• Granddaddy Purple Auto
  • Granddaddy Purple Auto

Granddaddy Purple Auto

Η Granddaddy Purple Autoflower είναι η αυτόματης άνθισης έκδοση της γνωστής και αγαπημένης Granddaddy Purple. Αυτή η τρομερή γενετική έπρεπε απλώς να εμπλουτιστεί με γενετική Ruderalis. Με 75% γενετική Indica και 19% THC, οι σπόροι Granddaddy Purple Auto είναι ιδανικοί για όσους απολαμβάνουν τα άνθη κάνναβης με χαλαρωτικές ιδιότητες και άφθονο άρωμα.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • Παράμετροι
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Granddaddy Purple Auto: Η Κληρονομιά των Purple Urkle και Big Bud

Η ποικιλία κάνναβης Granddaddy Purple Auto έχει ένα υπέροχο γενετικό υπόβαθρο. Είναι μια αυτόματης άνθισης μίξη της Granddaddy Purple, της οποίας οι γονείς δεν είναι άλλοι από την Purple Urkle (Afghan x Skunk) και την Big Bud Auto (ένας φαινότυπος της Mendocino Purps). Σχεδιασμένη για σίγουρη επιτυχία, αυτή η ποικιλία κάνναβης προσφέρει ένα προφίλ όπου κυριαρχεί η γενετική Indica, με γονίδια 75% Indica, 20% Sativa και 5% Ruderalis. Οι σπόροι Granddaddy Purple αυτόματης άνθισης θα παράγουν περίπου 19% THC, που μαζί με άλλα φυτοχημικά προσφέρει έντονες επιδράσεις κατά την κατανάλωση.

Επιδράσεις και Γεύσεις της Granddaddy Purple Auto

Η πλούσια κληρονομιά των σπόρων Autoflower GDP κορυφώνεται στο προφίλ τερπενίων του τελικού προϊόντος. Αυτά τα άνθη προσφέρουν ένα πολύπλοκο, πολύπλευρο μπουκέτο αρωμάτων. Οι ζουμερές νότες βατόμουρου αναμειγνύονται με άλλα φρούτα για ένα ελκυστικό άρωμα όπου διακρίνονται νότες βοτάνων και μια πινελιά πεύκου—σίγουρα μια γευστική εμπειρία. Η ποικιλία κάνναβης Granddaddy Purple Autoflower προσφέρει έναν χαλαρωτικό καπνό που μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε απόλυτα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ανεβαστική διάθεση στον χρήστη.

Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας της Granddaddy Purple Auto

Αυτοί οι σπόροι ταιριάζουν τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές καλλιέργειες και σε κάθε περιβάλλον μπορούν να παράγουν εύκολα διαχειρίσιμα, μεσαίου μεγέθους φυτά. Βάλτε τους σπόρους GDP Αυτόματης Άνθισης στο χώμα ή καλλιεργήστε τους σε μια υδροπονική εγκατάσταση και θα απολαύσετε μια εύκολη ποικιλία με κύκλο ζωής 10–12 εβδομάδων. Η ποικιλία Granddaddy Purple Autoflower φτάνει σε ύψος τα 140cm σε εσωτερικούς χώρους και μπορεί να παράγει ικανοποιητική σοδειά που φτάνει τα 375–450 g/m². Από την άλλη πλευρά, τα φυτά εξωτερικού χώρου μπορούν να φτάσουν σε ύψος τα 150cm και όταν έρθει η ώρα της συγκομιδής, θα προσφέρουν 70–120g ανά φυτό.

Granddaddy Purple Auto data sheet
Τύπος ποικιλίας: ΑΥΤΟ-ΑΝΘΙΖΟΜΕΝΟΙ
Γενετικό Υπόβαθρο: Granddaddy Purple x Big Bud Auto
THC: 19%
CBD: Χαμηλός
Τύπος: Sativa 20%, 75% Indica, 5% Ruderalis
Χρόνος Άνθισης: 8 - 9 Εβδομάδες
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 70 - 120 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 60 - 140 cm
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 375 - 450 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 110 - 160 gr/plant
Μήνας Συγκομιδής: 10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
Κλίμα: Μεγάλη Διάρκεια Καλοκαιριού
Επίδραση: Σωματική Χαλάρωση, Υπνηλία, Χαρά
Γεύση: Βοτανική, Μύρτιλο, Πεύκου, Φρουτώδης
    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.