Regular: Αδιαμφισβήτητα Skunky

Οι ποικιλίες Skunk είναι γνωστές για τα έντονα, χαρακτηριστικά αρώματα τους, τα οποία συνδυάζονται με γήινους, γλυκούς και πιπεράτους τόνους. Πρόκειται για μια εξαιρετικά έντονη ποικιλία που προσφέρει μια πλούσια εμπειρία καπνίσματος και βομβαρδίζει τη μύτη και τους γευστικούς κάλυκες με κάθε τζούρα.

Αυτός ο διαχρονικός τιτάνας, θα κατακλύσει το μυαλό και το σώμα σας. Αν και η περιεκτικότητα της σε THC που είναι γύρω στο 17% μπορεί να φαίνεται λίγη, μεγάλες ποσότητες χαλαρωτικών τερπενίων, όπως το μυρσένιο δρουν συνεργατικά με το κανναβινοειδές για να χαλαρώσουν το σώμα και να σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Μπορείτε να βιώσετε τα υπέροχα γενετικά χαρακτηριστικά της Skunk και σε άλλες μορφές, όπως η θηλυκοποιημένη έκδοση και η έκδοση αυτο-άνθισης.

Skunk XL Regular data sheet
Τύπος ποικιλίας: Kanonikoi
THC: 17%
CBD: Medium
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 600 - 650 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 625 - 675 gr/plant
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 60 - 100 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 160 - 200 cm
Χρόνος Άνθισης: 8 - 9 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Οκτώβριος
Γενετικό Υπόβαθρο: Skunk 1 x Afghan
Τύπος: Sativa 50% Indica 50%
Επίδραση: Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
Γεύση: Skunk, Γήινη, Καραμελένια, Πεύκου, Φρουτώδης

  Από T. V. Στις 04/Jan/2022 :

  Τίτλος : Mrs
  Σχόλιο : Hat gut geschmeckt. Gute Qualli. Baba Kush


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37794 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.